Mitsubishi Eclipse Cross, prøvde en ny meget praktisk SUV

Mitsubishi Eclipse Cross, prøvde en ny meget praktisk SUV

Ved utgangen av året vil være tilgjengelig den nye Mitsubishi Eclipse Cross, en ny kompakt SUV interessant som ligger halvveis mellom ASX og Outlander. Uansett hva vi prøvde!

Mitsubishi Eclipse Cross: alle bilder av den nye SUV

Mitsubishi Eclipse Cross: alle bilder av den nye SUV

Mitsubishi Eclipse Cross: alle bilder av den nye SUV

Mitsubishi Eclipse Cross: alle bilder av den nye SUV

Mitsubishi, nå i 100 år gammel, gjelder et nytt konsept for ny innlæring, som debut nye strategier i corporate, produkt og dediseño etter tilhørighet til Renault-Nissan-alliansen, og lanserer det nye bildet viser SUV sin nyeste utvikling, Mitsubishi Eclipse Cross.

Etter omfattende erfaring i 4×4-markedet, konkurransen og SUV verden, datert fra 1936, Mitsubishi Han har bestemt seg for å sette fokus på denne type kjøretøy, fordi i henhold til de ansvarlige for merkevaren 77 prosent av salget i Europa svarer til denne type kjøretøyer og den totale Messe forholdet vil nå 25 prosent i 2020.

Mitsubishi Eclipse Cross: kupé design

Suksessen til andre produsenter i utviklings stil coupe SUV-modeller, som Range Rover Evoque, BMW X4, Mercedes GLC Coupe eller nyere Toyota C-HR har ført den helt til å utforme den nye Mitsubishi Eclipse Cross med en markert og slående linjer liggende utvendig image karakter.

Mitsubishi Eclipse CrossMitsubishi Eclipse har en Cross samlede lengde 4,40 meter, en bredde 1,80 meter og 1,68 høyde meter, mens akselavstand er innstilt på 2,67 m. Takket være disse dimensjoner gir en robust utseende, forsterket av høy beltline og korte overheng. funksjoner nysgjerrige detaljer som krom linjer som krysser hovedlysene ført dagslys, som strekker seg til bunnen av støtfangeren, eller Situasjonen tilbake ren, plassert under taket spoiler. De har også innlemmet lavere fender i døråpninger for å beskytte passasjerene mot sprut av leire eller vann dørhåndtak og meget solid bagasjerommet.

Merket hevder å ha brukt materialer med høy styrke mer vridningsstivhet og lav vekt, monteres med “lim” sveising for øke styrken og redusere vibrasjon kroppen.

Mitsubishi Eclipse Cross: Interior praktisk

Hvis utsiden er slående, mer viktig er arbeidet inne i Mitsubishi Eclipse Cross. Det tilbyr moderne design, med en tilstand av elementene som er veldig behagelig for føreren, fordi den har en horisontal design med kontroller plassert på fingertuppene. Noen av dem er andre kjente merkenavn modeller, som indikatorer på dashbordet, men Mark insisterer han har jobbet mye på kvaliteten av elementene, materialer, teksturer og utførelser som komponerer det.

Mitsubishi EclipsePå dashbordet, bortsett fra Leder Up Display hvori viktige data er representert, Den har en sentral skjerm med høy kvalitet i hvilken informasjon som gjelder lyd, telefon eller applikasjoner som tilbys, som navigasjonssystemet er overlatt til Smartphone Bruker -Android eller iOs-, som kan være koplet til system MirrorLink direkte. Det har også en styreplaten, mus typen, som lar deg velge funksjoner lettere.

Den inneholder mange hull å gjøre objekter, og en praksis hanske bilevel, som passer A4-dokumenter og har en eget rom for å lagre valsen lerretet stammen under gulvet. Men hvor er den virkelige hemmeligheten av Eclipse Cross Det er i baksetene, som har et sete delt i to deler på 60:40, med glidesete 20 cm og liggende tilbake i en vinkel på 16 til 23 grader. dermed bagasjeplass varierer mellom 341 og 448 liter, volum kan forlenges dersom det er nødvendig ved å brette ned de bakre seatbacks fremover.

sikkerhet også den har et omfattende utstyr som det kan ha innstramm system frontkollisjon kombinert med adaptiv hastighetskontroll, som det går for 5 km / t, varsling av ufrivillig skifte kjørefelt, blind flekk deteksjon, bak trafikk varsling, automatisk aktivering av frontlykter, perimeter overvåkingssystem med fem forskjellige visninger eller elektrisk parkeringsbrems med funksjonen “Auto Hold” syv kollisjonsputer, etc.

Mitsubishi Eclipse Cross: Zippy motor

Utvalget av den nye Mitsubishi Eclipse Cross Den vil ha tre mekaniske alternativer i utgangspunktet. To bensinvariantene og en diesel-alternativet, påvente av en mulig versjon nå utredet elektrifisert. Den stigtrinn er dannet av 1.5 motor 163 hk tilhørende kraftsystem forhjulsdrift og manuell girkasse seks relasjoner. Den samme motoren er også tilbudt variant forbundet med firehjulsdrift girkasse trinnløs åtte forriglinger.

Senere, i løpet av 2018, vil det bli utvalget Diesel variant 2.2 VISSTe med firehjulsdrift automatgir med momentomformer og 150 hk. den AWD-systemet, Super-All Wheel Control, den lar fordele momentet sendes til de fremre og bakre aksler, og mellom høyre og venstre hjul for å forbedre trekkraften under alle forhold med hensyn til adhesjon, tar hensyn til retningsinformasjon, hastighet, helning og moment, kan levere mellom 80/20 prosent dreiemoment på forakselen til 40/60 i baken. det har tre driftsmoduser, snø, grus og Auto, føreren kan aktiveres ved hjelp av en sentral bryter.

Mitsubishi Eclipse Cross 2017den nye Motor bensin 05/01, laget av aluminium, Systemet har direkte innsprøytning, variable ventiltider og turbolader. Videre er det forutsatt med stopp-start. Kunngjør 25,5 mkg dreiemoment ved 1800 rpm, 159 g / km og CO2 Forbruket av 7 l / 100 km. I mellomtiden er fordeler også slående, med en akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 9.8 s og en hastighet på 200 km / t.

Mitsubishi Eclipse Cross: god oppførsel

Vi har hatt muligheten til å kjøre i Mitsubishi Eclipse Kryss bensin variant med firehjulsdrift og CVT med åtte forrigling. det har store årer bak rattet å bruke den manuelt, noe Det gjør bedre bruk av motoren en mer sportslig kjøre praksis. mye glidning ikke forekommer, og endringene vil skje ganske raskt, fordi når det er tilgjengelig Åtte “faste” relasjoner heller det gjør arbeidet lettere. Ja, i manuell modus tillater ikke “kick down” med gasspedalen, som kan være litt ubehagelig i enkelte situasjoner, slik som trer inn i rundkjøringer, forbikjøring mulig, etc.

I jevn ride Veldig hyggelig og progressive. Hvis du bestiller mer levering vist energisk, det gir god figur dreiemoment fra meget lave turtall, men med en høy rotasjonshastighet forblir litt høyere konto. på chassis tuning har jobbet ganske, med effektive suspensjoner overlatt til en McPherson foran og bak multisuspensjonen, som er ikke veldig ubehagelig i ødelagte områder, og oppnå god filter feil fortau. Ledelsen gir også kjører ganske nøyaktig, bidra til rause 225/55 dekk på felgen 18 inches.

Du kan også være interessert i:

Mitsubishi Outlander: bensin versjon 7 seter

Test 5000 km Mitsubishi ASX

Så er det Mitsubishi SUV

Adblock
detector