Dudas: tannkrem for å fjerne riper fra frontlykter? Myte eller virkelighet?

Dudas: tannkrem for å fjerne riper fra frontlykter? Myte eller virkelighet?

"Ifølge noen Internett-fora og den oppfatning av noen av mine venner, mange av dem store fans av biler, er tannkrem brukes til å rense mange elementer fra biler".Dudas: tannkrem for å fjerne riper fra frontlykter? Myte eller virkelighet?

"Som leser på internett og hva jeg har vært i stand til å fortelle, en av egenskapene som har tannkrem er dens evne til å fjerne noe av scratch frontlyktene på en bil. Er dette en myte eller virkelighet?"

Uttalelse fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

den svaret dette er bekreftende, den tannkrem Det har en slags "magisk kraft". Hvis fyr din bil De begynner å bli en litt riper du kan bruke Tannpleie å få gjenopprette, riktignok mildt. Vi forklarte: sand, støv og andre partikler i bunnen av og slitasje, spesielt hvis normalt parkert utendørs, hvor sollys til å påvirke dem.

På den annen side, bør du også vite at det effektive kortsiktige innenlandske triks, men kan være tilstrekkelig for å opprettholde en optimal tilstand i fyr før de når enturbiarse. inkludert tannkrem for polering av overflaten, deretter legge noen avfettingsmiddel som WD-40. Du kan også bruke polerpasta karosseri påføring av en klut, for hånd eller med en elektrisk polerings eller polering av festeanordningen for hull. Hvis bilens frontlykter ble hardt skadet er det best å gå til en profesjonell for grundig sliping og polering. For mindre enn 40 euro, vanligvis det gir gode resultater.

Du kan også være interessert

- Hjem triks for å vaske bilen møbeltrekk

- Spørsmål og tvil drivere

- Stell og plast bil polsk

Adblock
detector