Eerste proef: Fiat 500 1.2

Eerste proef: Fiat 500 1.2

Ik heb net als u, hoewel ik zag, ik wist niet wat er in de nieuwe Fiat 500 was veranderd, ontworpen voor de komende jaren. Nu, krijg ik alleen maar om ze te zien of ik eruit profiel … en dat, indien dit niet het geval nieuwe banden.

Optioneel configureerbaar TFT instrumentatie Fiat 500

Optioneel configureerbaar TFT instrumentatie Fiat 500

Optioneel configureerbaar TFT instrumentatie Fiat 500

Optioneel configureerbaar TFT instrumentatie Fiat 500

van September zal aankomen in Spanje een nieuwe generatie van de Fiat 500, waarin werd opgeroepen nieuwe 500, opvolger van de re-uitvinder van het concept van de kleine Fiat auto tegen dezelfde prijs. Tijdens de zomer zullen ze proberen om te gaan in de sterkste markten, Italië, Duitsland en andere Centraal-Europese landen. Het zal in twee varianten, de standaard 500 en 500 C, met intrekbare stoffen dak dat zelfs achterruit bladeren gevouwen. Terwijl aankomen, waren we in staat, wat we hadden vooruit om achter het stuur te krijgen en, belangrijker inzicht in de veranderingen die je hebt gemaakt.

Fiat 500Hij zei dat de officiële informatie had 1.800 nieuwe onderdelen de nieuwe Fiat 500. Nu vertellen ze ons zijn 1.900. Veertig procent van de auto. Hij kon zich niet voorstellen, voordat hij de foto’s had gezien, hoe Fiat zou durven om een ​​auto die elke wijziging het succes zou kunnen ruïneren veranderen. Het zien van de foto’s, heb ik wat zeker om u gebeurd door je hoofd: Wat nieuw is de nieuwe Fiat 500?"

Kijk naar de ogen van de Fiat 500

Als je kijkt in detail, kunt u het zien Extreme zorg vormgeving van de koplampen, met een ingeschreven driehoek op de ellips. Dus in de koplampen als standaard, niet optioneel xenon. hieronder, groeien in omvang projectoren zijlicht, LED-technologie (daglicht halogeen) die de omtrek van de vuurtoren. Het is geen gemeenschappelijk element vooraan, verschijnen chroom, de onderste grille ontwerp emuleert een metalen afzetting Mercedes … Maar het feit is dat, het maakt niet uit hoe je het bekijkt, lijkt het dezelfde 500 voorheen.

van achter zijn de piloten die de aandacht vestigen. O precisamante anders, want de ontwerper, de bekroonde Roberto Giolitto, Het is slechts een eerste stap in een subtractieve ontwerp dat we meer en meer op zagas Fiat zal zien. In plaats van het toevoegen van een proef, zoals in de primitieve "Cinquino" 1957 wordt met rust gelaten functie. daarom het centrale deel van de pilot lijn ligt met de carrosserie en geschilderd in dezelfde kleur.

Het kan een beetje groter kunnen zijn, zoals de Amerikaanse variant, die moeten voldoen aan de veiligheidseisen van de Verenigde Staten te shockeren. Hij kon een automatische verandering als die markt hebben gebouwd. Maar nee, niets van dat alles is gebeurd. is Het handhaaft dezelfde structuur, hetzelfde frame Fiat 500 ooit, waarvan de basis in de Fiat Panda, dus we hebben nog niet eens een verzoek EuroNCAP mensen naar de auto om een ​​nieuw proces te brengen ontvangen.

De realiteit is dat de nieuwe aflevering van de Fiat 500 is samengevat in maatwerk (drie pakketten van personalisatie) 13 kleuren Beschikbaar (twee nieuwe, bordeaux en koraal) zes "tweede huid" (Decoratie contrast van de bovenste karkashelft) Ten mogelijke combinaties van interieurkleuren en bekleding en meer dan 100 accessoires ontwikkeld door Mopar, splitsen doel van de groep, voordat gespecialiseerd uitsluitend in Chrysler-jeep.

powertrains

Fiat 500Mechanische herhaald, upgraden naar regelgeving, zonder ingrijpende wijzigingen. in benzine wordt 85 paarden 0,9 TwinAir twee cilinders, terwijl de meest krachtige versie van deze motor is uitgerust met 105hp. Deze motor is de enige range met zes versnellingen zijn. Er zal automatisch (eigenlijk, een gerobotiseerde Dualogic nieuwe generatie), verkrijgbaar met de variant 85 en ook voor de 1.2 brand vier cilinders 69 paarden. Dit kan hebben als zijn krachtigere broers en zussen start-stop of zelfs variant op lpg / benzine, met dezelfde waarden van vermogen en koppel.

de Diesel later komen, op een datum zonder een 1.3 16v Multijet II 95 HP, die ook een variant aangeven echo, met een lager verbruik en CO2. Dit wordt bereikt door aërodynamische maatregelen, specifieke banden wielen (In velg 14 of 15 inch) en een wisselstroomgenerator "intelligent". Bij 1,2 CO2-emissie van 99 g / km kondigen, terwijl de 1.3 Multijet gehomologeerd emissie van 89 g / km.

pure stedeling

We waren in staat om basisversie voeren, 1.2 van 69 paarden tonen gladheid en rust in bowling, maar dat is natuurlijk niet bedoeld is om uit te blinken bij het verlaten van verkeerslichten. Mijn metgezel vond het moeilijk om te beginnen met al de gladheid verwacht, als het kwam met spaarzaamheid. Echter, alle controles zijn gemakkelijk te hanteren, koppeling of adreswijziging. Het is klein op de buitenkant, maar niet voorkomen dat gebruik maakt lange mensen. Ja, goed gevormd, want dan is het wiel iets weg, en krachten armen gestrekt een lijn van de Italiaanse. ze hebben gerenoveerd hoofdsteunen, minder zwaar dan voorheen, met behoud van zijn karakteristieke cirkelvorm. ook achterstoelen hebben hervormd en de meest uitgeruste versie zal een neerklapbare rugleuning 50/50 beschikbaar.

500 zal worden aangeboden in versies, Pop and Lounge. Laatstgenoemde wordt gekenmerkt door het glazen dak en 16-inch wielen, maar vooral de Central touch screen 5 inch Leef, zeer vingertoppen. Onze eenheid was de laatste (verkrijgbaar met twee uitrustingspakketten, Style en Cult) met een optioneel instrumentatie 7 inch TFT, geïntegreerd in plaats van de snelheidsmeter Ronde voorzitten als vol informatie de foto, zo sierlijke en configureerbaar volgens de rijmodus gekozen (echo, normaal of sport). We hebben gemerkt dat de zoom navigatie worden bediend vanaf het scherm en niet het draaien van een knop als ze het meest worden gebruikt, en zag er goed ondanks schieten convertibles. De zichtbaarheid van het scherm is goed, ondanks veel licht. In plaats daarvan, de bulten van boven naar beneden in plaats van afnemen zicht naar achteren in de achteruitkijkspiegel.

uconnect

Fiat 500Na esthetiek, Connectiviteit is nog een afzonderlijk hoofdstuk de nieuwe 500 zijn geweest verbonden uConnect consortium. Het argument dat Fiat biedt ons is dat, volgens JDPowers is de beste standaard en wordt een wereldwijde multinational, wilden ze niet op elk systeem te verwaarlozen. "Niet iedereen heeft Apple in de zak, is er een tien procent koper het dragen van een Windows-telefoon en in de toekomst kan niet verwaarlozen of iemand dwingen om de telefoon te veranderen om optimaal te profiteren van de auto", Zegt een senior systeem mens-machine-interface. Infotainmentsysteem van Fiat ondersteuning voor alle op een smartphone van Apple of Android Bluetooth, hoewel het kan worden geïntegreerd in de auto’s eigen navigatie Tom Tom Levende, met live verkeersinformatie en de interactie met andere gebruikers tijd. Met een gratis abonnement systeem zal worden opgenomen voor meerdere jaren. ondersteuningen het streamen van muziek uit de telefoon, wat met voice en SMS-lezer speech Recognition. Het kan in de digitale DAB-optie worden opgenomen. Het interessante is afkomstig van verschillende Populaire app die worden gerepliceerd van de telefoon en kunt u communiceren met hen direct op het scherm Fiat 500, zoals Deezer Premie voor muziek (met abonnement) of Reuters Voor nieuws, Facebook of Twitter voor verleend. In de toekomst zullen ze verwachten dat het aantal aanvragen groeien -"meer dan de Mirror Link"We comentan-, "maar verwacht niet veel toepassingen, maar die zijn handig voor gebruik tijdens het rijden", Puntenkoers verantwoordelijk is. Onder hen is, natuurlijk, Fiat EcoDrive eigen leven, de gebruikelijke analyseert informatie in real-time manier van rijden en MyCar, relevante informatie over de auto, zoals waarschuwingen of voertuigen nadere beoordeling wijze gebruik gemaakt van de auto bepaalt.

500×500 financiering

financiële afdeling FCA heeft een manier om meer aantrekkelijker de nieuwe 500 te maken uitgevonden, met een formule waarin levert 500 gebruikt als invoer. na twee jaar zonder kosten, een definitieve vergoeding (financierbare) wordt uitgevoerd, het voertuig is teruggebracht of vervangen door een nieuwe. Als een eigenaar niet wenst te leveren 500 entry, zal het item worden vereist zal de helft een koper iedereen. Deze en andere campagne-financiën agressieve, verzekeringen en onderhoud zal worden opgegeven bij het marketing begint in september.

Adblock
detector