Spørsmål: Hvordan er tryggere å reise med bil, natt eller dag?

Spørsmål: Hvordan er tryggere å reise med bil, natt eller dag?

"Personlig, for å unngå kompliserte syltetøy datoer, jeg foretrekker å våkne opp tidlig og ta bilen i noen timer der praktisk talt det er svært få biler som sirkulerer."Spørsmål: Hvordan er tryggere å reise med bil, natt eller dag?

"Andre venner av meg å gjøre det samme. Men sist gang jeg gjorde en lang tur ut ved daggry, jeg hadde litt skremme fordi en lyktestolper en vei Jeg ble blendet, hadde jeg en merkelig visuell effekt og jeg har nesten en ulykke fordi jeg var redd og jeg gjorde en korreksjon på rattet. På den tiden, ikke kom noen bil kjører i venstre kjørefelt (går på en motorvei) og heldigvis ingenting skjedde. Siden da, jeg tenker den tiden av dagen for å ta bilen og gjøre mange kilometer. Jeg tror det er en viktig sak, og derfor spør jeg som ekspertuttalelser og, fremfor alt, fordi sikkert har statistikk å anbefale Når er den beste tiden å reise med bil, enten dag eller natt."

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Det mangler bare litt over en måned for den offisielle ankomsten av sommer, en tid på året hvor bilen mobilitet øker til det ekstreme uovertruffen enn andre måneder i året, enten lange turer eller kortere reiser.

Det finnes en rekke sjåfører bruker natt for de lange turer under typisk unnskyldning: Det er mindre trafikk, barna sover, ser jeg bedre med frontlykter, osv Herfra anbefaler vi at endre sine reisevaner og dag. Statistikken er klar: antall ulykker multipliseres i mørke timer og, la oss ikke glemme, gjennom årene trenden søvnighet Det er ikke mulig mottiltak øker, men husk at unge, aguantábamos klare timers nattlig kjøring.

Det faktum du nevner lyktestolpe motorveien som blendet deg er ikke en isolert hendelse. Som du vet, økonomiske krisen led i Spania de siste årene har det ført til en veldig uheldig i tilstanden til mange statlige veier i landet vårt. Faktisk den siste rapporten fra den spanske Road Association viser at bevaringsstatus for spanske veier ikke overskrider godkjent.

Kort sagt, etter sikkerhet og oddsen for eventuelle uforutsette hendelse som kan oppstå (utseende døsighet eller tretthet eller lysene som blende føreren, enten fra gatelys eller lyktene på andre kjøretøy) mest anbefalte og hensiktsmessig å reise med dagen. I tillegg anbefales det også å stoppe og til å hvile og drikke væske (vann og sporadisk forfriskende og stimulerende drikk) til å være våken og aktiv ved rattet.

Adblock
detector