Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1,2 og 1,4 bensin

Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1,2 og 1,4 bensin

Utslipp oppsamling og kostnadsreduksjon vil føre til neste generasjon av Mercedes klasse A i 2018 å innføre nye bensinmotorer liten motor.

Nedbemanning for klasse 2018 bensin

Nedbemanning for klasse 2018 bensin

Nedbemanning for klasse 2018 bensin

Nedbemanning for klasse 2018 bensin

den fjerde generasjon Mercedes klasse A, som vil bli offentliggjort i 2018, vil debut en ny modulær plattform, oppkalt MFA2, For modeller med forhjulsdrift og tverrgående mekanisk arrangement, avhengig av sin bensinmotorer til nedbemanning. Således, 1,6 liter adgang trinn 160 av den gjeldende 102 HK, 180 og 122 HK 156 HK 200 vil bevege seg til 1,2 og 1,4 liter med intern kode M282. vil fire sylindre, direkte innsprøytning og supercharging med turbolader.

Takket være enighet mellom Daimler og Renault grupper, vil være Renault / Nissan har ansvaret for utvikling allianse. Det er et drivmiddel for eksklusiv bruk på tvers, slik at det ikke synes å se den i C-klasse, hvis det blir tilsatt til alle derivater klasse A, med CLA, GLA, klasse B og en fremtid GLB, som vil være direkte rival av Audi Q3 Q2-Audi konkurrerer med Mercedes og BMW X1 glacial.

Men den nye klasse A vil ikke bare disse bensinmotorer vil også være tilgjengelig nye 1,6 og 2,0, også turbo direkte innsprøytning og en versjon AMG å nå 400 hk maksimal effekt.

Med disse nye motorer av liten forskyvning, vil Mercedes tilby biler med lavere forbruk, lavere nivå av CO2 -fundamentales for å redusere gjennomsnittlig utslipp på tvers av dens rekkevidde, som vil gi omtrent ti elektrisk før slutten av 2025 og en prisene noe lavere tilgang å fange opp nye kunder.

den utforming neste klasse A, for øyeblikket, er lite kjent, selv om Concept A Saloon presentert på Shanghai Motor Show 2017 gir oss en idé. Han vil dele retningslinjer med denne prototypen, med Pan American grill til stede i de nyeste modellene av stjernen funksjonen.

Adblock
detector