Den nye Mercedes SUV ankommer: GLA, GLB, EQ …

Vil ikke være i dag, kropper, for det meste i området Mercedes, men SUVer utgjør nå en tredjedel av salget, med en vekst prognose. Dette er planen som har merket for sine neste to årene.

Ny SUV fra Mercedes: G ankommer

Ny SUV fra Mercedes: G ankommer

Ny SUV fra Mercedes: G ankommer

Ny SUV fra Mercedes: G ankommer

I den siste Frankfurt Motor Show han spilte showet makt. Og jeg kan forsikre deg om at de har lyktes. hans Mercedes-AMG Project One Han ble en av de mest beundrede modeller av et rom som også spilte diskutere fremtiden. Og umiddelbar fremtid. Og hva fremtiden. EQ, utvalget av elektriske modeller, Det er allerede i gang og Et konsept EQ later allerede klart at Mimbres er “klar” slik at dette produktive spekter se lyset. De lover intet mindre enn ti integrert i dette området de neste årene biler, blant hvilke det er minst to varianter vil kroppen SUVEn kompakt og andre store størrelse -TE under- snakke om dem … Ok, vi er i begynnelsen av neste tiår, og fortsatt noen år, men i mellomtiden, deres “G” mer konvensjonell Mercedes vil oppleve en stor utvikling. Toca tune sine nåværende produkter, oppdatere arkitekturer, Optimaliserer også tilbake og, fremfor alt, øke tilbudet. I dag omgitt ikke bare tyske rivaler, men merker som Alfa Romeo eller Jaguar og Land Rover, som fortsetter å berike tilbudet. Og med så mye bevegelse, Mercedes Den har en stor veikart for de kommende årene. Dette er de ny SUV å ankomme kommende år.

Mercedes GLA. Trykk bosette nye baser

Ved siden av Mercedes GLC, GLA kompakte SUV er den andre SUV omsetning mer vekt i markeder der det er til stede, og det første for det spanske markedet. Siden fremveksten, har vært å få støtte i sin egen merkevare -customers Klasse A- og spesielt utenfor takket være en rekke forskjellige konfigurasjoner som tilbyr også relativt enkelt chassis og motorer, gir tilgang en Mercedes SUV til priser godt konkurransedyktig. selv nylig renovert og forbedret her har en test siste modell-, begynner sin helt ny generasjon å ta form for gjøre seg kjent og solgt i 2019. Det er ikke, enn si et rent rulleblad, men denne modellen, og alle dets derivater MERCEDES klasse A, CLA, osv-det har kommet på tide å gi, industrielt sett, et stort skritt fremover, frigjør derfor en helt ny arkitektur som vil gi mer lek og fleksibilitet og rekkevidde når gjør forskjellige versjoner og kombinere forskjellige mekaniske deler. så, du vil ikke se en stor endring i utvendig design selv under huden din, ta neste GLA MFA2 plattform. mer letthet, mer kamp, høyere sporbredde, mer kupéen, volum og mekanisk belastning. Selv skjemaene vil forbli continuistas, neste GLA også volum gevinst for å skaffe mer nærvær SUV. I miljøet vil det rotere et designkonsept og nærmere klasse C og E, med masse digitale skjermer -optional- personene boks eller dashbordet klokker. Men GLA vil ha flere overraskelser, og ikke bare mekanisk. Bare endre paragraf og se.

Mercedes SUV fremtidenMercedes GLA Coupé. En node

BMW har allerede lært tennene X2, Jaguar har allerede sin E-Pace klar for takeoff, vil Audi ikke glipp avtale Q4… Mercedes er ikke villig til å gjøre vei for konkurranse. GLA på fremtiden og på samme linje som GLC og GLE, kompakt coupé definere en mye mer muskuløs og dynamisk silhuett som, ja, vil lede vurdering i interiøret kapasitet. Det forventes ikke engang en bestemt tuning eller et utvalg av de beste motorer GLA område, der det tilfeldigvis nyheter fremover. Selv om det vil fortsatt synergier med Renault for Diesel liten, GLA vil ha egen motor premiere i klasse E, en moderne og effektiv 2,0 liter perfekt tilpasset for å innrette plattformer tverrgående motor og krefter 150-190 CV, mens bensin pauser bare vi partikkelfilter på kjente motorer, men også landet en 2,0 liter av ny generasjon opprinnelig utviklet for å bruke 48-volt-teknologi.

Mercedes GLB, A GLA sju?

I utgangspunktet ja, men med sitt eget navn. Det vil måle om 4,55 meter lang, men ikke "Det skal spises" GLC, mye mindre. Det vil være den syvende variant avledet fra MFA2 plattform som vi har fortalt deg, premiere GLA, spesielt dens maksimalt uttrykk form snakker. Større funksjonalitet i forhold til GLA ikke bare resulterer i en høyere totalvolum, men en klart høyere kapasitet, telling, avhengig av versjon, med en tredje rad av seter. versjoner er også forventet mer "off-road" GLA "forstøvet" med suspensjoner og hjul knyttet spesifikke strekk 4MATIC og elektronikk med definerte modus for kjøring off-road garanti.

Mercedes GLC, tilbake til den siste skruen

Selv om Mercedes GLC ikke vil unnlate å utvikle seg i form av design, utstyr og motorer, ikke før neste tiåret når de opplever en generasjonsskifte “ekte”. Og det vil slipstream den tiden mest viktig for Mercedes-modell, C-klasse W206–generasjons. vil hoppe på begge modeller til MRA2 modulær arkitektur, Utviklingen av dagens MRA -Real Wheel Arquitecture- vil bringe ikke bare nye materialer eller mindre vekt, men også større fleksibilitet for å forene forskjellige fremdriftsteknologi, inkludert plug-in hybrider med opp til 200 km autonomi de forlater spillerom til fullt elektrisk EQ fremtid. Også snu AMG V8 forbedret, selv mellom de to ytterpunktene s, stor markering av firesylindrede motorene i bensin og diesel, uten mangler avtalen eller den nye 6-sylindrede -her du har all informasjon om den nye motoren familien eller Mercedes- upubliserte overføringsteknologier.

Mercedes SUV EQ fremtidenEQ utvalg SUV, "andre" G

Basert på EQ A Concept, den En SUV vil være den første av EQ å hoppe-start. ved å bruke et par av elektriske motorer, en per aksel, Det tilbyr firehjulsdrift tilgjengelig ulike kjøremoduser varierende, i tillegg til andre parametre, tvinger distribusjon av begge motorene overført til hvert tog, noe som kan oppnås ikke bare en god ytelse og hurtighet på veien, men også en høy tractability på kompliserte overflater eller, om nødvendig, off-road spor. nei, ingen nye modellene vil være svært spesialisert utvalg for seriøse eventyr, men legger til allsidigheten av anvendelse av de salonger organer avledet. De vil bruke litium-ion ny generasjon med nær fem hundre kilometer autonomi. Det ryktes at en startpris litt over 40.000 euro. Senere vil det EQ-E SUV, GLE lignende andeler viser den annen motor og batteripakken er tilgjengelig for dette nye området.

Du kan også være interessert i:

Beste SUV salon Frankfurt for å kjøpe og

De “andre” nye Mercedes 2020

Roadbook VW til 2022