BMW 225 xe: MPV, 4x4 en hybride plug

BMW 225 xe: MPV, 4×4 en hybride plug

BMW breidt het aanbod hybriden met deze gepubliceerde 225xe actieve Tourer, een functionele MPV vierwielaandrijving en opladen hulpprogramma elektrische bereik.

BMW 225 xe, 4x4 minivan met de efficiency van een hybride motor

BMW 225 xe, 4x4 minivan met de efficiency van een hybride motor

BMW 225 xe, 4x4 minivan met de efficiency van een hybride motor

BMW 225 xe, 4x4 minivan met de efficiency van een hybride motor

supply Car hybriden Het groeit op tijden en ook BMW. Geleidelijk aan hybride auto’s worden steeds realistische alternatieven voor de traditionele benzine auto’s en diesel. Maar niet alleen dat. De steeds vaker voorkomende nieuws milieu- Ze spreken van besmetting van de grote steden en protocollen die zij zouden gelden op eigen vervoer, in een bevoorrechte positie modellen hybriden, als eindelijk beperkt u of verbiedt het gebruik van conventionele auto’s in deze centra groot kapitaal en toegang tot hybride en elektrische toegestaan. En in dit opzicht, BMW Active Tourer 225xe komen met "brood onder zijn arm".

BMW 225XE: hybride plug 4×4

Als u hier klikt kunt herinneren wat voor soort hybride is de nieuwe BMW 225xe. Maar wees niet ongerust door al haar technologie. Misschien wel het beste van 225xe is het gebruikelijk om je rijden, hoe goed het werkt en, uiteindelijk, een gevoel van normaliteit zendende. Bij de controles je voelt BMW 225xe Active Tourer als een ander Active Tourer meer, zelfs met een hoge mate van verfijning. Bij de ontwikkeling van deze ongekende minivan van BMW werd beschouwd als deze versie en de verschillen of boetes niet veel lijken te hebben.

de achterbank het is 30 mm hoger in vergelijking met conventionele versies om ruimte te maken de lithium ion hybridesysteem, maar het is geweldig natuurlijkheid te betreden en verlaten het 225xe Active Tourer, Ik zou nog comfortabeler te zeggen. Bij romp 68 liter zijn verloren in de 225xe en 400 liters overgebleven is waar dat niet erg helder in een minivan familie claims kunnen zijn. ook hun storting van brandstof, teruggebracht van 61 tot slechts 38 liter, het lijkt small voor lange reizen. Bovendien, de functionaliteit en bruikbaarheid nemen u mee te voelen als een Active Tourer meer … maar anders.

BMW 225XE: nul-emissie

De mogelijkheid om reizen exclusief op elektrisch en een snelheid 125 km / h, de 225xe Het brengt die magie die je enig elektrische auto. aan de gang MAX eDrive, de elektromotor op de achteras is verantwoordelijk voor het verplaatsen van de wagen zo zou een achterwielaandrijving reageren. ze zijn 88 CV en 16,8 MKG geven in de stad en de voorsteden routes te bewegen met een zeer goede kredietwaardigheid. In de eerste meters, spontaan hoedanigheid antwoord de motor elektrisch kunt u, met name in het stadsverkeer tussen straten, auto’s en lichten er is geen andere actief Tourer beter. Vergeet niet dat verandering is de automatische 6 snelheid, maar wanneer de 225xe Active Tourer beweegt alleen elektrische transmissie en wiel niet tussenbeide geacht slechts mars, waardoor de versnelling is zeer progressief, consistente en onderhouden grenzeloos. Het is fabelachtig plukken en versnellen, zonder geluiden mechanisch en gladheid Over het algemeen erg leuk.

BMW Active Tourer 225xe

door München hoofdstad en de omliggende gebieden, zijn we in staat te rollen in geweest elektrisch met de 225xe net iets meer dan 30 kilometer, te beginnen met de batterij opgeladen kont. Standaard is de 225xe Haar voorgestelde gecombineerde werkingsmodus Auto eDrive als je boot. Deze modus schakelt en combineert de conventionele motor benzine en elektrisch in de meest doeltreffend mogelijk te maken. Indien de elektromotor omvat onze vraag naar versnelling en snelheid (in deze modus tot 80 km / h), het 225xe reageert zoals zuiver elektrische. Vandaar, onder grotere versnelling, motor 1.5 benzine 136 pk ineens ten tonele en zo zeer zacht. Op dat moment ging het rond als een voorwiel aandrijving en nu heb ik veranderen beheert motor stak zijn 6 snelheid.

Afhankelijk van vele variabelen, afhankelijk van de rendement, de voordelen en stabiliteit, de motoren is afwisselen of gecombineerde, het verzenden van te veel comfort van aandrijving en werken soms als vehikel tractie integraal. Dus je kunt doen om 125 km / h. Van daar, de elektromotor komt opnieuw niet langer actief. Daarom is de toegenomen efficiëntie van 225xe vooral verspreidt de snelheid en capaciteit als 4×4 Hij bereikt dat punt. Het is niet bedoeld als een sport variant, of een versie 4×4 specifieke, maar deze functies tijdig voortdurend prioriteit te geven rendement. Met beide motoren duwen het gecombineerde maximale vermogen 224 pk en versnelt 225xe dienovereenkomstig. van 0-100 km 6,7 seconden duurt, slechts een tiende die 225i xDrive Automatic 231 pk en 6 tenzij 220d xDrive Automatic 190 pk.

BMW Active Tourer scherm 225xe

de BMW 225xe Active Tourer Het heeft een derde modus SAVE Battery, dat houdt constante beladingsgraad de batterij, moet worden gebruikt om terug waar het meest geïnteresseerd ons. moet dode batterij, dus ook zou opladen met benzinemotor de batterij 50 procent, inefficiënte één manier, maar het dient om puur elektrische actieradius bieden in stedelijk gebied.

BMW 225XE: Roadside

de 225xe load overgewicht 150 kilo met betrekking tot 225i en 220d xDrive, maar BMW heeft het over een meer evenwichtige verdeling dan de 4×2-versies. Hoe dan ook, 225xe Pisa geleid met een hoge gevoel van stevigheid en veiligheid, terwijl gefilterd het oneffen oppervlak met gladheid. Weg leent zich voor worden gereden als u wilt. Behoudt rijmodussen gebruikelijke range: sport, comfort of Eco Pro, met de reactie motor en chassis ze kunnen worden verandering. mode Eco Pro De verandering belemmert ook de functie van de verplaatsing traagheid.

Ten slotte is de prijs finale van BMW 225xe Active Tourer voor Spanje zijn 39,500 euro. Door zijn kenmerken, de 225xe de voordelen van aankoop de steun van de plan Movea, dus je moet aftrekken 3.700 euro (Deze bonus wordt later belast in uw inkomen). Toch is de prijs van 225xe en in het algemeen alle hybriden en in het bijzonder plug, Het is een groot obstakel, maar zijn gevoel is niet langer een kwestie van economie of zelfs gebruik maken van verplichting milieu-, Het kan gewoon hebben het recht circuleren in de steden. En van hen worden als overtuigend rodador als een conventionele auto.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

BMW X5 xDrive testte de 40e

Hoe hybride auto’s Work

Toyota Prius: de koning van hybriden

Adblock
detector