Dette vil være den BMW X2 og produksjon: den nye sports SUV

Dette vil være den BMW X2 og produksjon: den nye sports SUV

Hvis inntil nå vi visste bare som en konseptbil, vi har patentert de første bildene av hva BMW X2 produksjon. Det er gode nyheter … og noen ikke fullt så.

BMW X2: Dette er SUV-produksjon

BMW X2: Dette er SUV-produksjon

BMW X2: Dette er SUV-produksjon

BMW X2: Dette er SUV-produksjon

Det virker som til slutt vil løse mysteriet. Vi snakket om hvordan det vil være definitivt den nye BMW X2 en SUV annonserte måneder siden etter merke etterlengtede av revolusjonen som lovet. Selv om det ikke offisielt avduket før neste Frankfurt Motor Show i september, I dag møtte vi de som er registrert siste 22 februar i bilder Japansk Patent Office. Og i dem kan vi se veldig klart og hva modellen klar for produksjon.

Som vi sa, gode nyheter … og noen ikke fullt så. god, det BMW X2 vil være en fullverdig, svært attraktive og med enkelte funksjoner i SUV coupe bilde. dårlig, at selv om det er sant at beholder mange spektakulære linjer X2 Concept prototype, den siste bildet ser langt mindre aggressive og revolusjonerende av hva lovet i starten, spesielt når det gjelder måter å piloter eller luftinntak. Logisk og vanligvis skjer, men i dette tilfellet dens ledere lovet at det ville den første BMW i en ny æra. I dette bildegalleriet kan du se forskjellene mellom BMW X2 å gjengi illustratør (i hvitt), Concept X2 (i rødt) og bilder av patent (grå).

Så er BMW X2

Utviklet på plattformen modultverrgående motor og forhjulsdriften BMW, som avviker nye X1, Series 2 familie eller den siste Mini, New X2 måles 4.35 meter lengde og Det vil være en sportslig X1 og litt mindre. Her merket avkall sin mer praktisk og plass, til fordel for en mer sportslig respons og et mer attraktivt designspråk verdier.

BMW patent X2Estetisk, og som du kan se fra bildene, den nye BMW X2 og eliminerer produksjon som aerodynamiske speil den opprinnelige konsept og nå inntar en mindre aggressive og mer generelt tilpasset den gjeldende linje av BMW støtfanger. Gitter og luftinntakene er også mindre og mindre skarp optiske grupper.

Og profil, og som forventet, den nye BMW X2 har tradisjonelle skyttere dører, i motsetning til de skjulte og sport prototype kontroller. Lekkasjer er ikke så spektakulært, og mye mindre skarp og mer firkantet piloter, men kroppens nerver og et stort understell beskyttelse er også observert. Hva jeg pris er også en tom sirkel i stolpen bak: på konseptet det var logoen til BMW og alt tyder på at SUV produksjonen vil også vises for markere en ny trend i BMW.

Kort sagt, BMW lovet en revolusjonær X2, og til en viss grad vil det være trygt … men også mye mer tro mot den aktuelle linjen av merkevaren modeller av hva begrepet glimt venstre i prinsippet.

BMW X2 SUVBMW X2: sine motorer

Den nye BMW X2, har vi allerede sagt de vil bli presentert i september, bør kom på markedet i begynnelsen av 2018, eller kanskje til og med på slutten av 2017, være et forspill til en annen større SUV ville komme noen måneder senere: den nye BMW X7 også.

Som for mulige motorer vedta denne “sport X1”, er det ventet å vedta den nyeste generasjonen av BMW mekanikere, har allerede vesiones sDrive-drive en enkelt aksel, den fremre. Veldig muligens unnvære inngangs versjoner andre små modeller av BMW, for å åpne en 18d 150 hk Diesel, å fortsette med 20d 190 hk og tett over en 25I bensin og 231 hk.

Dynamisk utvilsomt vil det være en BMW. Det vil si, vi håper SUV en meget dynamisk, smidig, med vanlig sporty kjørefølelse merkevare, men i sin siste dispenserer også med større komfort demping. Bare må vente lenger for å passere sommeren offisielt bekrefte all denne informasjonen.

Du kan også være interessert i:

Future SUV duell: BMW vs Audi Q2 X2

Dette er den nye generasjonen av BMW X3

Så vil BMW X2 2017

Adblock
detector