Volkswagen Arteon: Testen en prijzen nieuwe sedan coupe

Volkswagen Arteon: Testen en prijzen nieuwe sedan coupe

De VW Arteon is meer dan alleen de vervanging van CC: is een nieuwe cutting saloon 5-deurs coupe waar en inhoud stellen een model van een premie karakter. We hebben al geprobeerd.

Arteon VW, de hatchback coupe 4-deurs premium dorp

Arteon VW, de hatchback coupe 4-deurs premium dorp

Arteon VW, de hatchback coupe 4-deurs premium dorp

Arteon VW, de hatchback coupe 4-deurs premium dorp

de nieuwe VW Arteon is gekomen om vele manieren vervangen van de VW CC, de 4-deurs coupe Passat vorige variant, maar in zijn eigen model, in een oogopslag veel ambitieuzer dan het een zou zijn geweest "eenvoudig" variant exclusieve coupé. Veel meer dan voorheen, Volkswagen wil om te concurreren met de nieuwe Arteon A5 Sportback met Audi en BMW 4-serie Gran Coupé.

Het eerste wat de aandacht trekt VW Arteon is zijn indrukwekkend beeld, dus maatregelen, zoals design. De nieuwe Arteon is ongeveer lang 4,86 meter lengte (10 meer dan het Passat cm), 1,87 m breed en 1,42 m hoog, ook aandacht zijn lange wielbasis van 2,84 m. Metingen en verhoudingen geven veel terrein, evenals het ontwerp. De voorkant is heel persoonlijk, voor de manier waarop ze hebben gefuseerd koplampen (full-leiding over het volledige bereik) en grill. Deze stilistische definitie zal HYPHEN toekomst Touareg en het imago van de top modellen in het gamma Volkswagen.

Bovendien, de Arteon Het zal twee voor, één kenmerk voor de klassieke afwerking basis- en elegantie, en sportievere de R lijn, die presenteert bumpers en frames antinieblas agressiever. achter de Arteon Hij heeft de kofferdeksel van de vorige CC veranderd, door een enorme gate (Het kan worden geautomatiseerd zodat functietoets "handsfree") Die toegang geeft tot een zeer brede romp van 563 liter. De R lijn toont ook een kleine aerodynamische toevoegsel op de poort en chroom uitlaatpijpen. alle contour Arteon geen gebrek aan sterke en gewaagde schaduwen van het ontwerp dat zijn elegantie en sportiviteit te verbeteren; afziet ook frames in de 4 ramen. de velgen variëren van 18 en 20 inches en ook verspillen ze design.

VW Arteon 2017

Arteon VW salon 5 coupe

Deur naar binnen vinden we een ruime, kwaliteit interieur. de dashboard volgt de lijn van Passat. Zij wijst op de mogelijkheid van een grote centraal scherm van 9.2 inch met gebaren control, Het stelsel Infotainment superior (8 inch aan de basis) wordt gekozen. U kunt ook de VirtualBox Configureerbare we al weten in Passat en een derde head-up display. Technology ontwerpen en ontwikkelen van een interieur dat mixes elegantie met sportiviteit, bij R-Line verbetert daarover met zitplaats, Pedalier en stuur specifieke, onder andere details. In de achterste rij wijst op de immense ruimte voor benen. Het algemene gevoel is dat van het zijn van een auto zeer ruim en comfortabel, maar binnen zijn 4 coupe format (Lengte lage heupen en lager maximum). De achterbank vrijwel gedefinieerd als twee zetels plus de volumineuze centrale tunnel steelt veel ruimte interieur.

VW Arteon: mechanische ingewanden van de Passat

de Arteon Het is ontwikkeld op MQB platform dat ondersteunt Passat en neemt derhalve de mechanische basis. Echter, het houdt bepaalde evoluties. de DCC adaptieve demping opent nieuwe kleppen die de wetten van de maatregelen hebben verbreed. modes comfort, normaal en sport U kunt op maat af te stellen tussen een schaal van + Comfort + sport. ook Volkswagen Arteon 2017 Het heeft een adres progressief de snelste is te zien in de centrale spel om het verbeteren van hun gedrag sport-. Er zijn vele mogelijke configuraties en daarom is het moeilijk om te generaliseren over de dynamiek van Arteon, maar het getest met alle mogelijke extra units bood ons een buitengewone balans tussen comfort en prestaties. de 4MOTION (Standaard op bepaalde mechanische uitvoeringen) verder element bevestigt de waarde Arteon en uitstekende dynamische eigenschappen toegevoegd.

VW Arteon: motoren voor alle

eerste Arteon komen naar ons land met Dieselmotoren 2.0 TDI 150 en 2,0 BiTDI 240 pk (twee opeenvolgende turbo) en 280 pk 2.0 TSI benzinemotor. verandering DSG van 7 versnellingen en 4MOTION Het is standaard in de laatste twee. Het assortiment zal later worden verrijkt met de nieuwe motor EVO 150 pk 1.5 TSI, 2.0 TSI en 2.0 TDI 190 pk 190. En hoewel je niet degenen die verantwoordelijk zijn, meer op middellange termijn moet komen tot een te bevestigen GTE hybride versie. Mechanische aanbod is breed door de combinatie van al deze motoren, transmissies (6Vel handleidingen en DSG) en transmissie (voor en 4MOTION). In de internationale presentatie hebben we ons gericht op de 2,0 BiTDI 4Motion DSG 240 pk, die een aanslag vormt bereik diesel zijn uitstekende duwbaarheid (6,5 s 0-100 km / h) Verfijning en efficiëntie (5,9 l / 100 km gemiddeld).

VW Arteon 2017

VW Arteon: geavanceerde apparatuur

De apparatuur maakt ook Arteon senior auto in het gamma Volkswagen. Onder de vele systemen die hoogtepunten kan integreren achter Prescrash (Standard), een inrichting die reageert met veiligheidsmaatregelen aan de inzittenden (strakke riemen up vensters, etc.) als wordt gedetecteerd dat we zullen van achteren geraakt. Een ander beveiligingssysteem in staat is om te waarschuwen ons slaperigheid of staat onbewuste achter het stuur en de remmen te waarschuwen en mag niet reageren, het systeem kan sturen de auto naar de rechter rijstrook, stop het volledig en de noodverlichting te activeren.

de voorspellende cruise control rekening houdend met de snelheidslimieten van de weg en aan te passen onze snelheid om deze wettelijke grenzen. Ook de koplampen met navigatiesysteem en niet op het stuurwiel om hun stralen in de richting van de bochten te richten net voordat u arriveert. de assistent van jams dus kan leiden autonoom omhoog 60 km / h de auto automatisch inwerken op het gaspedaal, remmen en sturen. geen ontbrekende Arteon Ook de hoogte van de nieuwste connectivity systems. Vanaf het platform Auto-Net en door applicatie op je smartphone, Wij kunnen vele parameters van de auto te controleren en toegang tot veel andere beveiligingsfuncties en diensten. Dit systeem biedt Volkswagen gratis voor de eerste drie jaar.

VW Arteon: prijzen

U bent nu te koop Nieuwe VW Arteon. Tijdens deze eerste lancering periode worden standaarduitrusting verrijkt met een reeks facultatief de merkwaarden tussen 2.500 en 5.000 euro, volgens afwerkingen.

Arteon VW 2.0 TDI 150 pk DSG: 41790 €

Arteon VW DSG 150 pk sterke 2.0 TDI Elegance: 44.460 €

Arteon VW 4Motion 280 pk sterke 2.0 TSI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 4Motion 240 pk sterke 2.0 TDI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 2.0 TDI DSG 4 Motion 240 pk R-Line: 51760 €

Arteon VW 4Motion 280 pk sterke 2.0 TSI DSG R-Line: 51.770 €

Adblock
detector