Eksakt kopi av DeLorean fra Tilbake til fremtiden, for salg på Ebay

Eksakt kopi av DeLorean fra Tilbake til fremtiden, for salg på Ebay

All Tilbake til fremtiden fans nå har de mulighet til å få en eksakt kopi av DeLorean av Marty McFly og Doc.

Nå på salg på Ebay eksakt kopi av DeLorean fra Tilbake til fremtiden

Nå på salg på Ebay eksakt kopi av DeLorean fra Tilbake til fremtiden

Nå på salg på Ebay eksakt kopi av DeLorean fra Tilbake til fremtiden

Nå på salg på Ebay eksakt kopi av DeLorean fra Tilbake til fremtiden

Det er biler som skylder sin berømmelse til den store skjermen og DeLorean Det er en av dem. Når, i åttiårene, Tilbake til fremtiden treffer teatre rundt om i verden, mange har drømt om å kjøre den bilen som ville tillate dem å reise i tid. Nå som ønske kan bli en realitet: DeLorean-entusiaster har mulighet til å erverve en kopi av den opprinnelige. Offisielt lisensiert, men ute av stand til å bevege seg fremover. Ebay har faktisk sove mye, men for nå, gjør mirakler ikke tør.

Finne en DeLorean er ikke en komplisert oppgave. Den vanskelige delen er å komme opp med en nøyaktig kopi av bilen som Marty McFly og Doc håndteres. Når du kommer til å jobbe sett og gjøre et raskt søk, innser han at DMC-12 DeLorean ingen mangel nettopp bruktmarkedet. Noen er dyrere enn andre, men bare i sjeldne tilfeller, kan du kjøre inn i hva som faktisk forestiller seg når du tenker på Tilbake til fremtiden: en real DeLorean bli en tidsmaskin.

Bare du trenger å ha på hånden $ 48 100 (43,700 euro) merkevare pris i dag by på Ebay. Det er hva det vil koste å gjennomføre de mest nostalgiske eksakt kopi av den store hovedpersonen i Back to the Future, Marty McFly tillatelse holdere og Doc.

DeLorean

Ja, kjente film fans bør merke seg at bilen auksjon aldri dukket opp i trilogien. Det er en bil som var opprettet for å feire 30-årsdagen av serien og har offisielt lisensiert av NBC-Universal, all nødvendig dokumentasjon og ekstra signert av nesten alle karakterene medlemmer inkludert Biff Tannen (Tom Wilson), Doc Brown (Christopher Lloyd) og selv kjøretøy designer film, Michael Scheffe.

Ja, også har den fluks kondensatoren

I denne DeLorean ikke mangler noe. Den har alle komponentene i bilen som ble vist på storskjermen: den eksterne kabler (imitasjon, selvfølgelig), enheter dato og klokkeslett overvåking og, selvfølgelig, den fluks kondensator. Det bør tas i betraktning at det er en eksakt kopi av sertifisert McFly og Doc håndteres i filmen; kjøpere bud på den ikke kan (og bør) forventer mindre.

Som svar på den mekaniske delen, sier kilometertelleren Det har bare reist 29,280 miles (Ca 47 000 kilometer) styres gjennom en manuell femtrinns girkasse. Sitt utvalg av utstyr leveres komplett med air condition, fartskontroll cruise, elektriske vinduer, skinnseter og enda en kassett-spiller … noe du virkelig gjøre er å være i stand til å reise i tid. Ja, de som ønsker å gjøre drømmen til virkelighet må bevege seg raskt: Onsdag auksjonen avsluttes 27. juli.

Du kan også være interessert

– Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

– Den DeLorean DMC-desember 2017 vil ha ny motor og mer kraft

– Tilbake til fremtiden: DeLorean DMC-12, til produksjon i 2017!

– DeLorean DMC-12, sportsbil fra filmen Tilbake til fremtiden

Adblock
detector