Renault Captur Kadjar of 1.5 dCi. Wat jij interessant vindt? we ze vergelijken

Renault Captur Kadjar of 1.5 dCi. Wat jij interessant vindt? we ze vergelijken

We testen en analyseren van de Renault Captur Kadjar en Renault met 110 pk 1.5 dCi dieselmotor om erachter te komen welke optie is de meest interessante en evenwichtig.

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar of, wat is beter?

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar of, wat is beter?

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar of, wat is beter?

Renault Captur 1.5 dCi Kadjar of, wat is beter?

Motor, twee auto’s, de propeller Diesel 1.5 dCi 100 pk Kadjar opgenomen in de Renault en Renault Captur. ¿Big ezel, lopen of niet lopen? Deze tijdloze verklaring wordt in waarde vandaag meer dan ooit, met steeds drastische beperkingen opgelegd aan de auto. met de motor Renault 1.5 dCi 110 pk we hebben deze gelegenheid gebruik om het te bevestigen.

We hebben samengebracht twee interessante auto’s, renault kadjar en Renault Captur. Psychologie speelt een zeer belangrijke rol in deze confrontatie, want terwijl de eigenaar Renault Captur Hij zegt trots dat zijn auto heeft 110 pk, De renault kadjar is het niet nodig om het te vermelden, opdat zijn dat sommige van zijn collega slaakte een kwade glimlach. Toch de figuren blijkt dat, naast elkaar, de verschillen niet zo groot. Input moet worden vermeld dat de motor renault kadjar Het geeft een iets hogere opbrengst: 0,5 MKG meer bij 110 rpm laag toerental, terwijl het maximale vermogen 1,8 CV hoogste 20 tpm minder. Niets dat kan niet door de wet van de dispersie in de vervaardiging van een propeller worden aanvaard … en het meten van een dyno.

Renault Captur en renault kadjarRenault kadjar en Renault Captur, laten we praten over het gewicht

Een ander belangrijk bij het verwijderen van een voertuig dynamische factor zijn gewicht. Als we daarnaast een Renault Captur en renault kadjar, iedereen ziet dat het duidelijk omvangrijker. Maar die zich op een schaal-of vier, één onder elke wiel, net als our- blijkt dat er slechts 90 kilo verschil, met inbegrip van meer of minder, zeven van verschil die zich verbergen in de brandstof, zoals het Centrum Highway technicus weegt het voertuig met een volle tank. Kom op, dat renault kadjar Hij weegt hetzelfde als een Renault Captur met een persoon in. Dat is wat er gebeurt in pure versnelling, het verschil in testen van stilstand tot 100 km / h (10.78 seconden maakt gebruik van de Renault Captur door 11.38 seconden het duurt renault kadjar) Of versnelling van 0 tot 1000 meter (32,72 seconden Captur versus 33,26 seconden Kadjar), blijft in de tweede helft. Het is in de wereld van herstel en inhalen waar meer concrete verschillen zijn, en hoger, hoe langer de wisselkoers gebruikt, vooral omdat de ontwikkelingen gekozen voor de renault kadjar langer zijn dan zijn jongere broer, nieuwsgierig. In het dagelijks leven betekent dit dat indien een lagere versnelling in het ingebracht renault kadjar, U krijgt betere resultaten dan in het Renault Captur. Ja, het is een val voorsprong van een theoretische vergelijking, maar in de praktijk gaat om slechts een minimale inspanning en bracht nog een paar druppels olie.

Kadjar Renault 1.5 dCi en de 1.5 dCi Renault Captur, reële verbruik

Spreken van druppels, ga dan naar verbruik. In deze tijden van rampspoed over de listen en onwerkelijkheid van de emissies, de motor Diesel 1.5 dCi 110 pk Renault is een geweldig voorbeeld van soberheid in uitgaven. En om het te onderschrijven, laten we enkele voorbeelden die meestal niet de gebruikelijke consumptie cijfers weerspiegelen Highway Technical Center. Zo nam het verbruik tijdens prestatietests waarbij het gaspedaal volledig wordt ingedrukt de hele tijd, onze twee protagonisten, de Renault Captur en renault kadjar, niet overschreden veruit de 10 liter / 100 km. raak niet in paniek, bedenk dan dat het gaspedaal volledig ingedrukt zonder mededogen. Bij matig gebruik buiten onze vaste cycli het behalen van resultaten, kunnen deze twee modellen van het bedrag van de uitgaven te laten op het milieu 5 l / 100 km, tienden omhoog of omlaag, afhankelijk van het deel van de stedelijke gebruik gemaakt. En in het bijzonder, in een grotere auto’s renault kadjar Het is niet iets wat je vaak genieten van onder haar rivalen.

Renault Captur en renault kadjarKadjar Renault 1.5 dCi en de 1.5 dCi Renault Captur: uw ruimte

Ja, tot nu toe, de verschillen waren niet verder gaan dan een paar tienden van dit of de andere, met andere variabelen te analyseren, uitslagen zijn meer differentiaal. spreken over centimeters (Of beschikbare ruimte in de binnenland) The renault kadjar maar je kunt niet genieten van een duidelijk voordeel, belangrijk, vooral op de achterbank, waarbij de breedte van het platform Renault Clio -over waarop het is gebaseerd op Renault Captur– uitoefent op modellen afgeleid. En dit is geen uitzondering. Het bereiken tegemoet drie volwassenen op de achterbank is een onbetwistbaar verdienste, terwijl zijn oudere broer gemakkelijker wordt bereikt. echter, Renault Captur Het heeft een langsschuif die genieten van dezelfde beenruimte voor de achterpassagiers. En als ze niet deze ruimtes gebruiken, kunt u naar voren schuiven, het krijgen van een boot volume naar de top renault kadjar, niets aan de hand, door de manier waarop.

Wil je een nieuwe auto te kopen? Voordat waardeert uw gebruikte auto gratis gebruik van onze online service officiële beoordeling en professionele

Zodra u gezien wordt het interieur van Renault Captur Het maakt gebruik van ideeën die hem kan houden, bijna op het niveau van uitvoerbaarheid de renault kadjar, kwamen we tot een analyse waarin subjectiviteit neemt aanwezig. We verwijzen naar de Interior presentatie van zowel de twee uitrustingsniveau zen. En daar geven we een motie van vertrouwen Renault Captur, waarvan de materialen, kleuren en instellingen lijken ons superieur zijn aan die van zijn collega trip. Het is waar dat, hoewel, nogmaals, beide zijn Zen-versie, de analyse van de betekenis van dit woord, in beide modellen, is heel anders. de renault kadjar heeft een groot aantal elementen uitrusting die niet alleen standaard beschikbaar op de Renault Captur, maar ook niet in aanmerking optie.

wat betreft dynamisme, en afgezien van de overeenkomsten in voordelen, de Renault Captur, in deze versie, is een dynamische auto met snel te respuestasmás draairichtingopdrachten, terwijl de renault kadjar Het neigt naar een meer uitgesproken bieden comfort, meer body roll in bochten en gevoelig voor rustiger rijden.

U kunt ook geïnteresseerd

– Renault kadjar: we analyseren binnen

– Renault Captur: zijn uitrusting

Adblock
detector