Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vs

Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vs

Hoge prijzen mogen niet hun minimale uitgaven rendabel te maken, maar soms ook niet alles is een vergelijking. Honda Jazz en de Toyota Yaris Hybrid veroveren door veel meer dan het opslaan van degenen die praktisch in hun auto wonen in de strikte stad.

Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vs vlees stad

Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vs vlees stad

Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vs vlees stad

Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vs vlees stad

Jazz Honda en Toyota hybride Yaris worden toegevoegd zolang stroomtoevoer naar een verbrandingsmotor. Maar dat, en hun benzinemotoren zijn Atkinson-cyclus, gewoon allemaal graag. slinger opnieuw toevlucht te nemen elektrische module ingelaste schijf tussen de motor en de transmissie antwoord terug naar het concept van de IMA-technologie, terwijl Toyota Terwijl je zou kunnen zeggen dat miniaturizes de ingewanden van een Prius / Auris (Op voedingsmodule, calculator transmissie, batterijen, etc.) om de naam aan de Yaris Hybrid.

Verschillende vormen, hetzelfde doel

Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vsdus, terwijl de Jazz voegt slechts 14 pk en 8 Nm koppel de uitstekende benzinemotor duwen, de Yaris kan bijdragen aan de 60 en 17,2 MKG. Prestaties die niet exact combineren af ​​te stemmen op hun motoren térmicos- om daadwerkelijk hebben twee auto’s met een honderdtal paarden in kleiner formaat nut -iets dat er meer dan genoeg gemiddelde-, a priori, prachtige stedelijke werking en prestaties voor korte vakanties buiten de stad.

Naast de enorme elektrische verschil (In motor en batterij, opslagcapaciteit en energie management) dient te worden opgemerkt dat, terwijl de Yaris volledig vernietigt de 1.5 VVT-i bij het verplaatsen volledig elektrische modus (Transmission ontkoppelt) De jazz vernietigt alleen de injectie, waarbij de interne verplaatsing van alle mechanische onderdelen (Sluiten van de verdeling van de temperatuur in de kamer behouden). Er zijn dus hun wrijving en inertie die ontwikkeling vertragen "afvaart"; stroomt meer en betere Yaris en het gebruik van llanea, afdalingen en zal gaan verkeerslichten zonder een gas klap rectificeren, met meer besparing op deze wijze, hoewel de voornaamste bron de mogelijkheid om te bewegen macht. Tot 50 procent van de tijd bij uitstek stedelijke pad van de Yaris kan rollen met de benzinemotor uitgeschakeld, vooral in periodes van casting rollen of maak het op lage snelheid, waar meer "lijdt" hitte.

Genoeg vermogen en koppel, energieopslag en snel op te laden capaciteit en laat alleen de beperkingen die te maken in de Jazz, de elektrische voeding is zeer actueel en beton, maar ook "brutaal". Slechts 14 CV je echt het gevoel wanneer aanwezig, want ze zijn in staat om versnellingen binnen twee seconden en herstel te verminderen wanneer u batterijen waarvan "voeden"Aangezien deze kleinere en langzamer te laden, laten vaak de 1.4 i-VTEC heel vaak.

nu

IMA module verbeterd, met betrokkenheid en zeer gunstige terrein, zien we in de energie-indicator die zowel moeilijk te zien in andere Honda hybriden die energie die beweegt is uitsluitend afkomstig van de batterijen. Het doet om te starten vanuit stilstand, noch kan de snelheid en alleen verblijf te krijgen en te voorkomen dat verliezen. Gewoon je een honderd meter te beheren, maar het spel gaat het niet alleen de intrinsieke besparingen voor het systeem, maar die wordt bereikt door louter betrokkenheid van de bestuurder. En het resultaat … Evident, het verbeteren van de lange stedelijke verbruik van een andere versie van het assortiment, maar ook die van het opslaan van Diesel.

Suma mechanische finesse en plezier overal om een ​​model burger zijn, maar om op de Yaris is om een ​​product veel meer gemoderniseerd en evolueerde ontdekken, niet per se meer verfijnd. Met zijn lange wandelingen in elektrische modus, de Yaris verlaat de stad met de minste uitgaven in de lijst met auto’s met verbrandingsmotor nog steeds op sleeptouw (Hybrid of niet, met uitzondering van de plug-in) door ons technisch centrum geanalyseerd: 3,5 liter l / 100 km, zodat de terugbetaling ten opzichte van andere Yaris zijn veel korter dan die van de Jazz en te maken, daarom, in de strikte stad in een meer winstgevende en efficiënte auto.

kant B

Vergelijking: Honda Jazz Hybrid Toyota Yaris Hybrid vsJazz en Yaris opbrengsten verrassend in zijn heilszending, maar gaan zoeken open weg betekent minder vriendelijk gezicht van beide auto’s, vooral als gevolg van de werking van de voortdurende uitzendingen heel vaak doorbreekt de stilte, comfort en natuurlijkheid. En omdat beide zijn lastig wanneer het over de kop slaat 110/120 km / h. Dit is waar de Jazz brengt een plus in staat zijn om uw CVT om te zetten in een handel met 7 etappes presets die kunnen worden gebruikt om de volledige vrijheid te bemiddelen het stuurwiel peddels. Laat je niet de Honda flip de tortilla hoewel minimaliseert verschillen in consumptie en, als we bekend batterijen voor tijden van nood te beheren, slaagt om het vermogen van het inhalen van zijn rivaal te verbeteren … Soms is alles wat niet kostenbesparend en te gebruiken, en in die zin is waar de Jazz klanten kunnen vinden op zoek distantiëren met prachtige en praktische product, maar wie kostenbeheersing zoeken, is de Yaris bleek de ultieme tool

Vanaf vandaag, de Toyota Yaris Hybrid Het bezet de eerste plaats in onze database. De voordelen van hybridisatie in de Jazz, alleen voelbaar in de stad .. bijna op het niveau van een goede Diesel.

binnenkort

versnellingen: Variabele prestaties in de Jazz, afhankelijk van de opgeslagen energie: er zijn maximaal twee seconden uit elkaar (in de tabel, de snelste, met opgeladen batterijen). De Yaris brengt meer behendigheid dan andere vergelijkbare alleen tijdens de eerste meters van de versnelling.

Frenada: Afstanden dunks, maar met een ander tintje. Kosten gebruikt om het pedaal reactie Yaris, vooral bij lage snelheid. Onder meer de prestaties van een Toyota actief met 175 mm rubber.

Loudness: Silence wordt gegooid: de Yaris is een alvorens en dan min of meer 50 km / h, die nog meer betekent maken van zijn elektrische modus nemen. Op de weg, onaangename "Molinillos" mechaniek in beide gevallen.

Inhalen: Ineffective doping Yaris. Voor het toevoegen van enorme koppel dat brengt de kracht unit bestraft verandering. Nogmaals, twee duidelijk verschillende jazz, lage reserves, de 80-120 geschoten 11 s.

Vermogen en koppel: elektrische en thermische niet precies optellen krachten maar crossing yieldcurves vertrouwen, alsmede batterijen die hun elektrische modules stroom. Met een honderdtal CV, naar verwachting meer directe reacties op de weg, waar de comfortabele cruise is slechts 110 km / h

Adblock
detector