Spesial Halloween 2017: jævla biler, skremmende ...

Spesial Halloween 2017: jævla biler, skremmende …

Biler som skremte sine eiere, biler skremt sine egne merker og biler direkte skremt god smak. Dette er våre biler Halloween i år.

Halloween 2017, jævla biler

Halloween 2017, jævla biler

Halloween 2017, jævla biler

Halloween 2017, jævla biler

Halloween egentlig er det bare ett år, men det er biler som ser ut til å leve 365 dager i året. Bilverdenen er full av biler som, for en eller annen grunn, skremmende, godt til sine eiere, enten merker eller potensielle kjøpere. Vi gjennomgår de mest slående i all tid jævla bil.

Biler endte sine eiere

I all god Halloween natt må du være noen historie om noe eller noen systematisk endte med hans nærmeste medarbeidere. Så, hvis du er invitert til en fest, og du ønsker å skremme noen, slå på DVD "Duel", og forteller deretter historien om en av disse bilene.

den Porsche 550 Spyder RS Det er uten tvil den mest kjente bil i denne listen. Og vi kan ikke si at ikke fortjener det. Vi kan si at denne vakre sporten var ikke fornøyd med å være Hovedpersonen i døden av James Dean, men også at han brakk et bein og kragebeinet til sin følgesvenn. "Lille Bastard", som han kalte Dean, gjort betydelig ødeleggelse for å tjene adjektivet "jævla bil."

Porsche James Dean

Og det er at allerede i verkstedet George Barris, Da trener bil konkurranse, kjøretøyet er frigjort fra tau som var bundet i og han brakk begge beina til en mekaniker. Deretter to av hjulene ble gjenbrukt i en racerbil og de sprekker på en gang, forårsaker en fortissimo ulykke som gjorde sjåføren i koma. Verre skjebne rammet to andre førere som hadde montert girkasse og motor Porsche 550 RS Spyder knuller i sine biler. Begge døde i ulykker i løpet av konkurransen og til slutt, en sjåfør av en bil ble også drept i en kollisjon med lastebil som frakter opphugging de få gjenværende delene av bilen.

den Graef Und Stift Det har den tvilsomme æren av å vitne unntak i historien. Francisco Fernando av Habsburg og Sophia av Hohenberg, erkehertug av Østerrike, De led et angrep mens du reiser på denne bilen, hva som motiverte begynnelsen på en krig som varte i fire år, fra 1914 til 1918. høres kjent ut? Ja, det er den store krigen, den første verdenskrig.

De archdukes ble drept med kaldt blod av en bevæpnet mann, slik at bilen ikke var skadet, og gjennom årene ble gått fra hånd til hånd. Forresten, tre døde blant de tre eierne. De to første døde i bilulykker der bilen ble uskadd og siste, begikk selvmord kort tid etter å kjøpe bilen.

Bugatti

Eieren av den siste bilen av denne listen har også et gjenkjennelig navn i bilverdenen. Ettore Bugatti hadde en dårlig natt i de tidlige timer av 10 august 1939. Den dagen skulle prøve et dusin prototyper av sine nærmeste sport og drømte at sønnen ombord Bugatti Type 57C IX Han led en ulykke som endte sitt liv. Sjefen nølte ikke og neste dag ga barnet i familien antall XI. Men Ettore forsøk var mislykket fordi hans stang måtte dodge et postbud i midten av testen og uflaks tok ham til å krasje bilen inn i et tre, dø i loven.

Som angrep deres bilfirma

Noen ganger for lett vi krysse ut noen konservative merkevarer. Og se hvor vi så må vi erkjenne at å risikere i bil verden må ta ting veldig klare for å unngå at det går regnskapet i selskapet.

Blant de ødelagte biler for egne merkevarer fant Peugeot 1007, en urban revolusjonær som utga seg for å være så effektiv som mulig i små områder takket være sine skyvedører, veldig praktisk når parkering i batteriet eller små parkeringsplasser. Imidlertid bør det offentlige forstå filosofi og fransk De mistet totalt 2.000 millioner euro til prosjektet.

Peugeot 1007

De fleste ganger, når en bil har trumfer mye av skylden estetikk, men i dette tilfellet kan vi ikke tilregner denne manglende Volkswagen Phaeton. Tyskerne ønsket å markedsføre en luksus sedan som gjorde nyanse som prestisjetunge merker som Audi, BMW eller Mercedes. Men deres landsmenn hadde allerede gjort et navn i markedet og Volkswagen hadde nettopp kommet. En gamble som mislyktes og Volkswagen gjorde miste opptil 28.000 euro for hvert salg av Phaeton. Og at plattformen tok fordel av Bentley Continental.

Selv om det er to biler misforstått av publikum og som representerte et hardt slag for en merkevare, disse er Renault Vel Satis og Avantime Renault. Kanskje, som navnet på den andre sier, begge modellene var for moderne for sin tid. Fransk risikerte med en ny linje mye av sine modeller, men mens Mégane seiret, sin forpliktelse til premiumsegmentet Flerbruks falt fra hverandre.

Renault Vel Satis solgt i åtte år samme enheter, forutsatt at det første året og Renault Avantime, en innovativ minivan som dominerte glass og bare hadde to store dører for å komme inn, bare han plassert på gata 8,557 enheter. Resultatet, som du kan forestille deg, var store tap for Renault.

Fiat Multipla

Biler utslettet god smak

Vi snakket om biler som endte sine eiere, forpliktet biler sine selskaper ... og vi kunne ikke fullføre uten å nevne biler som forsøkte mot god smak og allmennheten.

Hvordan kunne det være noe annet, Fiat Multipla opptar fremtredende plass i denne listen. Det er nesten definisjonen av "stygg bil" par excellence. Selv i Europa var ikke en dårlig vert og Italia kan si at hadde en viss suksess i Spania det var en fullstendig fiasko. Kanskje det offentlige er forblindet at frosken-formet front og ikke la ham se sine gode kvaliteter i liveability, spesielt med deres tilstedeværelse av tre seter foran.

En annen nyere modell av de "ikke vet hvor du skal fange" er Nissan Cube. Designet spesielt for det japanske publikum, Nissan var kanskje for optimistisk og forsto ikke den asiatiske smaken er veldig forskjellig fra det europeiske, hvor salget var ganske diskret. Igjen er romslig og praktisk innvendig plass ikke overbevist kjøpere som måtte håndtere hver dag med et glass side sluttet med bakvinduet, en bak og en foran forferdelig at ikke hjelpe resten av bilen.

Seat Toledo

Til slutt snakket vi mest utenlandske biler, men vi må se bjelken i sitt eget øye og møte en annen svikt i salg og estetikk. Sete i 2005 overrasket og risikerte likt med en ny generasjon av Toledo som er utbredt blant drivere for praktisk sin. Imidlertid er Sete ikke skyldes ham synes risikabelt nok nytt bilde av sin Toledo og introduserte en linje "Exclusive" som hadde som sin hovedattraksjon, hvis du kan kalle det "incitament" en duotone kroppen grått og svart, eller enda mer risikofylt, grå og rødbrun. Har du noen gang sett en på gata? Det gir deg en idé om "suksess" av denne utgivelsen.

Du kan også være interessert i:

15 biler som ikke oppfyller salg forventninger i 2016

End produksjon av Volkswagen Phaeton ... og andre feil

De styggeste bilene i verden er ...

Adblock
detector