Derbi GP1 Racing 125

Derbi GP1 Racing 125

Den Derbi GP1 er en av de mest radikale scooter markedet. Samtidig opprettholde sin estetiske og sportslige prestasjoner i denne 2008-versjonen inneholder en rekke tekniske endringer som gjør det mer allsidig og bedre komfort.Derbi GP1 Racing 125

Den Derbi GP1 er en av de mest radikale scooter markedet. Samtidig opprettholde sin estetiske og sportslige prestasjoner i denne 2008-versjonen inneholder en rekke tekniske endringer som gjør det mer allsidig og bedre komfort.


Den Derbi GP1 125 Racing er en av de mest sofistikerte og teknisk avanserte i sin klasse. En sports scooter med dobbel stråle understell aluminium hevet sentral bro. Disse ikke-identitet har gått tapt, men har vunnet andre som forbedrer sin allsidighet og komfort.
Følgelig ville det nye Derbi GP1 Racing 125 har nå en ny mer aerodynamisk og beskyttende foran. Det bakre opphenget er fullstendig redesignet, som nå er dannet av en dobbel teleskopdemper, som har bedre kjørekomfort samtidig som det øker aksel plass under setet, på hvilken plass til en hjelm integral type.
Etter endringene for å øke komfort og tilgjengelighet, har dobbeltsete nå en ny design og mer komfortabel med lavere kjørehøyde, med integrerte passasjerhåndtak.
Derbi GP1 NEW 125 Racing 2008, har også disse forbedringene i versjon 250 cc motor kapasitet. To farger kler disse scooter, sort og grå, og startprisen er 3,499 euro og 3,799 euro 125 cc av "to og en halv."

Adblock
detector