Om de Smart Fortwo ED 2017 het nationale elektriciteitsnet te testen

Om de Smart Fortwo ED 2017 het nationale elektriciteitsnet te testen

De stedelijke elektrisch wordt vernieuwd, de vierde generatie van de Smart Fortwo ED’s auto is gemaakt, is het laadt sneller en standaardiseert 160 km van autonomie.

We rijden de nieuwe smart fortwo electric

We rijden de nieuwe smart fortwo electric

We rijden de nieuwe smart fortwo electric

We rijden de nieuwe smart fortwo electric

De Smart Fortwo ED, de elektrische Smart, Het is ook veranderd in verschijning, met zijn hoogste kap Het lijkt meer auto en het is precies wat je voelt als je achter het stuur. Wij zouden zeggen dat het ernstiger, zo niet voor de luchthartige aard van de Smart, die niet te verliezen in deze vierde generatie. De vernieuwde elektrische Smart geen grote stap, maar een afgemeten stap, omdat de omvang ervan is ongeëvenaard, en er is een elektrische met zijn behendigheid. behoudt diameter kleine twist, lager dan 7 meter. Dankzij de elektromotor reactie is onmiddellijk, nog meer dan in het derde vorige generatie.

Smart Fortwo elektrisch: de ideale stadsauto

Nu biedt 5 kW meer vermogen, het bereiken 60 kW (80 pk meer), gestegen zijn bereik tot 160 km, maar zelfs verrassender door de gladheid van de reactie, stille werking (ja, wordt verminderd fluit elektronica omzetten van de DC batterij in wisselstroom aan de motor stroom). Ook is verminderd laadtijd, dat nu zes uur op een stopcontact tot 80 procent is opgeladen. Als autonomie schaars mag lijken, het is niet zozeer om een ​​bij uitstek stadsauto. Een gemiddelde van 25 km / h zou dan zes en een half uur achtereen rollen voordat ze moeten worden aangesloten op een stopcontact (hard in een stadscentrum enigzins overvol te komen).

nieuwe platform

Smart ED het elektrische slimme, is er een open variant, de Smart Fortwo Cabrio bestaat de mogelijkheid transparant dak, en zal ook verkrijgbaar zijn met verlengde variant resulteert in de Smart Forfour vierzitter dankzij de veelzijdigheid van dit platform verbroederd met de Renault Twingo.

De smart fortwo electric deel uit van het nieuwe platform voor verbrandingsmotoren van Fortwo en Forfour. Dit betekent dat we zullen zittend op lithiumbatterijen en aan de voorzijde van ons dat wij hebben niet de motor, maar een zekerheid structuur met uitzicht op de mogelijke gevolgen. Slimme elektromotor op de achteras, en zijn broers, en op geplaatst zijn de romp, alleen de achter de stoelen. Niet groot, maar u verrast zijn wanneer begeleid door een andere collega-journalist, we kunnen plaatsen in de kofferbak van onze respectieve handbagage (waardoor in de cabine van het vliegtuig) en een royale macuto voor de camera’s. Het leek onmogelijk en na verschillende pogingen om Tetris, het nog overgebleven website.

In de kofferbak van de Smart Fortwo passen meer zakken dan het lijkt

We zijn net begonnen met de rollende voelen meer filter Ze zijn op zoek naar schorsingen. header minder te versnellen en afremmen, maar meestal vermindert onregelmatigheden grond veel beter dan voorheen. alle, vanuit de richting aan te raken de rem voelt "auto". Het is ruim voor ellebogen, niet interfereren met uw partner, grote auto gewoon het gevoel verdwijnt wanneer u de auto’s horen recht op je rug of kijk in de achteruitkijkspiegel zie auto’s vast te zitten verontrustend u. Het heeft getracht om het comfort te verergeren en hebben verrijkt de mogelijkheden van de apparatuur, met drie uitrustingsniveaus, passie, eerste en proxy, en een op maat gemaakt programma Brabus. De hoogste niveaus van audio-apparatuur en instrumenten multifunctionele box en centrale kleur zeven-inch touchscreen dat specifieke informatie over elektrische bediening integreren onderscheiden.

Smart ED: Comfort ook vanaf mobiele

De keuze van de zitplaatsen en verwarmbaar stuurwiel, dat als in principe steelt veel van de batterij zal worden aangeboden in de Smart ED, niet krijgen veel warmte van de passagiersruimte op hun gemak voelen. Kan ook temperen de auto (met zowel verwarming en airconditioning) op afstand met behulp van een mobiele telefoon applicatie genaamd Smart Control. Het kan zijn koelen of verwarmen van de passagiersruimte, zelfs als de auto niet is verbonden op een stopcontact. Met deze applicatie kun kan worden aangepast van de mobiele tijdschakelaar het opladen starttijd. Dit opladen of het kan werken op gebruikelijke stopcontact na 6 uur, maar een "wallbox" specifiek dat zou werken met meer kracht en opgeladen tot 80 procent in 3,5 uur. Dit zal een positieve elektrische installatie, staat voor 7,2 kilowatt-demand, vereisen. In de herfst wordt verwacht dat optie herladen wordt aangeboden via de universele connector CCS, in trifasisch met 22 kilowatt. Volstaat in dit geval 45 minuten om opladen tot 80 procent van een lege batterij in 45 minuten.

met

Het meest opvallend als u één van de bovenstaande elektrische Smart gereden zijn de vijf niveaus van regeneratief remmen die de nieuwe Smart ED, die automatisch wordt aangepast aan de afstand tot de voorkant. Dus, als je tilt buiten de gashendel, radar gelegen aan de voorkant van de Smart ED wordt gebruikt om de veiligheidsafstand te bewaren, min of meer behouden Als ze zich ontwikkelen in het verkeer. Het heeft een Eco naast de shifter (bij wijze van spreken, omdat het niet eens een automaat, maar is monomarcha en terug keert de draairichting van de motor), om de maximale vasthoudkracht. deze Eco-modus is interessant om gebieden van bochten te bereiken, omdat het een veel retentie, vermijdt de noodzaak om energie kwijt te remmen en verzamelt de batterij. By the way, het werkt net het tegenovergestelde u zou doen in de Renault Zoe (http://www.autopista.es/pruebas-de-coches/articulo/renault-zoe-2017-opiniones), de elektrische auto nauwe partner van Daimler . In de normale modus, als je tilt buiten de gashendel in de afwezigheid van het verkeer, de Smart ED zou op een manier "vrijloop", Zeer efficiënt, maar u kunt de remkracht gebruiken. By the way, zijn deze schijf en enkele trommel achter. Een omstandigheid die merkwaardige voor een auto die 53 procent van hun gewicht draagt ​​weer, maar verantwoord lijkt door de rem door de elektromotor. En het is dat als de Smart is ongeëvenaard blik waar je ook kijkt, nog minder deze elektrische versie, het ultieme wapen voor de stad wordt onthuld. De prijs zal worden onthuld in maart, maar zouden kunnen zijn dan 22.000 euro in de afwezigheid van enige hulp bij uw aankoop.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Opel Ampera-e: elektrische 500km betaalbaar

Elektrische Ford Focus: meer autonomie in 2017

Adblock
detector