Hvordan kjøpe en Tesla elektrisk bil i Spania?

Hvordan kjøpe en Tesla elektrisk bil i Spania?

Før de kan kjøpes fra en lokal forhandler, er det allerede mulig å kjøpe en elektrisk bil Tesla. Etter å ha snakket med presidenten i Club Tesla i vårt land, er det disse trinnene for å følge.

Som å kjøpe en Tesla elektrisk bil i Spania

Som å kjøpe en Tesla elektrisk bil i Spania

Som å kjøpe en Tesla elektrisk bil i Spania

Som å kjøpe en Tesla elektrisk bil i Spania

Uten engang å ha installert i Spania offisielt, elektrisk bilmerke grunnlagt av Elon Musk, Tesla Motors, Det har allerede solgt over hundre halvparten av sine modeller, som Model S 60 årsmodell 2017 Aland Bru, grunnleggeren Foruten klubb Californian merkevare i vårt land. Han vet de intrikate detaljene via Internett til å skaffe seg en slik spesiell elektrisk bil og delt med oss.

Lover bilindustrien og elektronikk, besluttet å endre sin Mercedes C-klasse for Tesla Model 3 fortsatt under utvikling, og gitt ventetiden for å få det, bestemte han seg for å bli en Model S 60kW.

Hvordan kjøpe en Tesla i Spania

Hele prosessen Kjøpe en elektrisk Tesla Det har gjort online på tesla.com/es_ES nettstedet på spansk siden 1. desember hvor du kan tilpasse og konfigurere på vilje ved å velge fra et utvalg av alternativer nesten uten sammenligning, noe som kan gi nær kysten til 80.000 euro som i tilfellet med Aland Bru Tesla en Tyske sedan som Audi A6 og BMW 5-serie eller pris begavet.

Hvordan kjøpe en Tesla i SpaniaOm kjøpsprosessen, “det er en annerledes opplevelse. Du setter det på nettsiden til merkevaren, reserver og betale et første signal over Internett (etter at du gjødsle det en andre beløp). Når du starter prosessen du tilordne en spesialist som guider deg og kommuniserer detaljene. USA kommer og ender samlet i Tilburg (Nederland), tilsynelatende for skatt grunner. Deretter kan du gjødsle det og du overføre den endelige innsamlingssted eller forsendelsesdato. Det er tungvint, og i Spania, homologate, pass ITV, registrere det … fordi det fortsatt ser ut som en amerikansk bil eller en noe sjelden vare “tilsto Bru.

Hele transportprosess (var veien med spesielle plater, etter veiledning av nettleseren, serie og SIM-kort som betaler Tesla, merking av bensinstasjoner “Supercharger” langs ruten) og godkjenning til å motta kortet teknisk inspeksjon, har han Det koster ca 2000 euro og nesten fem uker. En demonstrasjon av tid og tålmodighet.

Kostnaden ved å eie en Tesla

¿Hva vedlikehold foreskrevet Tesla for en elektrisk bil også? “Det er årlig eller hver 20.000 kilometer, men det er ikke obligatorisk, og overstyrer ikke utelate -i total garanti, 8 år for motor og batteri, og to for resten av kjøretøy-” Simply erstatte svaber væske og sjekke bremsene, du knapt bruke fordi den kraftige regenerativ bremsing tillater kjøring med gass. Gratis inntil du endrer børster. ” For mulige sammenbrudd Den neste workshop er i Bordeaux (Frankrike).

Som for autonomi, “hvis du er stille det er justert. I mitt tilfelle er jeg bruk for dagbok tilnærmet annonsert: med en vanlig plugg, 13 amp, jeg 16 km per time lading Hver dag 90 km-løp. Jeg kom til ca. 320 km mellom ladinger, for min god margin handlingsrom, lagt uventet reise ». Som for kjøring selv sier han at “det er veldig behagelig. I sentrum er en svært overkommelig bil og veien ser ut til å gå på skinner, “avslutter Bru.

Hvordan kjøpe en Tesla i SpaniaTesla rekkevidde

modell 3

Den nye Tesla Model 3 debuterte i 2016. Det er en sedan Audi A4 simliar type for en pris som starter på $ 35 000 når den kommer stokket i 2017. Det vil ha en større autonomi til 346 km med en halv-times oppladning til 80 prosent. Og det vil akselerere på bare 6 sekunder til 100 km / t og fra den grunnleggende versjonen. Og entry-level-versjonen vil bli aktivert for rask lading (ladings) og har maskinvaren for assistert kjøring Autopilot alternativet. Den vil ha fem seter, bak i bagasjerommet og en mindre foran, og en høy standard for sikkerhet.

Model X

Tesla Model X er SUV merkevare, basert på plattformen av Model S. Et salg siden 2015 mellom 112.00 og 132.000 dollar, har sju seter og rariteter som bakdører som åpner type “gull”. Batteriene 60 kWh, 75 kWh, 90 kWh eller 100 kWh, er flat og ligger under gulvet. Den har to motorer, en per-aksen, slik at den virker som en firehjulsdrevet. Dens akselerasjon fra 0 til 100 km / t, og på grunnmodellen, er omtrent avvisende 6,2 sekunder, og den modell X P100D ned til 3,1 sekunder, med mulighet for Ludicrous modus, noe som gjør den Verdens raskeste SUV.

Model S

Tesla Model S er en luksus sedan Kombi (fra $ 80 000) leveransene startet i 2012; den årlige produksjonen er 50.000 enheter. Den kan romme fem voksne og to barn i valgfrie trasportines i bagasjerommet (plassert motsatt til bevegelsesretningen), har nærmere 900 liter for bagasje (bakluken er elektrisk), tilbyr en rekke 338-507 km og akselerasjon 0 til 100 km / t som varierer mellom 2,7 og 5,8 sekunder. En plugg 240 V, 20 kW og høy strømstyrke gir opp autonomi i 100 km per time lading (ca 5 å fylle batteriet på 85 kWh). Det er bakre og firehjulsdrift (med to elektriske motorer). Batteripakken er under gulvet og er litium-ion, med 60 kWh kWh 75, 90 eller 100 kWh kWh; legemet er aluminium, armert borstål.

Adblock
detector