laser radar på rekkverket, dette en du vil fine

laser radar på rekkverket, dette en du vil fine

En ny laser radar for rekkverk vil bli den neste trussel mot sjåfører. DGT og lokale politimenn snart, vil du vite hvordan det fungerer?laser radar på rekkverket, dette en du vil fine

DGT og lokale og regionale politiet vil snart har et nytt verktøy for forfølge feilende drivere for fartsovertredelse. Det er en meget lett og kompakt laserradarteknologi (LIDAR), Den veier bare 1,5 "kilo" kalt TruCam, utgitt av den vanlige radarer leverandør DGT (Produsent inkludert udetekterbar radar usynlig Multaradar C). helt bærbar, med gun formet, Det er gyldig for bruk hvor som helst på veien Tripod, fast støtte motorsykkel eller inne i kjøretøyet. Men de nye cinemometers alltid må brukes på en fast støtte ved bruk av laser-teknologi, som er godkjent av Justervesenet, Jeg burde ikke ha agent i hånden når de brukes, som for å forvrenge måle.

utgangspunktet beregnet for bruk av lokale og kommunale politiet, i byer, den nye laser radar også Det kan installeres på en støtte på et rekkverk, som vist i bildet. Krever ikke permanent tilstedeværelse av agenten eller kabler (kan lades i nettverket eller i bilen) det fungerer i manuell eller automatisk, siden du kan programmere modus. Bare forhold er lagret i et kryptert format i enhetens interne minne 8 GB. Den nye laserradar batteri gir opptil 15 timers drift, de vil være mindre avhengig av "aktivitet" du har. I alle fall, kan de ikke la den være der i flere dager, da bør lade opp batteriene regelmessig. Vanntett, støvtett, og ved temperaturer mellom -10 og 60 har, i henhold til produsenten av alternativ for målinger med dårlig vær som regn, snø, tåke eller røyk. Også fungerer det om natten fordi den har et flash natt bruk.

Men hva er hans feilmargin og omfang? den nye laserradar har en feil i hastighetsmåling, i henhold til produsentens stater i dens spesifikasjoner, +/- 2 kilometer i timen og avstand på +/- 15 cm. den maksimal rekkevidde på målinger kan vinne kilometer, ca 1200 meter, men kamera Den når mye mindre avstand, men Det avhenger av den optiske linsen og ikke overstiger 100 meter, slik at bilen må være relativt nær måleapparatet. Tydeligvis bildene har mer kvalitet, vil mindre mengde plass på harddisken.

Du kan også være interessert

Dette er umulig å oppdage radar, video

Adblock
detector