Mitsubishi ASX 2017: Test og pris fra mindre enn 16.000 euro

Mitsubishi ASX 2017: Test og pris fra mindre enn 16.000 euro

Dynamic Shield er navnet på det nye ansiktet til Mitsubishi ASX, en front som denne kompakte SUV om sin eldre bror, Outlander. Se for sin startpris …

Mitsubishi ASX 2017, våre test bilder

Mitsubishi ASX 2017, våre test bilder

Mitsubishi ASX 2017, våre test bilder

Mitsubishi ASX 2017, våre test bilder

i 2010 Mitsubishi ASX kom til et segment klekking fase og tre år senere fikk sin første oppdatering. 2017 har startet denne SUV med nye estetiske innslag som fokuserer på forsiden, hvor han fikk det merke samtaler dynamisk Shield. Med denne omstrukturere sin ansikt ASX Det er nærmere bildet av Mitsubishi Outlander, SUV større utvalg av japansk i Spania, med tanke på Mitsubishi Montero off-road.

Den er kjennetegnet ved tilstedeværelsen av krom rammeelementer begge grill består av tre horisontale blader, som hovedlysene. Andre endringer er sett i pilotene, med Lysdioder til stillingen lys og bremsen, 18 “hjul for Kaiteki versjoner av lignende design til Outlander eller detalj formet tak antenne hai fin. De nye front gjør kroppen av Mitsubishi ASX er gjort noe lenger: 4,30 passerer a4,36 m.

Innsiden, ved siden av en ratt piano svart trim, og midtkonsollen; den øverste enden versjon tar kammen for å drive tannhjulene for automatisk girkasse, endrer leseren ved å legge til ulike skjerm design og funksjoner.

Mitsubishi ASX 2017Mitsubishi ASX, tre motorer, to stasjoner og to endringer

Mitsubishi ASX, andre land RVR eller Outlander Sport har et utvalg bestående av to dieselmotorer og en bensin.

Diesel, henholdsvis 1,6 og 2,3 114 hk 150 hk, er originale PSA og Mitsubishi (intern kode 4N14 i brand). Den mektigste av dem, DI-kalt 2,2-D, blir det delt med Outlander og har en vekt anbefaling salg for å være utelukkende knyttet til automatisk, firehjulsdrift og det høyeste nivået av utstyr, Kaiteki, konfigurasjons påvirker prisen; mens de mer beskjedne makt har vært på som har vært fallende så mange salg av denne modellen … i hvert fall inntil nå.

Fordi Mitsubishi er et annet merke som registrerer interesse bensinmotorer Det vokser på bekostning av diesel og faktisk i ASX og er mer enn 6 i 10 salgs som er lukket med versjoner 160 MPI. Det er derfor viktig for å tilby attraktive priser. I tilfelle av kombinasjonen med mindre utstyrt trim nivå som standard, Challenge, er det 5,410 euro rabatt (for finansiering og kampanjetilbud) på listeprisen som lar deg i 15900 euro. Bensinmotoren versjonene 160 MPI, 117 hk, er også forbundet med det bevegelige og Kaiteki nivåer, alltid med forhjulsdrift.

De tre utførelser er også Diesel som starter med den rekkevidde, også 1,6 160 DI-D, selv, i dette tilfellet, er det også mulig å velge mellombehandling, Motion, med AWD AWC. Dette er et system som forbinder den bakre aksel til den fremre automatisk dersom tap av trekkraft oppstår deri; men også det gjør at man kan velge en posisjon hvor dreiemomentet mellom de to akslene er låst.

Mitsubishi ASXMitsubishi ASX, dynamisk oppførsel

alt dette området 2017 Mitsubishi ASX, Vi kunne drive en Kaiteki versjon med 114 hk dieselmotor og forhjulsdrift. Med hjulene 18 “(med hjul Bridgestone H / P Dueller 225 / 55R18 97h) ASX slitebaner poise også ved å justere dens fjæring, som kontrollerer legeme er verdsatt i en hvilken som helst kurve. Men det lider rullestøy meget høy, selv uten å gå veldig fort. Foruten motoren går ubemerket mye mer. Dette 1.6 gir sitt beste til 3800 rpm, tidspunktet da ingen offset fortsette å tvinge motoren og kompenseres ved hjelp av endringen. Det er en av de mest mulig behagelig for føreren av ASX ved sin nøyaktige trykk og korte baneelementer.

I en rask kjøring, i slik at ikke veldig kraftig motor i en bil som ikke ser veldig tung, hovedsakelig av andre veier og i store deler av ruten, med mange kurver som krever starte motoren kontinuerlig, datamaskinen reise registrert en Forbruket av 7,5 l / 100 km.

Ingen av endringer i Mitsubishi ASX 2017 innvirkning plass, slik at det, i hvert fall når den er montert på panorama tak -standard i Kaiteki-, som ikke er praktisk, er nyttig høyde tapt. Dette har aldri vært den beste dimensjonen av denne modellen, men denne reduksjonen er spesielt merkbar i baksetet der en beboer på 1,80 m høy tydelig spiller med hodet i taket. De gjenværende plass dimensjonene er riktig, og selv har en bagasjerom stand for sin størrelse, med 420 liter.

Du kan også være interessert

– Det er Mitsubishi SUV Område: ASX, Outlander og Montero

– Mitsubishi ASX 2017: nytt design og mye mer …

– Mitsubishi ASX vs Skoda Yeti: Hva SUV er bedre?

Adblock
detector