Vi testet Skoda Octavia Scout 2017, et praktisk alternativ til SUV

Vi testet Skoda Octavia Scout 2017, et praktisk alternativ til SUV

Skoda Octavia Scout, den tsjekkiske selgende SUV, mottar alle oppdateringer relatert til oppdatering av 2017 Octavia serien. Vi har allerede prøvd.

Skoda Octavia Scout 2017 test

Skoda Octavia Scout 2017 test

Skoda Octavia Scout 2017 test

Skoda Octavia Scout 2017 test

Siden 2007, og med andre generasjon Skoda Octavia i full modenhet, har denne modellen av den tsjekkiske merket en Scout versjon. Med dette navnet Skoda henvist til varianter, tar som utgangspunkt stasjonsvogn, har visse ferdigheter til å flytte ut av asfalt med visse garantier eller bedre enn andre når du skyver på den. Sine tekniske bidrag i denne sammenheng er det Total universell trekkraft i alle Scout, en større høyde over bakken enn andre Octavia (Har 17 cm) så ta en lengre fjærer og dekk med høyere profil bruker en 225/50 R17 i alle versjoner.

Disse egenskapene er opprettholdt i Skoda Octavia Scout av tredje generasjon, og med facelift som identifiserer modeller lansert i løpet av 2017. Som resten av Skoda Octavia Scout allerede har dual hodelykt, det kan tilby adaptive full LED-funksjoner; en annen grille som brukte modellene som ble lansert i 2013, og for merkevaren, er 5E Type; eller tåkelys har også LED-teknologi som baklyktene.

Men det fortsetter å skille Skoda Octavia Scout fra andre versjoner av familien er beskyttelse av understellet er sett på forsiden eller baksiden, og side en beskyttelseslist.

Skoda Octavia Scout 2017De indre forskjellig etter oppvarmet skinnmultifunksjonsratt, den belysning dørhåndtak eller miljømessige utførelser i dørene, som kan konfigureres i en av ti farger. Andre standard ejektorer er oppvarmet svisker, som er seter med Scout-logoen og møbeltrekk av disse, med en teknologi kalt Thermo-Flux, klar til å bli mer gjennomtrengelig enn en annen. De er også standard på alle Scout, limiter og cruise control hastighet eller fire elektriske vinduer.

Skoda Octavia Scout 2017, motorer og priser

de er tre tilgjengelige motorer for Skoda Octavia Scout 2017, to av dem Diesel, en bensin. den 2,0 TDI gi opphav til de to første variantene med 150 og 184 hk og, utenfor den kraft, er forskjellen mellom dem første alltid er forbundet med en manuell endring og den andre en automatisk DSG, i begge tilfeller med seks gir. Men for i løpet av få måneder, vil Skoda Octavia Scout 2.0 TDI med 150 hk har også en DSG, men i dette tilfellet, med sju gir. Vi kunne prøve det og sikkert veldig tilfredsstillende både for sin dynamiske ytelser og så behagelig det er.

Den andre motoren på Skoda Octavia Scout er den 1,8 TSI som i likhet med de to andre, er også delt med versjonene av “asfalt” og forhjulsdrift av denne modellen. Gir 180 hk og egenskaper som den kraftigste diesel, bare med den sekstrinns automatgir, den DSG6. Prisen ligger halvveis mellom de to Diesel.

Scout med 150 hk 2,0 TDI er det mest økonomiske av området, av forbruk og pris. Det koster 32.030 euro og tilbringer i gjennomsnitt 5,0 l / 100 km. Hans eldre bror, og med disse 184 HK og automatisk overføring bruker 5,1 l / 100 km (samme som bruker 150 hk når markedsført med DSG7) og dens pris er listen 34,140 euro.

Som for den versjonen med bensinmotor, er prisen 33,520 euro og bruker 6,8 l / 100 km, med en tilsvarende 2,0 TDI 184 HK ytelse.

Skoda Octavia Scout 2017I enhetene som vi kunne teste var ikke dekkene er spesifikke for sirkulært felt med M + S har i det minste det var asfaltdekk: Michelin Shady 3. Imidlertid med støtte av elektronikk, har Skoda Octavia Scout betydelig off-road mobilitet; i hvert fall ikke veldig bratt på firmaet, som er der vi kunne kjøre, samt asfalt. Med mer fri høyde over bakken (30 mm mer enn andre Octavia) også vokser angrepsvinkler og exit, noe som favoriserer adresse eller la heller enn andre biler bratte bakker. I tillegg XDS elektronisk differensialsperre + arbeide på de to akser, slik at selv når et av hjulene er i luften (i fjæringsvei er ikke stor, ellers) Scouting kan ytterligere fremskritt fordi den holder motoren fra resten.

Ved å aktivere off-road-funksjon er har en effektivt system som automatisk holder hastighet under utfor, slik at det ikke er nødvendig å røre bremsen.

Ved å ha alle hjul, har denne Skoda Octavia Scout multibakhjulsoppheng med et spor type er nå 1,59 m. hovedsakelig høyde og vekt er ladet, asfalt, en viss smidighet i å endre retningen sammenlignet med andre Octavia, og spesielt mot de RS versjoner som kan drive nesten simultáneanente denne roader versjonen. Men ofte kan virke bedre egnet enn mange SUV å sirkulere forkjørsveg og utover, er han i stand til å opprettholde et tilsvarende mobilitet.

Skoda Octavia Scout, deltar kjøring og tilkobling

i tillegg til nye ressurser praktiske, som flaskeholderen for åpning av lokket med en hånd, er sammenleggbare bord på undersiden av setet foran eller trunk lys som kan brukes, når de fjernes, som en lommelykt; Skoda Octavia Scout har alle systemer kjører bistand knyttet til 2017 ansiktsløftning: Front Assist, detektor blind flekk varsle tilbake trafikk, assisterende trailer som gjør dem lettere å manøvrere (Scout kan taue opptil 2000 kg), som opererer uten en trailer … Også aktiv ACC til 210 km / h, den kamera som gjenkjenner trafikkskilt, systemet parkerte halvautomatisk eller endring fra korte til lange og tilbake lys i henhold til trafikkforhold og vei.

Det samme gjelder for den Infotainment-systemer eller mobile tjenester og Skoda Connect Care Connect.

Adblock
detector