2018 Ford Focus: så vil den nye kompakte salg

2018 Ford Focus: så vil den nye kompakte salg

Timen nærmer. Nedtelling til en av de mest forventede utviklingen i 2018, den nye Ford Focus. Fjerde generasjon snart vil gå i oppfyllelse, og vi kan gå videre deg hvordan å være.

Ford Focus 2018: første bilde av sin nye generasjon

Ford Focus 2018: første bilde av sin nye generasjon

Ford Focus 2018: første bilde av sin nye generasjon

Ford Focus 2018: første bilde av sin nye generasjon

Det er utvilsomt en av de Best bevarte hemmeligheter de siste månedene. Fornyet i år Volkswagen Golf, Honda Civic og Hyundai i30, og bare to år siden Opel Astra, Renault Megane og Seat Leon… hva med Ford Focus? Som det skjer, er det i sent stadium utvikling at merket har vært, og fortsetter å gjøre, i absolutt mysterium. Mystery dag vil vi prøve å være avslørende.

Og er at selv om i de siste månedene har de sett allerede rullende kamuflert enheter (Inkludert testing muletos gjennom sørlige Spania), fra Ford er fortsatt den “top secret”. I dag, vår Schulte illustratør avslører det første bildet av hva den nye Focus, en kompakt at Det vil debut sent neste år, og som vil være sin fjerde generasjon. Den nåværende, tredje, Han kom i 2010, og hadde en redesign i 2014. Så han var spiller … og når den nåværende Ford Focus, en av bilene alltid selges i vårt marked, har forsvunnet og listen over de 10 beste selgere. Det vil …

Og igjen, sikker, fordi hans ny generasjon lover store forbedringer å sette Ford Focus igjen i forkant av den kategorien. Selv i øyeblikket ikke ble avslørt mange detaljer, tyder alt på at den nye Fokus vil frigjøre plattformen. Med den kan du allerede har den nyeste teknologien, grønnere versjoner og en lettere konstruksjon. Fra Tyskland sier vil lavere, minst 50 kg vekt.

Ford Focus 2018Estetisk 2018 Ford Focus vil tilpasse seg den nye Ford designspråk, tar mange funksjoner som allerede er synlige i det nye Fiesta som nettopp ble presentert. Sammen med en strømlinje og en skarp front, den kompakte bet også en fornyet større støttebase. Hvis med 4.36 meter, har fokuset alltid skrøt av å være en av de lengste bilene i sin klasse, synes det at fornyelse ikke ønsker å gå glipp av toget … men skal ikke nå mer enn 4,50 meter ser Honda Civic.

Ford Focus 2018: større og mer dynamisk

Men med god størrelse skille deg mer enn Hyundai i30 eller Opel Astra (begge grensene nær 4,37 meter), den nye Focus vil også tilby mer kamp og sporvidden å kjøre som en av de mest romslige og levelig modeller i sitt segment.

Mer plass og bedre design, men alltid det samme sportsånd. Ford vil ikke gi i sin nye Focus 2018 vil fortsette å tilby en av de mest direkte og kompakt vivo oppførsel. All informasjon tilgjengelig til å foreslå i dag vil frigi en adresse “styre by wire”, dvs. ingen fysisk forbindelse hjul og forakselen, som varierer styreutveksling avhengig av hastigheten og blir veldig direkte i situasjoner krevende sport. Med de fleste forsikringer letthet som tilbyr gode følelser.

Ford motorerDe nye motorene

Mekanisk, den 2018 Ford Focus vil innlemme de fleste moderne motorer merkevare, satser mer enn noen gang til en rekke EcoBoost bensin som så gode resultater har gitt selskapet … og vi alle fulgt etter. hans bloque 1,0 EcoBoost- vil levere sentrum, ved siden av Diesel 1,5 TDCi. Gaffel som strekker seg 115 til 150 hk bør akkumulere som etterspørsel kompakt. Og selvfølgelig hensyn til det nye 1,5 EcoBoost også tre sylinder, 200 hk og delvis utkobling av sylindre. En av juvelene i som kan skryte allerede Ford for neste år.

Over bør også fortsette eksisterende versjoner ST og RS De flagger sin sportsånd. Som for sendinger vil ha manuell overføring alternativet og automatisk, der Powerdirektekoblings Du bør gå på scenen … men utelukker ikke nye bokser med flere tannhjul (8? 9?) Å se for eksempel Peugeot har allerede på sitt nye 308 1. august hastigheter momentomformer, signering Aisin.

Men tydeligvis ingen mangel i den nye Ford Focus-varianter med nye fremdriftssystemer. Mangel på offisiell bekreftelse, vil det være en forbedret Fokusere 100% makt og de bør også vises Plugg hybrid versjoner med et godt utvalg av null utslipp autonomi.

Som for utstyr, vil den nye Ford Focus har alle systemer tilkobling og infotainment nå tilgjengelig, inkludert den nyeste generasjonen av SYNC 3, med en sentral berøringsskjerm bør overstige 8 inches maksimal Fiesta. Den kompakte vil også også markere starten av selskapet i autonom kjøring. Mye system som driver bistand og sikkerhet som vil bli kronet, forsikring, en av de mest interessante kompaktmarkedet. I en kort stund for å kjenne ham helt.

Du kan også være interessert i:

2017 Ford Focus RS … ankommer!

Vi testet den nye Ford GT 2017

Ford Mustang 2018 og vilje

Adblock
detector