Infiniti Q30 Sport 2.0t, de Q30 meer krachtig met 211 pk

Infiniti Q30 Sport 2.0t, de Q30 meer krachtig met 211 pk

Infiniti Q30 toont de wapens, een nieuwe premium compacte auto om te vechten Audi A3, BMW 1 Serie, Mercedes A, Volvo V40, DS 4, Lexus CT200 ….

Infiniti Q30 Sport 2.0t, de sportiefste variant van de Japanse compacte auto

Infiniti Q30 Sport 2.0t, de sportiefste variant van de Japanse compacte auto

Infiniti Q30 Sport 2.0t, de sportiefste variant van de Japanse compacte auto

Infiniti Q30 Sport 2.0t, de sportiefste variant van de Japanse compacte auto

De nieuwe Infiniti Q30 gemeten 4,42 meter lengte, 12 centimeter meer dan een Mercedes klasse A, 11 centimeters meer dan een Audi A3 Sportback -de model van Infiniti is genomen als referentie negen centimeter batir- meer dan een BMW 1 Serie. De drie rivalen Q30 zijn veel lager dan de Infiniti, welke klonen in de standaardconfiguratie van de suspensies, de Mercedes GLA lengte, 1,49 meter. Dit is niet het geval van onze Infiniti Q30 Sport variant van dat verliest een paar centimeters voor de sportiefste versies van de nieuwe compacte luxemerk van Nissan. Deze enkele centimeters leiden tot Infiniti Q30 Sport in ongeveer 1,5 centimeter lager suspensies moeilijker te concentreren op een getarreerde sportievere prestaties. Dus de bodemvrijheid is om deze Infiniti Q30 Sport 19 centimeter terwijl in de rest van Infiniti Q30 de bodemvrijheid is 21 centimeter. Infiniti Q30 wijst ook op de sport voor een verschillende voor- en achterbumper wat we hebben gevonden in de Infiniti Q30 standaard, net als grotere wielen.

Infiniti Q30, een veel design

Infiniti Q30Wij willen vormen Infiniti Q30 met twee volumes enkele Campero lucht door fijne wielkasten in donkere kunststof, met een Infiniti Q30 voor deze hoogte bovengemiddelde in een compact en robuust, krachtig, met uitstulpingen aan de zijkanten van de kap die vanaf de bestuurdersplaats voelt u zich meer in een SUV look. Infiniti Q30 in de ups en downs, het resultaat van een rijpositie Als je kijkt naar zijn andere rivalen iets minder compact Infiniti Q30 in Sport-. Infiniti Q30 Deze Hij komt in het oog, zal de aandacht trekken. Het ontwerp is meer conservatief in het interieur, misschien niet zo flitsend en ja slanker, paragraaf meer dan we dachten dat van de Mercedes A en Mercedes GLA. Synergie binnen de samenwerking tussen Daimler en Renault-Nissan Alliantie vertalen in een solide basis voor dit model mechanisch Mercedes zet alle bekende mechanische behalve 1.5 dCi Renault-fabriek in Valladolid. de wijzigen DCT met dubbele koppeling zeven relaties ook gedragen door Mercedes, Zoals tal van getuigen drukknoppen en de Infiniti Q30. Natuurlijk, de kwaliteit iets dat werkt, waarom aanraken? Ja, Infiniti, zodra zij geen al deze elementen Hij heeft veel gewerkt en goed te verfijnen en geef de persoonlijkheid van de nieuwe Infiniti Q30 in vering en besturing klank een veel meer open voor meer potentiële klanten product te bereiken. Infiniti ingenieurs hebben gewerkt aan 50 configuraties suspensies naar de ideale blik meer comfort dan sportiviteit, zodat adres leid ons met effectiviteit waar je markeren met het stuurwiel, zodat het niveau van de Interior geluid is beter dan zijn rivalen.

Infiniti Q30 Sport 2.0t, de meest krachtige

Infiniti Q30We begonnen de krachtiger variant Infiniti Q30, de aangedreven door een motor turbo viercilinder 211 pk we al weten in de Mercedes A Mercedes en GLA met een sleutel op dezelfde wijze als in Mercedes-geen start en stop bij knoop-. Onze eenheid is geassocieerd met all-wheel drive en verander DCT zeven relaties Mercedes bron en beheerd door peddels op het stuurwiel. We hebben de optie op alle Infiniti Q30 een normale rijstand echo en andere sport waarbij alleen het varieert de motorelektronica en via peddels aan het stuurwiel kan worden beheerd. Dat leidde de 1.5d en 2.2D, hier is het verplicht om te zien hoe ver sport-modus komt in dit Q30 van Infinti. de auto duwt zeer lineair naar rechts te voet, maar een beslissende klap zonder overweldigend in termen van versnelling gevoel of geluid Hij heeft gewerkt veel lawaai te krijgen in de minimale mechanische geluiden, walsen en aerodynamische, hoewel in deze sport en deze motor associeert ook een systeem dat een sportief geluid geeft zonder dat het vervelend in de Infiniti Q30 Sport 2.0t -. schorsingen zoeken een maximum aan comfort in sport hardheid. Goed resultaat voor de meeste gebruikers. directe en effectieve, met slechts 2,5 omwentelingen tussen de haltes, die u waar u neemt zonder dat u de vraag correcties adres. Goede remcapaciteit Dankzij remmen Infiniti Q30 in deze sport 2.0t zien hun voorste platen uit standaard 295 mm tot een diameter van 320 mm, terwijl achter de vaste schijven maken voor een geventileerd. de auto beweegt met behendigheid Ondanks de ruim halve ton gewicht en vierwielaandrijving voorkomt parasieten bewegingen tenzij flirten met de natuurwetten op bochtige wegen. Onze consumptie in de test uitgevoerd in de buurt van Lissabon, op een vrij rustig tempo, ruim boven de 6,4 liter door de Infiniti Q30 Sport 2.0t goedgekeurd –mark 8.9 l / 100 km zonder Blij benaderen tot 230 km / h reclame maximumsnelheid of hebben een kans om te zoeken had officiële 0-100 in 7,3 seconden-.

Infiniti Q30 Technische gegevens Sport 2.0t

engine: transversale front. 4 cilinders in lijn. 1991 cc (92×83 mm). Aluminium cilinderblok en het hoofd. Compressie: 9.8: 1. 4 kleppen per cilinder met dubbele bovenliggende nokkenas. Directe inspuiting, turbo en intercooler.

Vermogen en koppel: 211 pk bij 5500 tpm en 35,7 MKG 1.200 tot 4.000 tpm

transmissie: all-wheel drive met dubbele koppeling en zeven relaties.

kader: McPherson voorwielophanging en achter schroefveren multilink

remmen: geventileerde schijven, 320 mm voor en 295 mm achter.

gewicht: 1.545 kilo.

features

Maximum snelheid: 230 km / h.

versnelling 0 tot 100 km / h: 7,3 s.

Adblock
detector