Renault Captur 1.2 TCe 120: het testen van de nieuwe stedelijke SUV

Renault Captur 1.2 TCe 120: het testen van de nieuwe stedelijke SUV

Pas gerenoveerd, uitgebreid getest Renault Captur 2017, in dit geval, de benzine versie 1.2 Turbo 120 pk, een kleine SUV met een hoge mate van comfort.

We testten de Renault Captur 1.2 TCe 120

We testten de Renault Captur 1.2 TCe 120

We testten de Renault Captur 1.2 TCe 120

We testten de Renault Captur 1.2 TCe 120

De Renault Captur 2017 met zijn Turbo benzinemotor 1.2 en verbonden met een automatische dubbele koppeling, legt een plus in rijplezier en comfort ten opzichte van andere zaken.

Renault CapturVolgens gegevens van registraties van nieuwe voertuigen, de verkoop van auto’s met benzinemotoren zijn plukken versus Diesel, sommige dieselvoertuigen geïdentificeerd door de huidige niveaus van vervuiling en bedreigd met beperkingen op het gebruik in de nabije toekomst. Een paar jaar geleden, benzinemotoren "ze verdwenen" markteconomie op het betoog van het gebruik, de prestaties en de verfijning van de moderne turbodiesel bereikt, zelfs indien de hogere aanschafprijs, maar het lijkt erop dat ze zijn terug en in sommige segmenten aanzienlijk. In ieder geval, tussen stedelijke auto’s, benzine motoren hebben de man gehouden, omdat cast accounts, heeft de lagere aankoopprijs (en onderhoud) de overhand op de hogere kosten van het gebruik … bij een jaarkilometrage laag. Om deze reden, tussen de Diesel 1.5 dCi 90 pk (Nog niet beschikbaar in de gerenoveerde Captur) En 0.9 TCE benzine 90 pk, accounts die je laat je de beste keuze voor onze meestal stedelijke SUV Renault Captur, maar in het geval van Versie 1.2 TCe 120 pk EDC, protagonist van dit artikel. Voor deze versie, in plaats van ruzie met getallen, het maakt het rijden sensaties.

PRESTATIES Renault Captur TCe 120 EDC Zen
Acel. 0-100 km / h 10.72 seconden
Acel. 0-1000 meter 32.55 seconden
Inhalen 80-120 km / h in D 7,56 seconden
Frenada 120-0 km / h 55,9 meter
Loudness 100 km / h 66,3 dBA
Loudness 120 km / h 68,7 dB
Weight scale 1.325 kg

Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC: prestaties

de Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC Het zal u niet om het zo snel ondanks wat zou je mechanische suggereren, is het niet weinig verbruiken definiëren en kost evenveel als de 1.5 dCi 110 pk, maar u opgemaakt en ervaren kwaliteit en mechanische verfijning. Een of andere manier, je voelt het beste product Captur, een model dat, naar aanleiding van de recente update is de waargenomen beeldkwaliteit verbeterd. Tegen bepaalde driecilindermotoren andere modellen (zoals self 0,9 VEG) 4 cylinder 1.2 TCe Het heeft een gladde, evenwichtig en stille aanraking. Uw reactie geeft direct solvabiliteit, een klein eindje rijden, gecombineerd met de EDC wijzigen dubbele koppeling 6 versnellingen, vindt u een mechanische assemblage die voornamelijk rijplezier en comfort biedt. Zonder exquise, het veranderen van EDC biedt het comfort van alle automatisering. Het missen van iets "fijnheid" in de eerste impuls na de re-spurts Stop-Start-systeem, lage snelheid manoeuvres en in sommige veranderingen, maar dient zijn doel … of gemengd gebruik, want het heeft sequentiële en daar, op en neer versnellingen van de hefboom zelf (zonder cam), lijkt het zo snel en overtuigend dat het een dubbele koppeling schakelbeweging meeslepen.

VERBRUIK Renault Captur TCe 120 EDC Zen
verbruik stad 7.2 l / 100 km
consumptie Highway 6,3 l / 100 km
gemiddeld verbruik 6.6 l / 100 km

Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC: hun gedrag

Zoals de frame (schorsingen comfortabel en aangenaam algehele gevoel), dit Renault Captur is dynamisch, maar niet snel en verbruik soms hunkeren naar hoog. Zoals in alle turbo benzinemotor, over korte afstanden (koude motor) of hoge-demand, de consumptie stijgt exponentieel tegen een evenwichtig gebruik. Hoeft niet slecht zijn … consumpties weg vrij, maar nooit aan te pakken DCI 110 pk equivalent. En deze versie wordt niet gekozen door de nummers van uw motor, maar door de sensaties van plezier en rijcomfort.

de in de Renault Captur heeft nog steeds interessante details. Het analyseren van de passagiersruimte, lijkt uitstekende oplossing verschuifbare achterbank (tot 15 cm), die verschillende configuratiemodi binnen toelaat. Hier lijkt het succesvol reinigen ontwerp en de configuratie regelt de andere elementen die deel uitmaken van het interieur. Noch zijn de vele praktische details, onder andere, afneembare covers alle zitplaatsen.

SPACE Renault Captur TCe 120 EDC Zen
gevelbreedte 135 cm
achterste breedte 127 cm
fronthoogte 89/96 cm
hoogte achterzijde 89 cm
beenruimte 59/74 cm
romp 370/485 liter

Renault Captur 1.2 TCe: eindsaldo

Deze combinatie van mechanische en verandering –1.2 TCe motor met EDC verandering– verhoogt de rijkwaliteit Renault Captur, misschien om redenen als persoonlijke de fijnheid en akoestische karakteristiek van een benzinemotor en een automatische transmissie gekoppeld. Los van de motor, de hoge stedelijke uitvoerbaarheid bepalen de kleine Renault Captur SUV.

U kunt ook geïnteresseerd

– Arona Seat, Hyundai en Renault Captur Kona: op zoek naar de beste SUV (video’s)

– Car schema en nieuwe SUV van Renault en Nissan in 2017

– Dacia Sandero Stepway, Renault Captur en Peugeot 2008, wat jij interessant vindt?

Adblock
detector