Test: Nissan Qashqai 1,6 DCI 130 4X2, eller kompakt SUV ¿?

Forny en salgsleder er den mest kompliserte oppgaven for en produsent, for mange endringer og risikerer å snu trenden. La oss se om den nye Nissan Qashqai plattformen oppfyller forventningene.

Sammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2,2 vs Skoda Octavia 2,0 TDI

Sammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2,2 vs Skoda Octavia 2,0 TDI

Sammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2,2 vs Skoda Octavia 2,0 TDI

Sammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2,2 vs Skoda Octavia 2,0 TDI

Nissan selv erkjenner: Det er ikke lett å erstatte en bestselger som har forlatt bar så høyt. Med Qashqai, Nissan gamblet med et kjøretøy heller ikke var SUV heller ikke var en saloon, de to ting på en gang. Så merkelig konsept, men helt vanlig i dag. Flyttingen gikk så bra at rivaler var raske til å reagere og gå for å møte. Det var en stygg og ikke spesielt attraktiv bil, men vant over mengden ved å være annerledes, estetikk bort all terrain SUV verden da, og nærmere det av en vanlig turisme, men holde opp SUV. I tillegg, avrundet han med en område, gode motorer, forskjellige drivsystemer og to størrelser av legemet. Kort sagt, en komplett og annerledes bil. Nå kommer den første store endringen i andre generasjon, som har premiere ny plattform, avkall lang kropp og tilveiebringer den samme mekaniske og overføring strategi. Den har overlegen visuell kvalitet, estetisk mer tiltalende og annonserer mest energieffektive og dynamisk; analysere spiller.

Ikke det inntrykket du føre dine nye estetikk, men den generelle tonen i alle de vurderingene jeg har samlet er at tilsynelatende nå nærmere en SUV ennå, og som er lavere enn 3 cm før; Jeg sier ikke dette som en kritikk, men som en funksjon. Svaret på dette kan være den modellen som Nissan planlegger å trekke på samme grunnlag, skal bygges i Barcelona og, uten tvil, vil utfylle for å kunne tilby et enda mer komplett. Uansett årsak, står vi overfor en god bil, kan de som anbefaler uten frykt for å bli feil.

forbedret Interior

Nissan QashqaiDen mye mer moderne, ytre er supplert med et interiør som passer til. Nøkternhet av forrige generasjon er nå kommer til å designe mer omsorg. Det er å opprettholde kvalitet, men bedre utseende materialer, minst like langt som dashbordet og instrumentering henviser. Det er bedre utstyrt som standard, som utfyller teknologisk avanserte systemer som nå estilan, Nissan gruppert under navnet Smart Protection Shield, dannet ved lik vinkelregulering, tretthet detektor, bevegelsesdetektor, varsel om en frontkollisjon, erkjennelsen signal, den automatiske farge lys, etc.

Det er mer komfortseter foran og bak og topp langsgående dimensjoner som tjene opp til 3 cm i løpet av bakbena. Den indre bredden varierer ikke og, til tross for at lavere, den nye utformingen av setet og plattformen tillater forsterkning 1 cm er ikke dårlig. Hvis du ikke vet det ovenstående, med den nye Qashqai vil ha en god halv inne saloon, det beste av det elektroniske markedet og hva de tilbyr SUV rivaler, som bare tjener ham inne høyde, selv om data fra Nissan er ikke dårlig. Ut av baksetene i denne generasjonen er det litt mer ubehagelig enn den forrige; plass ved å la foten reduseres med 4 cm, med den ekstra ulempe at hjulhuset hindrer operasjonen. Ikke kritisk, siden du kan gå inn og ut av bilen uten problemer, men bemerkelsesverdig i forhold til den forrige.

Kapasiteten måles av oss støvelen er blitt svekket i denne generasjon i 30 liter, offer mindre plass enn de fleste av sine moderne rivaler, på over 500 liter kapasitet. Forklaringen er kortere enn dem. Den 455-liter har gå langt, men de er lite sammenlignet med rivaler SUV eller kompakte familiemedlemmer som registrerer tall på rundt 600 liter. der større modularitet i lasterommet, med dobbel bunn (Inkludert i målingen av 455 liter) og et system med to lokk kan partisjonere hullet. På sidene, to praktiske kroker for handleposer ikke åpne. Det er store hull i den hele indre, utheving som er under armlenet foran støtte en flaske med 1,5 liter vann henstand.

bak rattet

Nissan QashqaiDet gir en veldig god samlet raffinement. Bare motoren lyder og vibrasjoner ikke når beboerne, selv for rattet føreren. Denne funksjonen er fortsatt i nesten alle deler. Veldig behagelig fjæring, mer enn før, og derfor ikke kommer myk på veien. Han setter dem likt. Det ser ut til å være sant større strukturell stivhet annonsert for denne plattformen, som har tillatt dem å myke settet uten å ødelegge de dynamiske egenskapene. Videre vil fravær av en direkte konfrontasjon daresay denne ramme er mer effektiv enn tidligere. Ikke slitne passasjerer og det er lydige mot trukket. Å se etter defekter chassis må sette Qashqai i situasjoner der det ikke er ment. På dette kritiske punktet, rådende kriterier vel idiot ESP litt, men satser på sport sikkerhet; Jeg tror dynamisk fra nå vil bli satt i Segment referanseposisjoner. Høyden gjør at visse dalliances etter ledetråder i god stand, men til slutt er dekk som sette grensen, og denne enheten med sine 19-tommers hjul unødvendig, er du begrenset bare til asfalt.

Den prestacional nivå er lik den forrige generasjons motor identiske. Dette har vært litt forkortet utviklingen i de tre første hastigheter, opprettholde den samme for de neste tre. Dette gjør at du største urbane smidighet, som bidrar til sin rullende så fint. Bruker mindre takket være Stop / Start-system og en mer konservativ elektronisk styring. Forbruksdata var 1,6 dCi Renault var allerede bra, er nå bedre, ranking med 5,4 l / 100 km gjennomsnitt mellom segmentenes sparere. Hvis du kjører rolig og du ignorerer anbefalinger fra målstyring du kan flytte i strømper nå om lag 4,5 liter uten tortur. Den Tekna 19 mål" vår testenhet ble utstyrt den til randen med elementer du ofte ikke trenger, spesielt for litt over € 29.000 det koster. jeg Jeg anbefaler at du ser inn i ferdig mer beskjeden, som de fortsetter å tilby en god standard utstyr og en enda mer konkurransedyktig pris. Det var en god bil, og er det fortsatt.

Adblock
detector