Alfa Stelvio 2,0 Q4: superprueba SUV med alle målinger

Alfa Stelvio 2,0 Q4: superprueba SUV med alle målinger

Alfa Romeo Stelvio har alt i dag det tar å lykkes. Det er SUV, er svært hyggelig og sporty image er. Men er det noe mer enn bare et pent ansikt?

Superprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, en stor SUV

Superprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, en stor SUV

Superprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, en stor SUV

Superprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, en stor SUV

og SUV gjort saloon. Snakk om estetiske smak er alltid komplisert, men i dette tilfellet, og med din tillatelse, tør jeg si at Alfa Romeo Stelvio er en av de vakreste SUV som ble opprettet i bilhistorie; meg i det siste om hver ny etablering av Alfa Romeo …

Alfa Stelvio mengdeforhold er vel oppnådd, estetisk arv Alfa Giulia er en garanti for suksess, og er signert av en merkevare ekspert formidle følelser med sin design. Inne skjer litt det samme. Nå analysere det om all denne skjønnheten er funksjonell og hele bilen leverer det den lover. Det er et spørsmål om hvordan du ser på bilen, men som du forhånd den endelige balansen er positiv, Det er en bil som imponerer ved første blikk, og bekreftet med passering av kilometer, selv for en hittil vantro verden som skriver SUV som deg.

Hvis du er Alfista du setter pris på bildedetaljer og atferd i Stelvio. Hvis du ikke, vil du oppdage hva det betyr “Quore Sportivo“Forhøyet til høyder … fysiske, ikke himmelsk, siden konseptet SUV er ikke akkurat selve symbolet på sportsånd, mye å løpe, lyd eller oppføre seg. Selv om dette er en Alfa Romeo i gode tider, ja, new age, som har brakt meg til å tiltrekke merkevaren, og lar deg vite hver minste detalj.

Alfa StelvioAlfa Romeo Stelvio 2,0 Q4: Inside

Vår første test grundig for å Alfa Romeo Stelvio Den er basert på bensinmotor 280 hk med automatisk og systemet AWD Q4, en kombinasjon som også finnes i det Giulia og er den mektigste inntil QV versjon, Utstyrt vei opp for å slippe versjon. La oss se hvordan det går …

Alfa Romeo Stelvio Det er i utgangspunktet en høyere Giulia. Deler med sedan sine gode egenskaper og mangler, og samtidig forbedre et viktig aspekt: ​​det indre rom. Her SUV er ikke bak sine store rivaler, tilbyr bak samme plass som en Mercedes GLC, for eksempel. Det når ikke hule en Jaguar F-Pace, men er veldig nære. En annen av sine dyder plass er på høyde.

det er den høyeste SUV i sin kategori og som kan ses i øyet eller apparatet i hånden. Det kan ikke være den viktigste dimensjonen i en SUV, men bak genererer en behagelig følelse av romslighet, til tross for fall sport iden av taket. Boot 440 forblir i reelle liter, 10 flere enn en liter Porsche IPS, 10 liter mindre enn en BMW X4 og noe bort fra biler som Audi Q5 eller Jaguar F-tempo.

SPACE Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4
foran bredde 147 cm
bakre bredde 140 cm
foran høyde 96-102 cm
bak høyde 95 cm
benplass 76 cm
bagasjerom 440 liter

den finish er også identisk med den for Giulia. Faktisk, hvis det ikke var for høyden, koster det skille hvis du er i en bil eller andre, noe som Audi eller BMW har gjort år, og ingen har klaget. Setene er komfortable i de fire viktigste rutene. Som sitter på bakre midt må du redde med føttene klumpete kombinasjon mellom sentrum tunnel og konsoll. Minst deres støtte er mindre ubehagelig enn vanlig konkurrenter. Hvis tre voksne bak månen synlig forsvinner nesten helt; bompenger å betale for legging av design, SUV coupe. Det er god ergonomi i alle kontroller og sitteplasser, med en tung last “Made in Alfa”. Raskt finne kjørestilling og kontroller og pedaler har rett hardhet. Multimedia og informasjonssystem oppfyller sin misjon med hell, men er noe bak de rivaliserende merker; skjermen er uforholdsmessig i forholdet mellom bredde og høyde, er ikke berøre og ikke når definisjonen vise sine naturlige konkurrenter i pris, ytelse og kvalitet.

Først motor og atferd

Uten å avvike fra sin utforming eller inne, forlot for slutten det beste av Alfa Romeo Stelvio: drift. Det er ikke bare et pent ansikt du kan skryte, det er også en stor bil med en spesiell dynamisk. La oss starte med motoren.

Alfa Stelvio: Interiorden Alfa Romeo Stelvio 2.0 tilbyr stor prestacional nivå; i bakgrunnen er 280 hester. Det er allerede i gang, men hvordan den gjør det, med god respons fra undersiden. Hvem vil bli savnet flere turtall eller en lyd sjokkerende, men i begge tilfeller resultatet er veldig hyggelig, selv fra noen runder og en god mekanisk isolasjon. Det er kombinert med den ZF 8 speed, med tre driftsmodi avhengig av DNA velger: sport, normal og effektiv. I den første (D) overganger det gjør dem veldig fort, mer fart og mer hjelp på gasspedalen, som er elektronisk. I normal modus (N) gir noe midt i mellom. Det er komfort og god svarprosent på forespørsel. I modus A, tidligere kalt All Weather (all weather), endringen gjør kjøringen seil, forlater nøytral når vi sakte ned forsiktig og ta ut gassen følelsen dreiemoment. Du bruker alle tre modi, spesielt A, som lar utmerket strømforbruk gitt bilen og dermed blir treg. Endringer kan gjøres gjennom kammene hvis den anser sjåføren. Kammene er aluminium og sjenerøs størrelse, som om det var en Ferrari.

YTELSE Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4
Acel. 0-100 km / t 5,76 s
Acel. 0-1000 meter 26,14 s
Forbikjøring 80-120 km / t 4,0 s
Loudness 100 km / t 65,5 dB
Loudness 120 km / t 67,5 dB
Bremsing fra 140 km / t 71,4 m
vekt skala 1,787 kg

Nåde dette Alfa Stelvio er på plasseringen av motoren, svært lav og forsinket, med god sporvidde, demping kvalitet, fordelings ideelle vekter, den deformerbare parallellogram foran og bak multi. Alt dette satt opp i høyde med glede tilfredsstillende. Å kjøre deg føle deg som en noe tyngre Giulia. Forakselen er fantastisk og for å flytte til baksiden må tvinge mye. Oppnår en veldig hyggelig oppførsel uavhengig av hastighet. I en vanlig bruk er det behagelig. Urbanisering i dysterheten er, som sine rivaler prestacionales, noe tørre, mens i doldrums motorveien er progressive.

FORBRUK Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4
forbruk byen 10,1 l / 100 km
forbruk Highway 7,7 l / 100 km
gjennomsnittlig forbruk 8,7 l / 100 km

mens Alfa Romeo Stelvio er svært stabilt og skarpt i sportslig kjøring. Det kan bare oppnås basert på en brønn utdypet og demping kvalitet. Det er en SUV og har derfor begrensninger på vekt og høyde, men deres atferd kan være mindre SUV enn det ser ut. Det er blant de beste. Jeg kunne ikke si før du fysisk sammenligne de to under de samme vilkår om det er bedre eller verre enn en Porsche Macan, siden nivået av begge er svært høy. Ja minner meg om M, AMG eller S-versjoner av sine tyske rivaler, og det peker til sine mindre radikale ferdig.

Grensen, Alfa Stelvio elektronikk griper mer fogosidad på forsiden, unngå understyring som kommer for sent for den type bil det er. Off-road kan gå gjennom flere områder som sunn fornuft vil tillate med 20-tommers hjul og en profil 45 av dekk, men det ble ikke født til å fjerne seg for langt fra spor i god stand. Har en nedstigning kontroll med justerbar hastighet, få deg til å dra nytte tvil: Dette er en SUV som ikke ønsker å farge og la bak mange av de mest kraftfulle salonger.

Rabatterte priser (juni 2017) Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4 (fra 52,665 euro)

Du kan også være interessert i:

Alfa Romeo Kamal og Castello: Den nye SUV

Så er fremtiden for Alfa Romeo

Test: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Adblock
detector