Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost 125, nieuwe tijden

Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost 125, nieuwe tijden

De vernieuwing van de Ford Focus heeft meer veranderingen dan verwacht, de meeste van hen zijn afgestemd op de behoeften van de consument en technologie gebracht. Laten we eens kijken hoe het gaat met de 1.0 Ecoboost van 125 paarden.

Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost 125, nieuwe tijden

Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost 125, nieuwe tijden

Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost 125, nieuwe tijden

Test: Ford Focus 1.0 Ecoboost 125, nieuwe tijden

Alle motoren van alle merken en modellen moeten voldoen aan regelgeving EuroVI in 2015, niemand ontsnapt. In sommige gevallen hebben we een verandering te dwingen om het bereik aan te passen aan de nieuwe regelgeving, in de rust of in het of naast. geval Ford Focus Het is een beetje meer natuurlijke geweest, aangezien dit reeds de traditionele gespeeld Makeover halfwaardetijd. Ford heeft hem gebruikt om het verbeteren van uw product met nieuwe technologieën, te wassen binnen en buiten die u ziet in de foto’s en maakte de nodige wijzigingen aan de motoren moeten ecologische agenda.

Buiten is duidelijk te zien dat er iets is veranderd, maar we voelen dat het volume gelijk. De neus-stijl Evos Concept dat die in de Toon Frankfurt International Motor in 2011, de achterzijde duidelijk aangeeft dat het een Focus. Het feit is dat esthetisch zet zijn eigen persoonlijkheid. Binnen veel veranderen in het ontwerp en de gebruikte elementen, vooral in de laatste. De ruimte is hetzelfde als hierboven; Natuurlijk, het is dezelfde auto. Daarom blijft een te bieden goede voorstoelen in alle maten en een achterruimte in het middensegment. Er zijn achter-het grootste segment groeit en note-, maar ook kleiner.

Ford Focus 1.0De voorstoelen zijn comfortabel met een zeer goede kant aan wat gebruikelijk is in zijn categorie onderwerp is. Achter, zoals altijd drie reizen slechts twee comfortabel. De stam wordt gehouden zoals is, hoewel onze unit was uitgerust met de standaard reservewiel, dus met 305 liter. Als u kiest voor de 85 liter reparapinchazos team zal komen niets verkeerd te verdienen. Merk op dat degenen met de grootste stam in het segment, Renault Megane en Peugeot 308, zijn 440 tot 415 liter, respectievelijk. De Focus biedt dezelfde boot een seat Leon en een beetje meer dan een Opel Astra, maar dit zal hebben om de kit te zetten.

meer technologie

Het leven aan boord Hij heeft verbeterd met het bedrag van de dingen die brengt of u kunt uitrusten, afhankelijk van de kwaliteit gekozen. By the way, beveel ik de zogenaamde titanium Zijn goede verhouding tussen prijs, aanwezigheid en uitrusting (is onze eenheid). Het Sync2 systeem werkt beter en is nauwkeuriger dan voorheen. Soms voel je je raar over de "gesprekken" dat je liegt met uw Focus, maar je zou kunnen waarderen om de muziek die je op je mobiele toestel kiezen zonder de handen van het stuur, verandert het station of oproepen aannemen. Het heeft zo veel functies die me zou nemen de tekst van een volledige test en er zijn nog veel meer interessante dingen te vertellen.

bears 1.0 Ecoboost motor driecilinder 125 paarden. Deze motor ondanks het feit dat klein in omvang, niet in de prestaties, het heeft ook moest worden aangepast aan de EuroVI voldoen. VA goed en je krijgt een prestacional of juist zijn voor het type van de auto die de consumptie niveau te geven, maar ga minder dan voorheen. De eerste indruk als je rijdt, is dat je de ontwikkelingen van de verandering hebben verlengd of dat de auto zwaarder is, maar wat er gebeurt is dat Is uitgevallen door elektronenpaar in het middengebied. Niet een probleem bij het verplaatsen van de 1365 kg van Focus (heeft gewogen 1 kg meer dan de vorige en dat heeft meer functies), maar persoonlijk heb ik hield niet van de wijziging van EuroVI; Het is langzamer.

Ford Focus 1.0In vergelijking met de vorige Focus 8/10 verloren bij de overgang van 0 naar 100 km / h en 4/10 in stap 400 en 1000 meter. Wanneer het gebeurt hetzelfde te herstellen, waarbij terugschakelen in sommige situaties die voorheen niet zou doen; in stap 60 tot 120 km / h in 3 8/10 van een seconde worden verloren en dat derde. Ik sta erop dat het niet weinig heeft te lopen, omdat hun prestaties in elke nieuwsuitzending te versnellen kan worden uitgevoerd, maar ook aandringen, loopt minder dan voorheen en is langzamer dan zijn rivalen. De laatste heeft een aantal val omdat ik wat als het opgeslagen Peugeot 308 1.2 130 pk eTHP, de overgrote meerderheid van zijn rivalen zijn nog niet maakte de conversie naar EuroVI en niet weten hoe ze zullen aanpassen. Als elektronisch net als de Focus, kan het resultaat zeer vergelijkbaar zijn. Hoe dan ook, goede post herprogrammering kan wonderen verrichten, maar ik denk niet aanbevolen.

Het verbruik is afhankelijk van je

Als u de waarschuwing schakelindicaties negeren je kunt bereiken meer dan behoorlijk verbruik, maar als je gewoon gaan met je intuïtie bij om te schakelen, het gevoel lui media kunnen nemen u mee naar je spullen meer dan u zou mogen strekken, de stijgende consumptie onnodig. In onze metingen Hij heeft hetzelfde als voorheen besteed -een tiende van een liter minder in stads- en biedt dezelfde kosten die de meeste motoren 3 en de concurrentie 4-cilinder, enkel uw gegevens te scheiden in een of twee tiende.

De algemene prestaties is goed, Het is de Focus een van de auto’s Graag zijn segment. Er is een goede comfort, het is evenwichtig en het frame ondersteunt een veel vrolijker dan je zou verwachten, altijd met veel aplomb rijden. De elektrische besturing is meer inspelen op uw commando’s dan voorheen, iets wat ik denk niet dat je een hekel. Over het algemeen vind ik een goede auto. De motor heeft niet me gek gemaakt, als ik niet eerder misschien mijn beleving had geprobeerd anders zou zijn omdat de voordelen ervan zijn meer dan correct. Met de finish Titanium biedt een goed product en gezien het feit dat Mitre en Ford campagnes blijft schommelt rond de 18.000 euro, dat is niet slecht.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Adblock
detector