10 tips om forbikjøring

Det er en av de mest spilte manøvrer mens du kjører, men ikke alltid utføres med sikkerheten som kreves. Unngå unødvendige risikoer med våre enkle og praktiske anbefalinger.10 tips om forbikjøring

1. Riktig utstyr

Endringen er å bruke: velger utstyr som gjør at du kan få det beste motorrespons før du starter forbikjøring. Det er best å bruke den korteste og, på denne måten, vil bilen komme ut med mer glede.

2. Før lanzarte

Ikke start forbikjøring uten å betale oppmerksomhet hvis noen passerer før deg: Se etter speil! Hvis veien er klar, signalisert ved intermitterende stråle manøver raskt og besluttsomt og sving til høyre når du ser at det er nok til å ikke hindre eller skremme foran bilen plass.

3. Fremstill på forhånd

Hvis du ikke kjenner veien og vet ikke hvor du kan ha plass til å passere trygt, begynner forberedelsene til manøvrering når du begynner å se at du nærmer deg et tegn banning rekkefølge.

4. Forbikjøring lastebiler

Hvis du må kjøre forbi på en motorvei to atskilt med minst 150 meter lastebiler, Jeg var i solidaritet med de andre sjåførene og ikke sette i venstre kjørefelt for å kjøre forbi begge bilene.

Når forbi første, så kast deg til høyre: Du har nok plass til å holde hastigheten din, bli forbikjørt av andre biler, og starte en ny forbikjøring uten å generere spenninger og risiko.

5. kjørefelt i hver retning

I denne typen veien Du må være nok plass i bilen foran deg før du starter manøver: denne måten kan du akselerere og få fart. tenker også at det er nok meter til bilen foran, for hvis en møtende kjøretøy hindrer deg invadere at kjørefelt og du må stoppe.

6. Tips natt

Hvis du må kjøre forbi en lastebil campingvogn på natten, Det gir to små pakker med lys før du starter manøver: så du avisarás føreren av dine intensjoner og unngå at ett av kjøretøyene invadere ditt kjørefelt på den verste tiden.

7. Hold periodisk gitt

Du må være koblet mens du gjør manøveren: slik at andre sjåfører kjenne dine intensjoner, og vil ikke starte forbikjøring.

8. Skill deg så mye som mulig

Ikke nødvendig å bruke limt til siden av bilen som du avanserer: Det er en absurd og hensynsløs atferd. Åpne deg mye forbikjøring, overdrevet hvis du vil; jo mer du løsne bilen foran, mer synsfelt og dermed har asegurarás manøveren.

9. Respekt syklister

Før forbikjøring manøver indikerer uregelmessig. da, Ikke nøl med å kaste deg alt igjen: rytteren kan foreta en uventet jogge.

10. Hjelp andre drivere

Har du sett en driver gjør en risikabel forbikjøring? Hjelp ham! Hvis din forstand, bremser ned slik at du kan gå tilbake til sporet; hvis du er i motsatt retning og kommer fra fronten, bremser og kastet så langt som mulig til høyre.

Adblock
detector