Vergelijking: Citroen C3 1.2 VTI tegen Lancia Ypsilon 1.2

Vergelijking: Citroen C3 1.2 VTI tegen Lancia Ypsilon 1.2

Er zijn modellen voor hun specifieke esthetische en een eigen definitie presentatie of op zoek naar meer visueel genot en de uitvoerbaarheid gebruik maken van eigen. Zowel de Lancia Ypsilon en de Citroen C3 geef je het volledige in die categorie.

Vergelijking: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

Vergelijking: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

Vergelijking: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

Vergelijking: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

Voor een groot deel van autokopers, afgeronde vormen nog steeds een van de meest gewilde, weg te blijven van wat mode aangegeven. Onze twee protagonisten hen een goed gala, plus een zeer specifieke presentatie voor liefhebbers van verschillende aspecten en essences, zoals blijkt, bijvoorbeeld, het dashboard van de Ypsilon Elephantine of details zoals de passagiersruimte parfumeur arraigned vóór de bestuurder van de Citroen C3.

Een smaak

welzijn is een van de belangrijkste gebouwen die zijn voorgesteld om de tijd stuurprogramma’s op deze modellen voldoen. Ongetwijfeld is de Lancia is veel opvallender, en vanaf het moment dat je het te benaderen met de bumpers geschilderd in de kleur van het lichaam en de bezienswaardigheden wieldoppen, het simuleren perfect lichtmetalen velgen onbestaande. Na het openen van de deur, zijn blij met ons goede smaak en een ongewone klasse in de materialen en afwerking op een model prijs 11.000 euro. De bestuurdersplaats concentreerde haar controles op de middenconsole, culminerend in de top door een dashboard dat niet mengen in de ideale ligging van het stuurwiel, wat onze voorkeur rijpositie. Weliswaar heeft men slechts hoogteverstelling, maar de bepaling van het eigenlijke mogelijk maakt verkrijging een goede rijpositie.

Lancia Ypsilon stoelen hebben een zachte erg hard, vooral als men bedenkt dat in veel gevallen, zullen de mensen licht, vooral degenen die aangetrokken op hen. Het gevoel van de controle is goed, met de nadruk zijn originaliteit dual elektrische stuurbekrachtiging, waardoor het een veer maakt Met de toets Stad. De versnellingspook is ook prettiger en soepeler dan in de Citroën C3, die Lancia rijden is enorm bevredigend.

Citroen C3 op zoek naar andere attracties en het eerste gezicht is, is het grote glasoppervlak als optie een voorruit kan worden gemaximaliseerd tot bijna de helft van het dak. Zeker, is het interessant in noordelijke klimaten, maar in ons land, waar de zon schijnt zelfs in de winter -altijd brille-, het is niet zo. Tot slot, een optie die zal voldoen aan naar smaak. Achter het stuur, Wordt verkregen in de C3 rijstand beter dan de Ypsilon, mede door de mogelijkheid de stuurwiel in twee vlakken, maar dit is omslachtig en richting enigszins minder snel, zodat voor die specifieke klantengroep gevormd door vrouwen, moet aangenamer Ypsilon hanteren. echter, de voorstoelen lijken beter in dit C3, met een meer gastvrij maar niet zo opzichtig pluizig.

Springen terug, het grote verschil, niet minder dan tien centimeter in de breedterichting van de achterbank. Als u al Citroen C3 lijkt nauwelijks aanvaardbaar als vijf zetels, de Lancia Ypsilon is ongetwijfeld een echte vierzitter. In feite is het hoe natuurlijk te bieden, met een optie, zonder kosten, de theoretische mogelijkheid van drie zetels in de achterbank. En de kofferbak, wat? Nou, in auto’s die bestemd zijn vooral een burger of korte trips te gebruiken, het heeft een minder kritisch dan als ze zouden meer specifieke modellen te reizen. En, hoewel niet veel, Citroen C3 legt een aantal interessante volume totale lengte: 300 liter, gemeten door onze Technical Center met zijn systeem van accumulatie van ballen, anders, en nauwkeuriger, om goedkeuring.

Drie of vier

We verwijzen naar de trend, bijna algemene onderdrukking van een cilinder nieuwe motoren laag verplaatsing naar hen toe te laten in drie- of, zoals in de Lancia Ypsilon, een veteraan upgrade drijfgas, maar in die kamer verblijven element nu, zo lijkt het, vaak verguisde. En, blijkbaar in deze confrontatie, omdat deze verlaging niet veel te maken met het verbruik en, zo lijkt het, als er meer met kostenreductie, de ahorrase, ongeveer een kwart van het totaal. Het feit is dat, tussen Citroën en Lancia, wanneer verbruikte splijtstof, zijn de verschillen klein, een paar tienden van een liter per honderd kilometer en dat maakt ons denken dat misschien vliegen zijn gedood door geweervuur.

Zeker, wat verantwoordelijk is voor de PSA-groep, na het lezen van het bovenstaande, zeggen we, “maar niet comentaís het verschil in gewicht tussen hen en vooral voordelen. Sterker nog, voor dat we ons management denkbeeldige, die weg de mond tot mond, vergeving, computer sleutel heeft genomen. Volgens de schaal, de twee geteste eenheden verschillen 65 kg Evenmin is dus “monsieur” – ten behoeve van de Ypsilon, lichter en de Lancia Ypsilon heeft gekozen voor een transmissie ontwikkelingen veel langer, dat u in staat te stellen cruise vrij stabiel meer ontspannen toerentallen. Daarentegen versnellingen en, bovenal, toon inhalen Het voordeel voor Citroen C3 motor korter ontwikkelingen trekken. De ene voor de andere, blijkt dat dit is veel meer dynamisch, maar bijna net zo sober. Echter, dit lijkt niet tot het beoogde doel, vandaag, door de fabrikanten.

Adblock
detector