Mercedes A-klasse 2018: Den nye kompakte, nærmere

Mercedes A-klasse 2018: Den nye kompakte, nærmere

Mercedes-Benz er med de siste forberedelsene til det som vil være den fjerde generasjon av klasse A, den kompakte C-segment bil som vil debut merke plattformen og vil resultere i flere versjoner.

Mercedes A-klasse 2018: nye bilder

Mercedes A-klasse 2018: nye bilder

Mercedes A-klasse 2018: nye bilder

Mercedes A-klasse 2018: nye bilder

Det har blitt den kommersielle star mark. Og at fødselen av Mercedes klasse En Han hadde en kontroversiell premiere 20 år siden, i roll test Elk inkludert. Han ble født minivan og han aldri blinket inntil strømmen tredje generasjonen av klasse A er redesignet fra topp til bunn, i henhold til formelen kompakt å bruke det er i dag. Umiddelbart han ledet til suksess klasse A å bli Mercedes mer selges de siste årene.

Derfor er en revolusjon forventes ikke å Klasse A fjerde generasjon. O ja, men det vil være industriell og teknologisk, fordi design vil farge bare, i lys av vedtakelsen av gjeldende offentlige bildet klasse A og dets derivater (SUV GLA og CLA sedan).

Mercedes A Class 2018Mercedes A-klasse 2018: lighter

Den neste generasjonen Mercedes klasse A Det vil fokusere på utgivelsen av en ny modulær plattform, som vil utnytte fleksibiliteten til hvilken segmentet er tilveiebrakt. med trossamfunn intern MFA2, den nye plattformen vil føre til en reduksjon av 50 kilo vekt, også takket være bruken av materialer ultra motstandsdyktig i sin struktur, med nyutviklede komponenter på strategiske punkter … hver skrue konto i kampen mot vekten.

En annen ytterligere fordel ny plattform Det kan være at variere og tilpasse den akselavstand i henhold til de spesielt for hvert legeme variant. den "lengre" Nåværende Mercedes CLA, innsidere adgang til oss "kamera" deres "Proporsjonene var ikke ideelt". Dette vil ikke lenger skje med den nye arkitekturen, som vil tillate Battle variere med opp til 20 centimeter og i sin tur vil denne fleksibiliteten tillate Mercedes tilbyr flere modeller ennå. Disse nye medlemmer det ville være en CLA Shooting bare Bremse 2 sidedører, en En Cabrio og idrett 2 + 2 kupé, til rivaliser Audi TT, som det vil ta sin utvikling AMG sports divisjon. Forresten, i ruten bok Mercedes-AMG Det er skrevet utvide sitt utvalg av biler med et større antall versjoner. Dermed fremtiden A45 AMG at krysse barrieren 400 hk, vil følge en enestående A40 AMG med en kraft rundt 350 hp. Ideen er å doble sporty tilbud, som det gjør Audi med S og RS.

Klasse Mercedes CLA Shooting Brake 2018Mercedes A-klasse 2018: motorer "mindre"

Tilbake til området "normal"På nivået av mekanisk, vil elektrifisering være nøkkelen til å få ned gjennomsnittlig CO2-utslipp på fremtiden klasse En. stadig mindre thrustere, med mindre volum og alltid turboalimentados, De vil bli støttet av elektriske motorer å sikre gleden av bruk og effektivitet. Forvent nye versjoner myk annealing eller "mild hybrid", en motor / generator stand til å assistere i faser av start, så vel som økt tilstedeværelse av hybrid plugg, deretter Mercedes Det bør også utvikle en konkurrent til Audi A3 e-tron. Dens elektriske motor på 50 kW (68 hk), vil bli integrert i en automatisk girkasse dobbel clutch 7 hastighet, i forbindelse med en mekanisk bensin 4 sylindret, eller diesel omkring 110 hk. I alle fall, autonomi i elektrisk modus er 50 km.

assistenter sikkerhet tilkobling og car2x kommunikasjon (Car infrastruktur) vil også fortsette sin ustoppelige vekst. navigasjon prediktiv, advarsel hendelser, funksjoner kjøring automatisert… Du har lite å misunne fremtiden klasse A flaggskipsmodeller Mercedes. Det samme vil skje i forhold til kvalitet sine interiør mer raffinerte materialer og design detaljer differentiators, attraktive kombinasjoner av omgivelses lys og lyseffekter også ansvarlig for sine frontlykter, som gir et snev av raffinement til utvendig design.

Du kan også være interessert i:

40 nye Mercedes 2020

De nye Mercedes motorer

Frankfurt Motor Show 2017: turtall

Adblock
detector