Dermed kan det bli den nye pick-up av BMW: Mercedes Class til X!

Ny BMW henting i 2018? første avslapningsNy BMW henting i 2018? første avslapningsNy BMW henting i 2018? første avslapningsNy BMW henting i 2018? første avslapnings

Et merke luksusbiler eller premie å lage en pick-up? For noen år siden, denne hypotesen virket usannsynlig, umulig. Men de siste årene bilindustrien har deltatt virkelige overraskelser, som Først Diesel og den første Porsche SUV (den Cayenne), The Ferraris første SUV å bli lansert snart, eller mer nylig, markedsføring Mercedes klasse X, den Først pick-up signatur av stjernen, et kjøretøy som i sin tur deler mange tekniske og strukturelle elementer med Nissan Navara og Renault Alaskan.

den neste "helligbrøde" i bilindustrien kan være en BMW hypotetiske typen pick-up. historisk fiende Mercedes-Benz, ville det ikke være urimelig å tenke på denne sannsynligheten, alt til tross for sport filosofi som alltid har preget både merkevare Bayern som sine mest standhaftige fans.

Salgs markedet og diktere setning, og det mange land i verden der typen kjøretøyer pick-up har nok kommersiell pull, når det skjer i USA, hvor den bestselgende bilen i de siste årene har vært Ford F-150, en bil henting type. Interessant Nord-Amerika, Mellom-Amerika, Sør-Amerika og over hele verden, kan Australia og noen asiatiske land være potensielle kjøpere av denne "vill" BMW henting.

BMW hentingOg hvordan kunne være BMW utformingen av denne nye pick-up? Som første eksempler, illustrasjoner og samle recreations gjort av Taekang designer Lee, der ser det kraftig og mørk, nesten som gir frykt ... A BMW spektakulære pick-up.

BMW pick-up: aldri si aldri aldri ...

I midten av fjoråret, noen medier samlet spesielt utsagn av General Director of BMW i Australia, Marc Werner. Dette executive sa "Aldri si aldri ...", om muligheten for å legge inn den delen av BMW i pick-up.

I den tekniske delen, er det ingen bekreftede opplysninger om BMW henting, som kan være klar i 2018 ifølge de siste ryktene mill kilde strømmet på Internett. På nettet, også kjøre flere hypoteser om hva slags teknisk plattform kan bruke denne fremtiden og sannsynlige BMW henting. Noen av dem viser at, som et resultat av ny synergier mellom BMW og Toyota -begge selskapene har vært og samarbeider om utviklingen av to idretter (den nye Z4/ Z5 BMW og neste generasjon Toyota Supra), Dessuten bruker vanlig diesel små motorer) - den ny pick-up fra BMW Du kan bruke plattformen av de nyeste generasjonene av Toyota Hilux, en modell med en viss vekt og et visst rykte i denne spesielle segmentet.

I øyeblikket, og i fravær av mye informasjon om ny pick-up fra BMW, Vi inviterer deg til å nyte BILDEGALLERI at vi har utarbeidet.