Toyota Yaris 2013, forbedringer i utstyr

Toyota Yaris 2013, forbedringer i utstyr

Toyota Yaris er fornyet i sitt utvalg 2013 med innovasjoner i utstyr og små endringer på innsiden.Toyota Yaris 2013, forbedringer i utstyr

Toyota fornyer litt mest solgte modell i Europa, Yaris. En av utility segment B populær både i det europeiske markedet, og den spanske skjer å motta en rekke forbedringer i sin utstyr som forsterker deres attraktiv.

den Toyota Yaris 2013 vil tilby standard for motorer 1,33 VVT-i 99 hk 1,4 D-4D systemet cruise control. På den annen side, versjonen av utstyr by tilbyr nå en hands-free Bluetooth Mobiltelefon spesialist Parrot. I den mellomliggende variasjon aktiv, fem-dørs kroppen inkluderer nå elektriske vinduer bak, mens nivået på Fullfør sport Du kan velge valgfri smart entry system og nøkkelfri start.

den Inne i Toyota Yaris 2013 relativt liten endring. Faktisk er det bare nivået av aktiv overflate hvor den oppviser forskjeller ved å tilby en ny ratt, en knott av girspaken og parkeringsbremsen i lær sydd i grått og sølv setter inn nye midtkonsoll og skifte knott. På den annen side, Aktiv Yaris 2013 Den er også tilgjengelig med en ny type møbeltrekk seter, nå i duplekstonet dekorasjon mørk grå og sølv grå.

i mekaniske seksjon, den Toyota Yaris 2013 det er ikke noe nytt. For de som foretrekker bensinmotorer er tilgjengelig som følger: 1.0 VVT-i 69 CV og 1,33 VVT-i 99 CV. i tilbudet diesel, du kan velge 1.4 D-4D 90 hk, mens for elskere av de mest effektive teknologier, er Yaris Hybrid 100 hk et interessant alternativ. Som kjennetegn, den Yaris og Honda Jazz er de eneste modellene B-segmentet verktøyet for å gi en hybridversjon.

Lanseringen prisen på den fornyede Toyota Yaris 2013 det er 9,990 euro, en avgift som hjelpemidler er allerede inkludert planen PIVE2.

Adblock
detector