Peugeot 308 GTI 2017: Circuit geprobeerd!

Peugeot 308 GTI 2017: Circuit geprobeerd!

We hebben al de kans om de nieuwe Peugeot 308 GTI testen in de Ascari circuit Malaga gehad. Dit zijn onze gevoelens aan boord van deze sportwagen.

Om de Peugeot 308 GTI 2017 testen

Om de Peugeot 308 GTI 2017 testen

Om de Peugeot 308 GTI 2017 testen

Om de Peugeot 308 GTI 2017 testen

Voordat het tellen hoe zal de Peugeot 308 GTI, niets beter dan te beginnen met de nieuwheid van deze aantrekkelijke sport versie van de handtekening leeuw.

Zoals u zich kunt voorstellen, de Peugeot 308 GTI 2017 profiteert van alle ontwikkelingen die de nieuwe 308 serie op te nemen, met inbegrip van opmerkelijke vooruitgang ervaren door het model rijhulpsystemen. Standard mounts Signal herkenningssysteem, de detecteren vermoeidheid van de bestuurder, de automatisch onderhoud van Active Lane en automatische noodremming, onder anderen. de Tom Tom navigator Het is ook nieuw, terwijl de connectiviteit systeem. infotainment Het is de nieuwste en heeft een scherm dat verbetert het rijgedrag verschillende functies.

Peugeot 308 GTI 2017Buiten, het Peugeot 308 GTI onderscheidt zich door de nieuwe voorbumper en motorkap, gegrilde gespecificeerd in zwart en volledige LED-koplampen.

er zijn ook nieuwe kleuren; Magnetic Blue en Pearl Pearly, terwijl lichtmetalen velgen herontworpen geschoeid met Michelin Pilot Super Sport meest bijzondere. Naast de zeer aantrekkelijke, nieuwe banden zijn ze ook lichter, waardoor vermindering van het totale gewicht van 15 kg en door middel van royale openingen kunt u de krachtige remsysteem voorzien van acht te nemen; grote geventileerde schijven 380 mm diameter zuiger calipers voorin.

Peugeot 308 GTIPeugeot 308 2017: onze gevoelens

de rijpositie het instrumentenpaneel boven het stuurwiel waarin de Peugeot 308 GTI, Ik vind het bijzonder; het gevoel is alsof je zit in een race auto. De 308 GTI heeft een sportieve uitstraling en het eerste wat verrassingen zijn de reacties van het chassis. de front-end is erg gehoorzaam en zeer snelle reacties, het principe wordt gebruikt, zelfs wanneer de achterkant is zeer reageren op veranderingen in de ondersteuning, dat is zeer wendbaar, wat niet wil zeggen is het onrustig. Integendeel, het is zeer goed ingeburgerd en wordt alleen maar te veel als dingen veel kracht. Bijzondere werk van de remmen bij rijspoor; Ze zijn zeer krachtig, stoïcijns doorstaan ​​de meest veeleisende behandeling en pedaal gevoel is altijd zeer consistent.

1,6 liter motor, Ondertussen is het in principe in het nadeel ten opzichte van 2-liter turbo opnemen van haar belangrijkste rivalen, maar het is eerlijk om te erkennen dat zijn de prestaties zeer bevredigend. Heeft een lage uitstekend, een stijging van rond punchy en teruggewonnen van onderaan met volle energie. de 270 pk die zich ontwikkelt geven veel van zichzelf en het bewijs is dat slechts Er werken 6 seconden bij 100 km / h en 25,3 voor de eerste 1000 meter versnelling reizen. Het uitstekende werk van de autoblocante Torsen Zij incorporeren nauwelijks waargenomen verlies van motorische vaardigheden van de strakste bochten en directionele schijf capaciteit aanzienlijk toeneemt. Met dit alles, nota voor het afstemmen van het frame kan niet anders dan de uitstaan.

Peugeot 308 GTIde 308 GTI betovert u met een spoor prestaties en de auto leek me gewoon om de inspanning te erkennen, alleen de banden te lijden enige afbraak, wat logisch is het rollen met volle teugen en met een vrij hoge omgevingstemperatuur. maar de 308 GTI Het is niet alleen een zeer effectieve en lonende auto te rijden op het spoor, weg is ook een wapen moeilijk te verslaan en het beste van alles is dat dankzij de uitstekende balans aanbod schorsingen, is geschikt en comfortabel voor elke dag.

Peugeot 308 GTI 2017: prijs

De 308 GTI is te koop gezet voor 36.650 €, die het brengt het niveau van haar belangrijkste rivalen met de Seat Leon Cupra 300 en vooral de toekomst Hyundai i30N in de schijnwerpers.

Adblock
detector