Contact: Toyota Yaris 2015 huidige bedrijf

Contact: Toyota Yaris 2015 huidige bedrijf

De derde generatie Toyota Yaris heeft een grote impuls met een nieuw design van het exterieur, meer aanpassingsmogelijkheden en, nog belangrijker, verbeteringen in motorbenzine 70 pk 1.0 en de hybride versie van 100 pk.

Contact: Toyota Yaris 2015 huidige bedrijf

Contact: Toyota Yaris 2015 huidige bedrijf

Contact: Toyota Yaris 2015 huidige bedrijf

Contact: Toyota Yaris 2015 huidige bedrijf

In een segment dat concurreerde als nut, met auto’s diepgang van Ibiza, Polo, Clio, 208 of Corsa, onder andere, het is bijna verplicht vernieuwd elk beetje. Zo, na drie jaar van de komst van de derde generatie hulpprogramma Yaris, Toyota heeft besloten om aanzienlijk te vernieuwen. Het bewijs hiervan is dat het Japanse merk heeft van het hebben uitgebracht 1000 nieuwe componenten en hebben 85 miljoen euro geïnvesteerd.

Toyota Yaris 2015U, van buitenaf, Je ziet heel anders. De grille is opnieuw ontworpen en keurt nieuw ontwerp in ‘X’ dat je het leuk vindt of niet, geeft meer verpakking en persoonlijkheid, en een nieuwe look opent in koplampen. Geloof me de ‘oude’ en de nieuwe Yaris zijn heel goed onderscheiden. Binnenin zijn er ook verrast met vernieuwde dashboard en verbetering van de waargenomen kwaliteit van de materialen.

Het aanbieden van maatwerk strekt zich ook uit -City drie afwerkingen, Active en Advance- en een speciaal nummer, genaamd Feel!, En kan worden aangevuld met verschillende packs.

Echter, het hoogtepunt van deze restyling onze zak te vieren als twee van de vier motoren beschikbaar -70 pk 1.0 benzine en 1.5 hybride- de efficiëntie te verbeteren, waardoor het langer duurt om te gaan door middel van het tankstation.

De eerstgenoemde, ontvangt de 1.0 70 pk sterke driecilinder een ingrijpende renovatie. Het heeft gewerkt om gewicht te verminderen, verminderen wrijving en verhuist naar de Atkinson cyclus bij lage belasting en laag toerental en keert terug naar de ottocyclus nemen bij hogere belasting en toerental. Met deze wijzigingen is het mogelijk om te voldoen aan de antipollution regelgeving Euro 6 en een aanzienlijke vermindering van het verbruik en de uitstoot wordt bereikt, gaande 4,8-4,3 liter / 100 km in de gecombineerde cyclus en een emissies 111 tot 99 g / km CO2.

Evenzo de benzinemotor hybride versie Het is aangepast aan de Euro 6-regelgeving en Ook wordt beter verbruikscijfers -3,3 l / km in vergelijking met eerdere 3,5 liter in de cyclus mixto- en lagere emissies -79-75 g / km. Maken het aanbod compleet al bekend 1,33 benzine en 100 pk en 1.4 D4-D 90 CV, ze hebben nu een soepeler prestaties.

Hoewel chassis en afmetingen gehandhaafd, de nieuwe Yaris opent bepaalde verbeteringen als verhoogde stijfheid van de carrosserie 20 procent, sommige stijver suspensies -amortiguadores- nieuwe verbeterde geluidsisolatie samenstel en nauwkeuriger adres. Het doel is om een ​​vleugje iets sportiever Yaris geven.

achter het stuur

Toyota Yaris 2015In onze Touchdown konden we de versie van de toegang rijden naar het bereik, 1.0 VVT-i 70 CV, en hybride variant. Ten aanzien van de voormalige, zonder een auto prestacional ver, we vonden hun prestaties. Een meer geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden en het gezicht lange reizen met wat geduld auto. Het motorgeluid is niet buitensporig is en goed te combineren met de versnellingsbak vijf relaties waarmee het is geassocieerd. hun verbruik -4.3 liter in de cyclus mixto- Zij behoren tot de beste in de categorie: Ze zijn in de buurt van een liter lager in vergelijking met soortgelijke concurrerende motoren, zoals de Ibiza of de Clio, en vergelijkbaar met de 208 of C3.

De Yaris is een zeer comfortabele auto. met een balancing body minder en een neutraal gedrag. Ondanks de veranderingen in de Toyota, sportiviteit is niet hun doel -de combinatie met de kleinste motor in de range ayudaba- ook niet, maar de aard van de klant die verwerft, zeker niet de bedoeling. Porter heel behoorlijk en een back-up iets voor als u langer zijn dan 1,85 m-ruimtes zijn twee eigenaardigheden van de Yaris.

ten opzichte van Yaris hybride, wordt de ideale keuze als je dat doet meestal stad, want het is daar waar u meer uit uw elektrische modus te krijgen. Voor knipperen versnellingen, Het toont de motor luidruchtiger, maar rust keert terug cruises. Het is de prijs voor niet meer dan nodig vervuilen.

spreken over prijzen, Hier is een aantal hele 2015 Yaris range, die zal gaan over de verkoop in september

Yaris 70 Stad: 10.490 euro

Actief Yaris 70: 11.350 euro

100 Active Yaris -manual-: 12.350 euro

100 Active Yaris – automaat-: 13.350 euro

100 Yaris Advance -manual-: 14.650 euro

100 Yaris Advance -auto-: 15.650 euro

Yaris 90D Stad: 13.000 euro

Actief 90D Yaris: 13.350 euro

90D Yaris Advance: 15.650 euro

Yaris Hybrid Stad: 14.350 euro.

Yaris Hybrid Actief: 14.990 euro.

Yaris Hybrid Advance: 17.290 euro.

Prijzen voor de 5-deurs uitvoering -3 deuren, 500 euro minder, en toegepast Pive 6

Adblock
detector