Toyota C-HR: grundig test av hybrid-SUV mote

Toyota C-HR: grundig test av hybrid-SUV mote

Nytt i sin kategori, er Toyota C-HR allerede en av de mest solgte SUV i vårt land. Superprueba oppmerksomme på våre målinger denne hybridbil teknologi.

Toyota C-HR, prøvde en annen SUV

Toyota C-HR, prøvde en annen SUV

Toyota C-HR, prøvde en annen SUV

Toyota C-HR, prøvde en annen SUV

den SUV med hybrid teknologi Toyota C-HR er allerede en sensasjon i sitt segment. den data ny bil registreringer og vitner, for å slippe gjennom den mest solgte SUV i vårt land, ifølge data januar 2017.

Litt etter litt Toyota Han er å sette på markedet mer emosjonelle biler, derfor utforming som kjøring. Bevis for dette er dette C-HR, som faller helt og holdent innenfor et stadig mer etterspurt kategori og gjør gir en interessant berøring originalitet.

den Toyota C-HR Det kan skryte av en imponerende estetikk så vel som blir oppmuntret av effektiv hybrid teknologi Han har gitt ut den nyeste Prius riktignok en-lavere pris, mens størrelsen gjør det svært praktisk alternativ. Kort sagt, det har alle ingrediensene til å bli en vellykket modell.

Toyota C-HR testToyota C-HR: attraktiv design

Med et slikt bilde, vil det ikke ha betydning for potensielle kunder at den eneste mekaniker tilgjengelig i Spania er vi prøvde i denne artikkelen, eller har forhjulsdrevne versjonen. den Toyota C-HR Det trekker oppmerksomheten uansett hvor han går, selv i slående blå vår enhet. Og hvis utenfor kan forveksles med en Lexus å se ham komme inn fullstendig stillhet, følelsen gjentas når du åpner døren og gå inn i rommet nøye, fordi innsiden er ikke langt unna, i hvert fall i overlegen finish Dynamic Plus. Det er forbundet med en sjenerøs nivå av utstyr og deres band med geometriske motiver i relieff, taket med samme mønster eller tekstur av noen materialer er gode eksempler på hvor viktig det er som har blitt gitt til detaljer. Så betyr en belagt skinn dashbord slutter å danne en eksklusiv og moderne miljø. Omgitt av både design, overraskende noen mer enn anstendig innvendige mål og stor støvel meget brukbare former, med ingenting å misunne til andre modeller i sitt segment. Som bare pinner, bak beboerne har lite sidesikt på grunn av formen av vinduet, ganske små, og adgang lite påvirket av det lave dørkarmen. Inne, men det er mye mer plass enn forventet. Det er heller ingen separate ventilasjons utløp for det bakre området, selv om disse ikke er så Spartan seter og andre japanske modeller.

den utstyr Det inkluderer alt som vi kan be en neste-generasjons bil, med elementer sikkerhet som blind vinkelføler, varsel om frontkollisjon deteksjon og bakre tverr trafikk, og andre luksusartikler som JBL lydanlegg, ryggekamera, adaptiv cruise control og skinninteriør med oppvarmede forseter.

Toyota C-HR testToyota C-HR: balansere utstyr

Som for hans kjøring, den C-HR ikke mye forskjellig fra andre Toyota hybrider. gir høy fornøyd med å bruke, veldig knirkefritt og lyktes i kjørekomfort, Frukten av god lydisolering og suspensjoner velbalansert. Dessuten har det gitt ham en reaktiv respons på gasspedalen, slik at du føler dynamisk, spesielt når du kjører på byen-som om det var lettere enn det egentlig er. Ledelse, direkte og ganske assistert, bidrar også til følelsen av agility, med lite krengning. Det bør tas i betraktning som ikke er for høy, så det er dynamikk og kurvestabilitet neppe rammet av tyngdepunktet, selv om vi ikke er på en sportsmodell. I kritiske situasjoner chassis reaksjoner er ganske konservativ, enkel og forutsigbar. Bakakselen kan få litt agility hvis du støtter løfte foten fra gasspedalen, under ledelse av en elektronisk program utkoblbart bare ved lav hastighet stabilitet. Bare den grensen det er visse kroppsbevegelser som gjør at du mister noen nøyaktighet, logisk ting i denne type bil, men rammen er oppe og takler alle behov, selv om nivået på ytelsen og fokus bilen er mer i tråd med avslappet kjøring.

Toyota C-HR: rulle smidig og effektiv

den 122 HK hybrid set Toyota C-HR De kan virke noen, på grunn av den lineære kraftutfoldelse, men når du ser på speedometeret du innser at det ikke er en treg bil. Kanskje overføringstypen, i likhet med en kontinuerlig variabel skift-operasjoner er det eneste som kan generere avvik, avhengig av smaken av hver. Under normale forhold fungerer som en sjarm, og selv så snart bakken er gunstig, finner du llaneando i elektrisk modus uten å vite det. Oppoverbakke, er da ber akselerasjon hvor mindre optimale resultater, fordi forbrennings turtall på motoren mer, uten å nå drivhjulene er tilsvarende å øke i desibel. Uten å høre lyden av motoren bare du ville merke noe rart, siden forholdet mellom hva tråkke på høyre pedal og akselerasjon er alltid godt kalibrert.

Toyota C-HR testToyota C-HR: EV elektrisk modus

På den annen side, ved lav hastighet (opp til 50-60 km / t) du kan "kraft" elektrisk modus (EV) midlertidig ved å trykke på en knapp, forutsatt at batteriet lades, og et antall betingelser er oppfylt. I alle fall, for drift uten å starte forbrenningsmotor nok til å være forsiktig med gass (selv om den EV-modus tillater høyere akselerasjoner elektrisk) og ta hensyn til den intuitive venstre klokke på instrumentpanelet, som indikerer nøyaktig over kraft, med forskjellige områder som er definert i sin sfære som samsvarer med de operative faser av begge motorene. også nivået av regenerativ bremsing Det vises i denne klokken, som justerer graden av retardasjon effektivt uten noen gang å handle bremseskiver med unntak av de siste meter av arrest eller om nødvendig. Forresten, Bremsepedal følelse fortsatt ikke perfekt, og verken dosering, litt lineær i visse tilfeller, men ikke kritisk.

for sin drift er en bil som er mest underhold, selv slapper av i hverdagen trafikk. Ja, til tross for bruk av Prius plattform, sistnevnte er enda mer raffinert, behagelig og rolig, og kanskje med større strømforsyning til å starte opp, noe som kan være på grunn av sin lettere vekt (62 kg forskjell verifisert av våre tekniske senter), eller en annen programmering elektronikk. I alle fall, Toyota C-HR er meget tilrådelig, ikke bare som hybrid, men også som SUV. Det er en modell som det forbruker lite og som liker å bli involvert i å drive å utnytte fordelene ved hybridsystemet. Disse delene turer tilfredsstillende elektrisk modus er den beste belønningen.

Toyota C-HR, tekniske data

måling Toyota Hybrid C-HR
Bensinmotor (*) 1,798 cm3 / 4 sylindre på linje
bensin motoreffekt (*) 98 hk ved 5200 rpm
elektrisk motor (*) Permanent magnet synkron
elektrisk motorkraft (*) 53 kW
Hybrid Power System Total (*) 122 hk
Acel. 0-100 km / t 11,66 s
Acel. 0-1000 meter 33.37 s
Forbikjøring 80-120 km / t 8,56 s
Loudness 100 km / t 65,7 dB
Loudness 120 km / t 69,1 dB
Bremsing fra 140 km / t 73,3 m
vekt skala 1,488 kg
Reelle forbruket i byen 3,44 l / 100 km
Reelle forbruket i veien 4,92 l / 100 km
Ekte gjennomsnittlig forbruk 4,33 l / 100 km
foran bredde 138 cm
bakre bredde 132 cm
foran høyde 90-96 cm
bak høyde 90 cm
benplass 72 cm
bagasjerom 420 liter
PRIS (*) 28.500 euro

I asterisk (*), offisielle data mark. Resten av data, målt ved Technical Center Highway

Du kan også være interessert

– Toyota C-HR vs Kia Niro, hva som er best SUV? Og best hybrid?

– Toyota C-HR, Hyundai Tucson og Renault Kadjar: hybrid, bensin eller diesel?

Adblock
detector