Ny VW Golf 1,0 TSI: superprueba med alle målinger

Ny VW Golf 1,0 TSI: superprueba med alle målinger

Volkswagen Golf 1,0 TSI 110 hk er den rimeligste golf, men som har satt sine sjefer vil oppdage en av de mest interessante versjoner av den kompakte bestselger.

VW Golf 1,0 TSI: Prøv Golf Tilgang

VW Golf 1,0 TSI: Prøv Golf Tilgang

VW Golf 1,0 TSI: Prøv Golf Tilgang

VW Golf 1,0 TSI: Prøv Golf Tilgang

den syvende generasjon den mest berømte kompakt og ønsket av all tid, Volkswagen Golf, oppdateres halvparten av sin kommersielle livet. Utad bare endre frontlyktene (valgfritt Xenon erstattet av en LED), og veldig lett utformingen av støtfangere, foran vingene og dekk, som må skjerpe god utsikt til å skille den nye modellen projeksjon.

i Inne i Volkswagen Golf utviklingen er også lavere, selv om en av dem være mye mer fargerik, som Berøringsskjerm konsoll Sentralt i administrere systemet Infotainment Den vokser i størrelse og kvalitet. Av de tre alternativene av 5, 5,8 og 8 inches Det er gått 6,5, 8 og 9,2 inches, selv om utgangspunktet i Spania vil starte fra midten av 8 “utstyre vår protagonist. Maskinvare og programvare endre kurs med Android Auto, Apple Car Play, Mirror Link og selv i versjon 9.2 “kalt” Discover Pro “med mulighet for gestiske håndtering for å endre radiostasjoner, sanger … men ikke volum.

Vise nye VW Golf har nå mer definisjon, Det føles mer presis håndtering, og selv om det har blitt brukt et berøringspanel for å få tilgang til hovedmenyene, så er det innlysende at har holdt de to fysiske ringer for volum og skifte stasjon. også valgfritt konfigurerbar digital instrumentering kommer med en 12,3 tommers skjerm.

VW Golf 1,0 TSIVW Golf 1,0 TSI: så fort som en GTI Mk1

Mekanisk, den eneste bemerkelsesverdig nyhet av omfanget av Volkswagen Golf Det er fremveksten av en 1,5 TSI bensinmotor med to versjoner: av 150 hk med utkobling av sylindre (ACT), stålinnlegg med plasmabehandling, fast geometri turbo, termisk styring system i etapper og … 130 hk Miller syklus i stedet for Otto, variabel geometri turbo og stans av motor funksjon skal aktiveres seiling blant andre delikatesser. Selv for å teste disse nye versjonene vil fortsatt måtte vente.

I øyeblikket, vi satt Test et annet medlem av denne familie av motorer: 1,0 TSI kun tre sylindre og 110 hk. Det er den mindre kraftig driv av hele (inkludert diesel) område, men som i siste instans er en av de mest tilfredsstillende også. Med det, er Golf stand få fargene til 1,6 GTI 1982 med første generasjon kropp og med 6 hastigheter. Og er at i henhold, våre målinger, sammenlignet med det, nå en myte, Golf 1,0 TSI tapt bare to tideler i akselerasjonsmålinger mens deres gjennomsnittlige forbruk nesten kan dividere med to: Med 4,2 l / 100 km mindre vei (5,0 vs 9,2) og 3,9 l / 100 km mindre i byen (6,5 versus 10,4). Kom igjen, Veien til en tiendedel av den 1,6 TDI Diesel holder seg selv.

FORBRUK VW Golf 1,0 TSI
forbruk byen 6,5 l / 100 km
forbruk Highway 5,0 l / 100 km
gjennomsnittlig forbruk 5,6 l / 100 km

Og at denne versjonen 1.0 TSI av Golf, med 5 hk mindre strøm (115 hk 1,6 TDI) og nå med den nye politikken av merkevaren til å justere så mye som mulig drivstofforbruk og utslipp godkjenning til faktisk er i bruk, Det har økt sitt forbruk så litt over utgående modell: Om 0,2 l / 100 km i gjennomsnitt. Også det miste mer i ytelser. Spørsmålet om miljøkrav og utslipp.

Ja, sammenlignet med sine konkurrenter, er den raskeste Golf 1,0 TSI 110 hk i akselerasjon, bedre utvinning og at mindre tidkrevende veien, med noen by poster fire tideler av helt nye Hyundai i30 1,0 T-GDI. Og er det, til tross for sin lille størrelse, teknologisk dette er en av de mest avanserte driverne av Volkswagen-konsernet. Det inkluderer direkte innsprøyting, turbo, variable ventilinnstilling, tre uavhengige kjølekretsene og for å redusere vibrasjoner er typiske for denne arkitektur, svinghjul og en demper til hver ende av veivakselen.

YTELSE VW Golf 1,0 TSI
Acel. 0-100 km / t 10.16 s
Acel. 0-1000 meter 31.69 s
Forbikjøring 80-120 km / t 7,97 s
Loudness 100 km / t 64,4 dB
Loudness 120 km / t 67,8 dB
Bremsing fra 140 km / t 79,2 m
vekt skala 1,240 kg

Så deres oppførsel

Bak rattet, dette Volkswagen Golf 1,0 TSI formidler en stor sans for par (Av seks tresylindret Euro er det har høyere verdier), med en kraftig mellomtone og veldig overfylt hele hans regime. Ikke overraskende, Det synes å ha større slagvolum De har markert 999 cm3 av dens datablad. Som å overholde bemerkelsesverdig fornøyd med å bruke, selv om det føles litt grovere enn den luksuriøse 1,0 T -vtec ny Honda borger, mens ingen hastigheten øker så hurtig ved høy hastighet; men på veien den tyske raskere. I tillegg er alle som har gått gjennom våre hender de lavere støynivå registrert og de raskeste utvinne, takket være en trinnløs endring svært hensiktsmessig.

Volkswagen Golf 1,0 TSII alt dette er det spesielt relevant den lave vekten av Volkswagen Golf, takket være lyset MQB modulplattformen Det er plassert noe 1200 kg som den letteste blant sine jevnaldrende. Og denne Golf faller igjen også for sin gode ytelse: med stor smidighet i deres bevegelser, men også med et solid fotavtrykk som overfører mye selvtillit og letter å kjøre selv i de mest komplekse scenarier. Det er alltid godt støttet av en dempning oppnår et optimalt kompromiss mellom fasthet og komfort, bremser med en mordant inviterer deg til å skynde seg bremsing og presis styring som overfører pålitelig alt som skjer mellom hjulene og veien.

det virker Også egnet utstyr hjul i størrelse 205/55 R16 De monteres i Spania Advance versjoner, som i forhold til andre markeder som har dette, og allerede utropt 9-tommers skjerm, inkludert lys og regnsensor foran og bak parkering, USB og Bluetooth-tilkobling.

Inne i nye Volkswagen Golf

Og hvis du er i oppførselen fortsetter den massive potensialet for balanse så kjent har gjort Golf, alltid prøvd å bli etterlignet av konkurrenter og ønsket av mange sjåfører har samme oppskrift prøvde å trykt inne. Ergonomi er bemerkelsesverdig, med forskrifter begge svært romslig sete og ratt og komfortable seter som tilstrekkelig samler kroppen, selv om de mindre størrelsene kan virke overdrevet lang fortauet. Alle kontroller er for hånden, er enkelt og intuitivt å bruke. Tilbake funnet god plass til to voksne, med et behagelig sete, selv for tre, som er standard, går det riktig. Access er komfortable, og fra noe sted, og har god sikt. Stammen er ganske liten (305 liter hvis utstyrt standard reservehjul og 380 hvis ikke det), men deres vanlige former lette bruken av alt plass, godt utstyrt med 12V stikkontakt, kroker for poser og en dør praksis bak den bakre midt armlenet for lasting lange gjenstander som ski.

SPACE VW Golf 1,0 TSI
foran bredde 142 cm
bakre bredde 135 cm
foran høyde 91-98 cm
bak høyde 96 cm
benplass 75 cm
bagasjerom 305 liter

En klassisk enkelhet av design følger Volkswagen Golf Kvaliteten av materialer er ikke lenger differensial, med mye hard plast, men perfekt montering. Likevel er dens utseende veldig bra og nesten alle forlate hull der gjenstander er foret med teppe eller gummi for å unngå bakgrunnsstøy. Det har forsøkt å ta vare på alle detaljer.

Som for elektroniske systemer kjøre hjelpemidler kan regne med et stort antall innretninger. Blant dem, semiautonomous kilde motorveien kjører opp til 60 km / t, nødbremsing med fotgjengere deteksjon, varsling tretthet, utilsiktet endring kjørefelt, parkering assistanse eller tauing manøvrer blant mange andre. Kort sagt, en stor golf … som alltid.

Rabatterte priser (juni 2017) VW Golf 1.0 TSI 5-dør (mellom 20,800 og 24,350 euro)

Du kan også være interessert i:

Dette er den nye VW Golf 1,5 TSI

Vi testet VW Golf GTI TCR

Vi testet VW Golf og Golf e-GTE

Adblock
detector