Renault Megane 1.2 TCe 130 pk: het werkelijke verbruik ... en de eerste indrukken

Renault Megane 1.2 TCe 130 pk: het werkelijke verbruik … en de eerste indrukken

We begonnen onze dag test met de nieuwe Renault Megane 1.2 TCe 130 pk: een versie van benzine aanbevolen voor de prestaties en het daadwerkelijke verbruik.Renault Megane 1.2 TCe 130 pk: het werkelijke verbruik ... en de eerste indrukken

in de Technical Center Autopista.es We zijn al bezig met de voordelen en de consumptie van een nieuwe variant van de nieuwe Mégane Renault, de Franse compacte debuteert in deze 2016 een nieuwe generatie. Deze tijdsverschuiving 1,2 TCE benzinemotor 130 pk turbo directe injectie. En het eerste wat in onze dagen spelen specifieke tests met elk model werd gecontroleerd wat hun werkelijke verbruik in de weg. En we verwachten dat je een interessantere records zijn in vergelijking met de uitgaande Renault Megane. Het is ook zeker een duidelijk alternatief de steeds complex diesels categorie.

de het verbruik in de stad nieuw Renault Megane 1.2 TCE 130 pk is de meest gevangen onze aandacht: 6,4 l / 100 km in het werkelijke gebruik, zelfs onbereikbaar voor sommige huidige diesel. de trip computer merk 7,6 procent met betrekking tot hun werkelijke verbruik verkregen door ons.

anderen Gegevens die we vonden van onze eerste tours met de Renault Megane 1.2 TCe 130 pk is de uitgebalanceerde gewichtsverdeling tussen de wielen, gebruikelijk in de drie benzine-uitvoeringen die we hebben getest tot nu toe. In termen van ergonomie, verbetering rijpositie een gereguleerde roulette of elektrisch gestuurde rugleuning (als hefboom is zeer nauwkeurig), en ook een regeling rughoek.

Renault Megane 1.2 TCE 130 pken andere laatste twee aanbevelingen over de nieuwe Renault Mégane 1.2 TCe 130 pk: de eerste, de raad van u uitrusten van de auto’s met een reservewiel, aangezien geen verloren bagage minder nuttig tegen bandenreparatieset; en anderzijds, benzine te kopen jezelf deze versie van 1,2 liter en 130 pk, en desestima 1.2 TCe 100 pk in variant: De meest krachtige besteedt minder en 100 niets uit te voeren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle prijzen en faciliteiten Renault Megane in Spanje

Vergelijking: Renault Megane vs. Opel Astra en de VW Golf

Renault Mégane Estate in Genève

Adblock
detector