Toyota RAV4 hybrid AWD: faktiske forbruk og førsteinntrykket

Toyota RAV4 hybrid AWD: faktiske forbruk og førsteinntrykket

Toyota hybrider har alltid stått opp for sin svært lavt forbruk. Ved måling av hvor langt den nye Toyota RAV4 Hybrid kommer. Vil du fortsette tradisjonen?

Toyota RAV4 Hybrid: førsteinntrykk

Toyota RAV4 Hybrid: førsteinntrykk

Toyota RAV4 Hybrid: førsteinntrykk

Toyota RAV4 Hybrid: førsteinntrykk

Vi kommer og Toyota RAV hybrid og det er på tide begynne å teste og å reflektere. Standard hybrid biler med redusert strømforbruk målesyklus er forholdsvis enkel fordi de er tillatt og la det rulle for ganske del av rettssaken i ren elektrisk modus. den virkelighet i kjøring Veien er da generelt ganske annerledes, siden bare de bilene hvor det har vært et flott oppsett innhentet fremragende resultater.

Toyota er nettopp en av de ledende merkene alltid snakker hybridisering. Vi har allerede fått første tester på den nye enheten Toyota RAV4 hybrid, sammen med AWD, så det er på tide å sjekke først hvor tidkrevende dette fornyet generasjon. Det er sant at som et resultat av den type kobling mellom elektrisk og termisk motor (utbytte 197 total CV), ved å kreve sterk akselerasjon, blir hastigheten på bensinmotor hørt markert fra innsiden. Men det er like sant at det faktiske forbruk av all sin hybrid område er alltid lavere enn sine konkurrenter. Kom til poenget.

Toyota RAV4 hybrid AWD: mindre utgifter enn diesel?

Faktisk forbruk som vi har fått i Toyota RAV4 AWD hybrid på vår vanlige ruten test Veien er 7,18 l / 100 km, mens i urban bruk Det er i samsvar med en Meget god 5,84 l / 100 km, Det viser at disse hybridbiler ikke favoriserer dem rytmer vedlikeholdt vei. Husk data som er godkjent av produsenten Det er, som alltid, høyest: 4,9 l / 100 km vei og 5,1 l / 100 km i urban bruk.

Gratis online verdivurderingI det øyeblikk, som vi sa vi har bare begynt å teste Toyota Rav4 hybrid versjon av firehjulsdrift, og i hvert fall når vi måle forbruket av varianten 4×2 vil redusere antallet veien ved ikke å måtte “dra” den elektriske motoraksel bak. Diesel versjon av sin rekkevidde med 150 hk og har forhjulsdrift Sluttresultatet er nøysommere bruk i extra, og litt mindre effektiv i byen. Men husk at en av fordelene ved hybrid er at det ikke er utsatt for trafikkrestriksjoner, for eksempel, de oppstår på grunn av høy forurensning i byene.

Konklusjonen er at siden økonomisk synspunkt, kanskje ikke Rente denne Toyota RAV4 AWD hybrid sammenlignet med en diesel-art, men det er andre faktorer i sin favør som en viktig fornøyd med å bruke og avgrensning som alene kan spissen skalaene for denne hybrid RAV4. Spesielt når kjøpet er gjort for å ville ha en trendy SUV … og ikke kommer til å gjøre en overdreven årlig kjørelengde.

Du kan også være interessert i:

Toyota RAV4: 5 grunner til å kjøpe

Toyota RAV4 priser

RAV4 Toyota feirer 20 år

Adblock
detector