Spørsmål: Hvorfor bilen vil koste så mye kaldstart?

Spørsmål: Hvorfor bilen vil koste så mye kaldstart?

"Jeg har en Ford Fiesta TDCi 75 hk og med mange år bak meg generelt fungerer ganske bra og bare ikke gi meg problemer i løpet av årene."Spørsmål: Hvorfor bilen vil koste så mye kaldstart?

"Men for noen tid nå, dager for lenge siden forkjølelse om natten koster det mye start Neste morgen, til 8 eller 9 forsøk før jeg får det. Jeg har allerede skiftet ovner og kjølemiddelføleren, jeg også installert et nytt batteri, men vedvarer problemene. Når du kommer i gang trenger du ikke lenger har noen problemer. Til tross for alle reparasjoner og ordninger som jeg har gjort, Hvorfor bilen vil koste så mye kaldstart?

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Hvis ovner De er gode og det nye batteriet Du bør ikke ha alvorlige problem, Det kan være en liten lekkasje i innsprøytingspumpen og utladet, dermed blir det koster mye støvel.

Det beste å gjøre er å ta det med til en tillit workshop der du sjekke god pumpe og vil sikre at det ikke er noen store problemer med å fortsette å nyte bilen. Jada, bare i tilfelle, batteri som de har montert tilsvarer de nøyaktige spesifikasjonene til Ford Fiesta.

Du kan også være interessert

- Spørsmål og tvil drivere

- Spørsmål: Hva er de vanligste feilene er clutch?

- Spørsmål: Hvordan filme en ny bil bør gjøres?

- Tvil: Hvorfor er bilen min mister olje?

Adblock
detector