Nye Dacia Duster 2014: forbedring gjennom

Utenfor revidert design mer robust og moderne interiør med nye instrumentpanelet farger og materialer, flere elementer av utstyr og en ny bensinmotor 1,2 TCe 125 hk er kjennemerkene til den nye Dacia Duster, den sanne kongen av 4x4 og SUV lave kostnader.

Dacia Duster 2014

Dacia Duster 2014

Dacia Duster 2014

Dacia Duster 2014

Vi er den fjerde mest solgte modellen i Spania i den delen av SUV og 4x4, som kumulative salg fra januar til september 2013. Det vises til Dacia Duster, hvilken dyp fornyelse forbedrer mange deler.

I den estetiske kapittel, ny Dacia Duster (eller område duster 2014) idrett en ny frontal, med en redesignet grille og dobbel frontlykter bestått inkludere kjørelys. Sett i profil, det Duster fortsatt beholder den grove og robuste utseende som har utmerket ham fra hans fødsel i 2010. I denne siden, fremhever nye tak glideskinner, nå med ordet Duster godt synlig. Baktil, i mellomtiden, endret noe mindre, men ikke interiøret, et nytt dashbord, nye farger i materialene som brukes, dørpaneler og setetrekk. Forresten, kan om sistnevnte som et alternativ velge en laget av lær. Som for praktiske forhold, i denne kabinen er det flere oppbevaringsrom, mens volumet av lasterommet for bagasjerom Det gjenstår i 475 liter. Hvis de trenger å frakte lange gjenstander, er baksetene foldet og kan bære gjenstander på opptil 2,70 m lang.

Allsidigheten og de mange versjoner å velge mellom er også et viktig tegn på identitet i det nye Dacia Duster 2014. Avhengig av motor valgt, er at jeg kan velge å 4x2 eller 4x4 varianter. Den sistnevnte bruker et drivsystem med flere driftsmodi. Hvis føreren ikke manipulere velger, de Duster fungerer som en forhjulsdrift. I det tilfelle at valg automodus, blir dreiemomentet delt mellom akslene avhengig av motor, opptil 50 prosent til bakakselen. Til slutt, dersom 'Lås' modusen er valgt, blir dreiemomentet sendes til bakhjulene gjøres permanent. Den sistnevnte modus anbefales ved lave hastigheter og meget uregelmessig og ekstreme grep forhold, for eksempel snø, søle og områder med mye sand og jord.

Dacia Duster 2014Innovasjoner i utstyr

Serien, vil den nye Dacia Duster 2014 bli tilbudt med ESC stabilitetskontroll og fire kollisjonsputer. Det vil også være tilgjengelig multimedia informasjonssystem, navigasjon og underholdning Dacia Media Nav, cruise control med hastighetsbegrenser system og ryggehjelp.

fem mekanisk

den mekanisk nyhet New Home Dacia Duster 2014 Vi fant i å innlemme den kompressormatet bensinmotor med turbo 1.2 TCe 125 hk Renault kilde. Kombinert med en manuell girkasse med seks gir, Dacia annonsert for denne nye bensin variant av en gjennomsnittlig forbruk på 6,3 l / 100 km med direkte innsprøytning og et nivå på 145 g / km for CO2. Når det gjelder ytelse, akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 9,6 sekunder tilstander.

Bensin forsyning i Dacia Duster 2014 også den inkluderer atmosfæriske 105 hk 1.6, i tillegg til bi-fuel 1,6 105 hk-versjonen også kompatibel med LPG (LPG) og bensin. For de som foretrekker diesel, kjent Renault 1.5 dCi-motor kan velge effektnivåer 90 og 110 hk.

Dacia Duster 2014Alle versjoner av Dacia Duster 2014, Det tilsvarer den mest effektive 1.5 dCi 90 hk 4x2-versjonen, som en gjennomsnittlig utgift på annonsert 4,7 l / 100 km og et CO2-innhold på 123 g / km. Avhengig av motor valgt, denne fornyede duster vil også gi effektiv funksjon sparemodus (modifisere parametrene for kraftlevering motor og luftkondisjoneringssystem den mest hensiktsmessige måten) og GSI innretning (Girindikator), som anbefaler det øyeblikk ideell for å heve eller lavere gir.

Vi mener

Denne oppdateringen Duster kjennes godt å mest kommersielt vellykkede modellen av Dacia, ved siden av Sandero. Hvis prisene holder seg så lav og konkurransedyktig som de har vært i denne modellen, spår vi en mer lovende fremtid. Vi ønsker å se hvordan motoren er 1,2 TCe 125 hk Duster. Veldig snart vil vi fortelle deg.

Adblock
detector