Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI

Har aldri ment, den nye Mercedes klasse A spent rivalisering mer så angi de tre tyske premium merkevarer. Kvalitet og teknologi er vanlig i sine modeller, men hver hevder sin egen personlighet.

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BE

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BE

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BE

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BE

opp "i går"I kompaktsegmentet, Audi, BMW og Mercedes De har vært mindre rivaler inkludert hva du forventer for slike ulike synspunkter. den bakhjulsdrift innhold og størrelse av den første serie 1, Vi la sportsånd på andre ting, går på bekostning av plass og funksjonalitet for spill Mercedes formatet minivan og mekanikk 'ad hoc' av sin First Class. I mellom, de A3 Sportback, en kompakt konvensjonell i sin variant 5 dører, Det er egnet for å gi større innvendig plass og bagasjerommet uten å forstyrre "sport" kropps dynamikk av tre.

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDII dag forskjellene ikke hoppe for øyet. Alle tre modellene har kommet veldig nær hverandre, eller kanskje vi skal si at BMW og Mercedes De har nærmet standard Audi. I sin andre generasjon, serie 1 har vokst og forbedret livability og bagasjerommet, men etter trofast mot langsgående motor og eksklusive RWD, egen alle BMW. den Mercedes klasse A Det er nå en kompakt stil mer tradisjonelle, Størrelsen på innhold med tverrgående motor og forhjulsdriften og en overraskende dynamisk ramme. I mellomtiden, Nye Audi A3 Sportback Han er fortsatt tro mot sine prinsipper og skurtreskere funksjonell 5-dørs legeme med en ramme, som sine rivaler, kan du velge forskjellige innstillinger for komfort omsorg eller opphøye dynamikk.

Audi, vinner i verdensrommet

I tilfelle av versjonene 5 dører, kanskje den mest funksjonelle aspekter av deres kropper interessere deg. Og her Audi er beste. Hvis måleren ikke rettferdiggjøre sin overlegenhet, den subjektive følelsen av plass er i seg selv langt bedre enn sine rivaler, kanskje rett og slett fordi arket / glass-forholdet. hovedsak, i baksetet av Series 1 og klasse du føler bur. den Bære også markere viktige forskjeller: veldig bra 370 liter av den A3 Sportback, opp til 295 Klasse A, Det er en verden av forskjell. I tillegg gate den Audi utgivelser større laste munn.

Det å sette i gang en dynamikk som kan trekke konklusjoner avhenger veldig mye på den endelige konfigurasjon av rammen du har tilgjengelig på hver modell. den kombinasjoner Disse merkene tilbyr deg (Hjul, dekk, suspensjon, girkasser, fjærer, adresse, etc.) de er løse og i vårt tilfelle har vi støtt på enheter av ulike profiler. I alle fall er det mest overraskende at Serie basis klasse A, som gjør touch-up i sportiest bil Lot. Sin totale fasthet gir en svevende dynamikk, jobber veldig lite om retningen. veldig flate og raske svinger, ved den minste antydning med en meget effektiv fremre ende for føring og trekkraft, som virker uoverstigelig sidegrep og trekkraft. mellom kurvene, serien er trolig den bilen som du vil føle deg tryggere å gå veldig fort. Litt av en kontrast mot serie 1.

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDIDet er morsomt hvordan BMW de siste årene har han endret utviklingen av deres suspensjoner. den minimum "toleranser" av en svunnen tid, vi har flyttet til mer fleksible suspensjoner, som gjør BMW og spesielt dette serie 1 alltid sitter noen få millimeter løs buffer. Etter mitt syn har han mistet følelse av likevekt og røre litt informasjon du skriver inn kurven for bedre filtrering, men BMW amatør ikke overbevise meg først. Jeg har ikke hatt sjansen til å prøve en serie 1 med utprøvd demping, men de har fortalt meg at er løsningen å inneholde disse vertikale bevegelser som vil forbli nøyaktig. Det er sant jeg tror det er mer en spørsmål om takt, at innløpsbendet og lede serie 1 dette er så fort du kan forvente. Bare når du begynner å gå veldig fort, virkelig mangler større oppdemming av bevegelse. Ved sin nivået er svært ren kurve og ikke for godt eller ondt din fremdrift med godt vær ser ut til å pleie dens dynamikk. den kontrast mot Mercedes det også vises i ride kvalitet. Men her, ved sammenligning, Series 1 er mer glatt og raffinert en Klasse A noe ujevn og sildrende rullende og i visse faser av bacheo virker ikke "Mercedes".

den balanse Det er igjen utgangspunktet A3 Sportback. Vi har prøvd med sportsunderstell serie~~POS=TRUNC ferdig Ambition, En suspensjon når ikke Klasse ubehag eller "løshet" 1 Series, med resultatene av dynamikk, kjøreegenskaper og komfort ideelt for alle typer veier.

Rundt 150 CV

den teknologisk rikdom av disse merkene også det setter deg på bordet mange mekaniske kombinasjoner. på diesel blokker av hvert merke, A3 funksjoner 150 hk, 143 og 136 hk den 118D CDI 200. I alle tilfeller kan du regne med manuell eller automatisk girkasse. her A3 hadde manuell girkasse og den andre med respektive automatisk Fremragende prestasjon som gjorde oss huske S-tronic Audi.

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDIden tre motorer oppfyller alle de nødvendige kvalitetene til å skinne på alle måter. Skamløst presset lett fra svært lave turtall, de er Jevn, progressiv og veldig fort i akselerasjon. Med stor utvikling, men bare 6 hastighet i forhold til 7 Mercedes og BMW 8, A3 ser ingen grunn til så mye og sine rivaler bruke sine girkasser for lik fordeler. Men i alle fall, A3 2,0 TDI Det viser en absolutt soliditet. Operativsystemet er fantastisk, så mye å skyve knapt overskredet 1000 rpm og hvor opptil 5000 lese-.

Endre Mercedes det er dobbel clutch og har en veldig god prestasjon som forbedrer motorrespons. På papir, 1,8 CDI ikke så sterk i endene som 2,0 TDI, Det kan virke tregere, men se på våre målinger, og vil overraske deg. Ved manuell betjening utfører også endres meget raskt og smidig, fra baner ratt årer. Trekker oppmerksomheten til den lille hovedspaken forankret bak rattet, som er lett tilgjengelig med fingrene.

den BMW Steptronic ved momentomformer er like fabelaktig for hastighet og glatthet, men det understreker primært for sin 8 mars, som lar deg llanear svært lave turtall. Kombinasjonen av 118d Steptronic Det er også en kilde til dynamikk og komfort. Det er meget rask, skyver brønn nedenfra og stiger jevnt opp til 4800 rpm. Nå er det din tur til å velge bilen og sett den til din smak.

Adblock
detector