Spørsmål: hvorfor bilen vibrerer mellom 90 og 110 km / t?

Spørsmål: hvorfor bilen vibrerer mellom 90 og 110 km / t?

"Jeg har en Ford Focus turbodiesel Jeg er veldig fornøyd, med mer enn 120 000 km. Men noen uker hele bilen vibrerer."Spørsmål: hvorfor bilen vibrerer mellom 90 og 110 km / t?

"den bilen vibrerer spesielt når sirkel mellom 90 og 110 km / t, vibrasjoner forsvinner under og over disse hastighetene. Jeg endret bilen fire dekk, balansere dem, og alt forblir den samme. Hva kan det være? Hvorfor kan du fortsette å vibrere i bilen?"

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Vi begynner med å forkaste ethvert mulig årsak. For eksempel, lagrene Vi antar at de har bekreftet når du skifter dekk, og bør være i orden. Vi var ikke slik at motorfestene har ansvar for deres problem, fordi i stedet for velocity, De ville ha til å generere disse vibrasjonene ved å ruse. Uansett, du sjekker dem ut.

En annen mulig opprinnelse eller årsak til vibrasjon bilen til fart du peker ut ville være en støtdemper understøttet i dårlig eller hvis drift utenfor defekt. Hvis dette var tilfellet, ville det være lett å sjekke inn kjøring, fordi det ville bli upresis når sirkulert på dårlig underlag. Det er også mulig at en retnings- eller hjul er blitt deformert av en blow eller forverring.

Du kan også være interessert

- Tvilsomt: Diesel dyrt, er det verdt?

- Dudas: brede eller smale dekk?

- Spørsmål: Hvorfor er sviktende både diesel partikkelfilter?

Adblock
detector