Volkswagen Arteon: Testing og prisene ny sedan coupe

Volkswagen Arteon: Testing og prisene ny sedan coupe

VW Arteon er mer enn bare utskifting av CC: er en ny bane sedan 5-dørs kupé hvor og innholdet foreslå en modell av en premie karakter. Vi har allerede prøvd.

Arteon VW, kombi coupe 4-dørs premium landsby

Arteon VW, kombi coupe 4-dørs premium landsby

Arteon VW, kombi coupe 4-dørs premium landsby

Arteon VW, kombi coupe 4-dørs premium landsby

den nye VW Arteon har kommet for å erstatte VW CC, 4-dørs coupé Passat forrige variant, men på mange måter er en egen modell, med et blikk betydelig mer ambisiøs enn det kunne ha vært en "enkel" variant eksklusiv coupé. Mye mer enn før, Volkswagen ønsker å konkurrere med den nye Arteon A5 Sportback med Audi og BMW 4-serie Gran Coupé.

Det første som trekker oppmerksomheten VW Arteon er dens imponerende bilde, dermed tiltak som design. Den nye Arteon handler om langvarig 4,86 meter i lengde (10 mer enn Passat cm), 1,87 m bred og 1,42 m høy, også fremhever dets lange akselavstand på 2,84 m. Målinger og proporsjoner gir mye jord, så vel som dens design. Fronten er veldig personlig, for hvordan de har smeltede frontlykter (hel-ledede standard gjennom hele området) og grill. Dette stilistiske definisjonen vil bindestrek fremtiden Touareg og merkevare bilde av de beste modellene i serien Volkswagen.

I tillegg Arteon Det vil inneholde to foran, en for den klassiske ferdig grunnleggende og Elegance, og en tier for R Line, som presenterer paragolpes og rammer antinieblas mer aggressiv. bak Arteon Han har endret bagasjelokket av forrige CC, ved en stor gate (Det kan automatiseres og har funksjon "handsfree") Som gir tilgang til en svært bredt trunk av 563 liter. R Linje viser også en liten aerodynamisk vedlegg på porten og krom enderør. all kontur Arteon ingen mangel på sterke og dristige nyanser av design som forbedre sin eleganse og sportsånd; også frasier rammer i sine 4 vinduer. den felger spenner fra 18 og 20 inches og også de sløser design.

VW Arteon 2017

Arteon VW sedan 5-dørs coupe

Dør innover finner vi en romslig, kvalitet interiør. den dashbord følger linjen av Passat. Det fremhever muligheten for å ha en god sentral skjerm av 9,2 tommers med gestiske styre, Hvis systemets Infotainment overlegne (8 inches i bunnen) er valgt. Du kan også ha virtuell boks Konfigurerbar vi allerede vet i Passat og en tredje head-up skjerm. Teknologi design og foreslå et interiør som mikser eleganse med sportslighet, når det gjelder R-line forsterker dette aspektet med sitte, pedalier og ratt spesifikke, blant andre detaljer. I bakerste rad fremhever den enorme plass for ben. Den generelle følelsen er som å være en bil svært romslig og komfortabel, men innenfor sin 4-dørs kupé format (høyde lave hofter og nedre himling). Den bakre setet er tilnærmet definert som to seter pluss den voluminøse sentral tunnel stjeler mye plass innvendig.

VW Arteon: mekaniske innmaten i Passat

den Arteon Det har blitt utviklet på MQB-plattform som støtter Passat og følgelig tar sin mekaniske base. Men, presenterer det enkelte utviklinger. den DCC adaptive demping åpner nye ventiler som har utvidet lover handling. moduser komfort, normal og sport du kan tilpasset tune mellom en skala som strekker seg fra + Komfort + til idretten. også Volkswagen Arteon 2017 Den har en adresse progressive den raskeste er vist i sin sentrale spillet for å forbedre sin oppførsel sport. Det er mange mulige konfigurasjoner, og derfor er det vanskelig å generalisere om dynamikken i Arteon, men enhetene er testet med alle mulige ekstra tilbød oss ​​en ekstraordinær balanse mellom komfort og ytelse. den 4MOTION (Standard på noen mekaniske versjoner) er ytterligere element som bekrefter den verdiøkte Arteon og gode dynamiske egenskaper.

VW Arteon: motorer for alle

utgangspunktet Arteon kommer til vårt land med Dieselmotorer 2,0 TDI 150 og 2,0 BiTDI 240 hk (to sekvensielle turbos) og 280 hk 2,0 TSI bensin. endring DSG av 7 hastighet og 4MOTION Det er vanlig i de to sistnevnte. Rekkevidden vil bli beriket senere med den nye motor EVO 150 hk 1,5 TSI, 2,0 TSI og 2,0 TDI 190 hk 190. Og selv om du ikke bekrefter de ansvarlige, mer mellomlang sikt skal komme fram til en GTE hybridversjon. Mekanisk tilbudet er bred ved en kombinasjon av alle disse motorer, transmisjon (6Vel håndbøker og DSG) og overførings (foran og 4MOTION). I den internasjonale presentasjonen har vi fokusert på 2,0 BiTDI 4Motion DSG 240 hk, som danner en stopper område i diesel sin fantas pushability (6,5 s fra 0 til 100 km / t), Avgrensning og effektivitet (5,9 l / 100 km i gjennomsnitt).

VW Arteon 2017

VW Arteon: cutting-edge utstyr

Utstyret gjør også Arteon senior bil i området Volkswagen. Blant de mange systemer som kan innlemme høydepunkter bakre Prescrash (Standard), en innretning som reagerer med sikkerhetsfunksjonene på passasjerene (tette belte vinduer, etc.) hvis det oppdages at vi vil bli påkjørt bakfra. En annen sikkerhetssystemet er i stand til å advare vår søvnighet eller stat bevisstløs bak rattet og bremser for å varsle og bør ikke reagere, er systemet i stand til styre bilen til høyre felt, stoppe den helt og aktivere nødlys.

den prediktiv cruise control tar hensyn til fartsgrensene på veien og justere vår hastigheten til disse juridiske grenser. Også frontlysene gjennom navigasjonssystem og ikke på rattet for å styre sine stråler mot svingene like før ankomst. den assistent av syltetøy så kan føre autonom opp 60 km / t bilen automatisk opptrer på gasspedalen, bremser og styring. Ingen mangler Arteon Heller ikke oppdatert med den nyeste tilkoblingssystemer. Fra plattformen Car-Net og ved å applikasjon på smarttelefonen, Vi kan styre mange parametere av bilen og få tilgang til mange andre sikkerhetsfunksjoner og tjenester. Dette systemet gir Volkswagen gratis de første tre årene.

VW Arteon: prisene

Du er nå i salg Ny VW Arteon. I løpet av denne første lanseringen periode, er standard utstyr beriket med en rekke valgfritt merkeverdier mellom 2500 og 5000 euro, ifølge utførelser.

Arteon VW 2,0 TDI 150 hk DSG: 41790 €

Arteon VW DSG 150 hk 2,0 TDI Elegance: 44,460 €

Arteon VW 4Motion 280 hk 2.0 TSI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 4Motion 240 hk 2,0 TDI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 2,0 TDI DSG 4 Motion 240 hk R-Line: 51760 €

Arteon VW 4Motion 280 hk 2.0 TSI DSG R-Line: 51,770 €

Adblock
detector