Spørsmål: Hva er de vanligste feilene er clutch?

Spørsmål: Hva er de vanligste feilene er clutch?

"Ofte hører jeg noen av mine venner og mine naboer som clutch sine biler gir dem en masse problemer. Hvis den er løs, hvis det har påvirket resten av girkassen ..."Spørsmål: Hva er de vanligste feilene er clutch?

"Jeg trodde ikke det var så viktig kløtsj, en tilsynelatende pedal som gjør er å sende informasjon som min uvitenhet og mine ukyndig trening biler. Derfor vil jeg gjerne forklare meg hvordan en clutch fungerer og hva deres mest vanlige feilene er." Ricardo Carvalho

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Clutchen og girkassen er de organer som er ansvarlige for overføre motorkraften til hjulene. De bidrar sammen for å maksimere motorkraft. men også De bryter ned. Derfor er det nyttig å vite hvordan noen forandringer i disse organene påvirker kjøring.

en kløtsj Det er et element som overfører motorrotasjon girene girkasse. Disse i sin tur overfører bevegelse gjennom differensial den akser og her på hjul. Overføringen mellom svinghjulet elementet er festet til motoren, og denne girkasse Det gjøres gjennom trykk clutch platen som den skyves ved hjelp av en trykkplate. Ved å trykke inn clutchen vi gjør er interrupt kraftoverføring til hjulene og da kan vi erstatte en marsj på den andre i girkassen.

Clutch hyppigste breakdownsden betjening av koblingene Det har derfor to momenter forskjell, en inngrepsstilling, når elementet forbinder endringen i svinghjulets; og en annen utkoplet når den ikke er forholdet mellom de to elementer skjer. For effektivt å utføre sin funksjon, må clutchen har egenskaper som progressivitet, for å være i stand til å overføre bevegelse litt med en liten glidning av clutch platen på svinghjulet; etterlevelse, slik at når clutchen ikke er slip; eller resistens mot høye temperaturer, følgelig motstå den varme som utvikles, spesielt i startfasen, og spesielt når de forekommer i skråningen.

den clutchbetjening Den er utført av et system mekaniske og hydrauliske elementerI det første tilfellet, stropper som forbinder venstre mot hovedstempelet, som er kilde for hydraulisk pedal. Dette overfører trykk med flytende som olje for slagord til en annen tank som er montert på koplingshuset og frembringe frigjøring av stasjonen.

Clutchen og de mest vanlige feil

- De beslag skids: Mulige årsaker

Dette avviket er bekreftet når motoren er overdrevet akselerert og bilen er immobile, eller hvis farten er for treg for revving motor. Problemet kan være at beslag ikke kan overføre hele motorkraften fordi friksjonsskiven er slitt. Problemet kan løses ved å erstatte og gjennomgang for øvrig er komponentene i dette element.

- Ved å innføre en marsj hopper eller ikke passer: mulige årsaker

en girvelgeren gaffel kan være slitt, brytes eller kan sprette elementer synkronisert defekter eller slitasje materiale. Uten drifts gaffel marsjen kan bli ubrukelig.

- utkoblings skjer ikke: Mulige årsaker

Dette skjer når motor fortsatt koblet til girkasse tross for å ha tråkket på kløtsj. Feilen er i dette element, eller til og med kabelen. Urge delta på workshop for å korrigere denne skjevstemming.

- Lyder i transmisjons: mulige årsaker

Mangel på smøremiddel i boksen eller sprer; homocinéticas pakning eller pakninger slitt eller skadet, stum-blokker loslitt hull i transmisjonen, aksler aksler eller lagre med klaringer ...

Clutch hyppigste breakdowns- Pedal løs: mulig årsaker

Når du går på clutchpedalen at handlingen ikke medfører noen reaksjon. Hva som kan ha skjedd er at det har brutt kabel som overfører bevegelsen til kløtsj. Denne kabelen må kontrolleres regelmessig fordi det er underlagt svært intensiv bruk. Det bør endres som spor av deformasjon blir detektert i den ytre kappen eller filamentbrudd av metallkonstruksjonen.

- Bilen sprangene framover: mulige årsaker

den trompicones De fremstilles ved deformasjon av friksjonsskiver som trolig har vært overdrevet oppvarming på enkelte punkt. Årsaken kan også være i justeringen av lagrene på motoren eller girkassen overføring ... Hvis det ikke var tilfelle, ville erstatte friksjonsskiven ny.

- Lyder i girkassen: mulige årsaker

Mangel på olje i en. Oppmerksomhet olje girkassen er forskjellig motoren er riktig og må skiftes ut. Slitte tannhjul også forårsake disse lyder. Lagringen av akslene kan være slitt årsak og svikt synkronisert mellom akslene og tannhjulene.

Du kan også være interessert

Dudas: hybrid biler krever spesiell skyting?

Varme, syltetøy ... Hvordan unngå overoppheting av motoren?

Lade bilen godt før du går reise

Spørsmål: Hvordan filming og en ny bil bør gjøres?

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector