2017 Volkswagen Polo: teste den nye super-verktøy!

2017 Volkswagen Polo: teste den nye super-verktøy!

Den nye Volkswagen Polo står for kvalitet rullende og materialer, sikkerhetsutstyr og sin tilkobling, og dens plass. Det ser mer ut som en kompakt enn et verktøy.

Offiser! Dette er Volkswagen Polo 2017: Alle bilder

Offiser! Dette er Volkswagen Polo 2017: Alle bilder

Offiser! Dette er Volkswagen Polo 2017: Alle bilder

Offiser! Dette er Volkswagen Polo 2017: Alle bilder

sjette generasjon den Volkswagen Polo, en modell nært knyttet til vårt land, og at produsert i Pamplona først og fremst, som vi også til å forlate SUV-variant vi vil vite neste år. Inntil da, nye utgaven av den populære Volkswagen Polo en selger verktøy den har oppført seg veldig bra kommersielt til slutten av sin kommersielle liv.

Nå, med sin nye generasjon, Volkswagen Polo ytelser fra MQB-plattformen A0 Volkswagen-konsernet han hadde premiere For noen måneder siden Seat Ibiza, hva garanterer større og mer amulett habitabilidades oppførsel. Også den mottar et design uten å være forstyrrende, ja utvikler seg til en mer muskuløs bil, sporty, mer hovedregel karakterr utgående Volkswagen Polo.

Nye VW Polo: kongen av digital

Men hvis vi må holde med noe i denne nye Volkswagen Polo er, fremfor alt, hans revolusjonerende interiør konfigurasjon hvor den inntar en 11,7 inches digitale cockpiter og tre muligheter for staging -i ordnede er ferdig, som kobles med en sentral skjerm stor kapasitiv berørings, opp til 8 inches. Den cockpitgenera en meget høy ensartet informasjonsområdet i øyenhøyde, som oversettes til større sikkerhet kontroll og overvåking ved rattet. Alt dette innenfor en struktur meget horizontalizada dashbordet, der sentrale ledelse aerators og klimaanlegg ligger langt under. gjennomgå mulighet for den nye Volkswagen Polo noen tilkobling med en hvilken som helst type enhet og induksjon kapasitet mobil neste generasjon.

VW Polo: InteriorDet er også bemerkelsesverdig kvalitet på materialer vi fant inne, noe å leve opp til svært få konkurrenter, med fluffy dashbordet, som i armlenet fotgjenger eller i områder som mest sannsynlig til å røre med våre hender. Verdig i den nye Volkswagen Polo er også kvalitetsinnstillinger, på høyeste nivå. maksimal ergonomi, ratt med multifunksjonsknapper og bare flatet ved basen, litt vinne midtkonsollen til sjåføren, touch trykknapper betegner kvalitet … Alt er veldig enkelt, alt veldig behagelig.

Allerede i bakseter markere enkel tilgang og utgang av passasjerer med dører som åpner mange grader. Deretter, på innsiden, utmerket takhøyde for beboerne stor størrelse og også en betydelig breddedimensjon. Den eneste men vi finner er den femte plassen med en stor sentral tunnel. Porter bare sammenlignbare i kapasitet til Seat Ibiza og mister muligheten for en reservehjulet.

Opp med Volkswagen Polo

Vår test av den nye Volkswagen Polo har vi gjort med 1,0 TSI motor 95 hk, en tre-sylindret Det bemerkes for lavt støynivå som gir lav rulle rytmer og media. En annen ting er når du går på og du tvinge deg selv til å huske at det er tre sylindere innen hvilke empuja- presser, men med en særegen lyd som attraktive.

Utvendig VW PoloMed denne motoren på 95 hk bilen er veldig behagelig å flytte sine 1145 kilo i vekt, alt det kombinert med en konfigurasjon som gjør at du kan velge mellom -Eco fire kjøremoduser, Normal, Sport og individ, arbeider på suspensjonen og elektroniske effekt og retning. Denne Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 hk har vi gjennomført en veldig fine manuelle 5 relasjoner Han kan få en dobbel-clutch DSG 7 marsjer-vel forskjøvet. Bilen vises Verve i alle situasjoner, med stor glans på alle typer terreng takket være bredere, Dette økte til slaget mens Bommene er redusert for å senke kjørehøyde gjør lavere tyngdepunkt.

Til slutt oppmerksom på at på forbruk, dette Volkswagen Polo 1.0 TSI kunngjør gjennomsnittlig forbruk på 4,5 l / 100 km, noe som tilsvarer 103 g / km CO2. Det er også bemerkelsesverdig arbeid utført i suspensjon søker en balanse mellom komfort og effektivitet.

Du kan også være interessert i:

Den nye VW Polo, jeg skal være i produksjon!

Sammenligning: New Seat Ibiza vs VW Polo

VW Polo detaljer: mer bil produsert i Spania

Adblock
detector