Opel Astra 1.4 Turbo, testten we de Astra hogere kwaliteit

Opel Astra 1.4 Turbo, testten we de Astra hogere kwaliteit

Als het gewicht van de Opel Astra was een sleep, vergeet het maar: de nieuwe generatie is niet alleen lichter, maar ook technisch superieur … vooral met motor 1.4 Turbo 150 pk.

Opel Astra 1.4 Turbo 150 CV, een bewijs in foto's

Opel Astra 1.4 Turbo 150 CV, een bewijs in foto's

Opel Astra 1.4 Turbo 150 CV, een bewijs in foto's

Opel Astra 1.4 Turbo 150 CV, een bewijs in foto's

in deze de afgelopen jaren praten overgewicht Opel in het algemeen, en in het bijzonder van kilo meer dan ooit Ze zijn opgenomen op onze schaal Opel Insignia en de Opel Astra is zeer terugkerend in onze tests en benchmarks. In een tijd waarin fabrikanten gewerkt te verminderen of te bevatten van het gewicht sommige auto’s steeds groter, uitgerust en dus zwaarder, Opel toonde geen evolutie in deze zin, maar juist het tegenovergestelde. Het was iets dat steeds meer in die twee genoemde modellen, wanneer op het moment brak ook de "vastgestelde regels" met een maatregelen lichaam in beide gevallen hoger segment.

In feite is een van de goede argumenten aangekondigd per merk vorige Astra (Hier de test hebben we op het moment) was zijn large. Toen werd hij maar liefst 17 centimeter, ging naar een lange 4,42 meter Total … en het gewicht steeg, in sommige gevallen tot 250 kilo boven rivalen equivalenten. Interessant, geen voor een dergelijke installatie de Opel Astra was een verwijzing of bewoonbaarheid of zelfs minder bagageruimte… en niet minder nieuwsgierig, ongeacht wat het aangekondigd die schaal, de Opel Astra Hij betrad frame en reageerden de rondheid van een Goede grote auto, niet zwaar. de een theoretische gewicht leek ballast, wanneer efficiëntie en dynamiek toonde veel meer deugden dan tekortkomingen. maar altijd je je ooit afgevraagd hoe je goed zou kunnen worden deze compacte met zijn ideaal, een lager gewicht.

Opel Astra 1.4 Turbo 150 CV: veel lichter

Nou, het is gekomen check tijd. de nieuwe Opel Astra is de eerste product van de Duitse mark echt bewust met gewicht. aangekondigd snijdt tot 200 kilo, versies. Wetende dat deze advertenties zijn vaak ook meer theoretisch of gerechtvaardigd in die echte zeer bijzondere versie van Access, het eerste wat we hebben gedaan Het is een gewicht op onze digitale weegschalen en vergelijken met de vorige Astra equivalent. En ja, ik vooraf: we hebben 1296 kilo, precies 183 minder geverifieerd. Outrageous …

Opel Astra 1.4 TurboOpel zegt vandaag 77 kilo verlaagd met het nieuwe orgaan, 50 kg tussen andere componenten en chassis materialen; tot 11,5 kg in de velg / band tijdens samenstellen … voorstoelen zijn lichter 10 kilo. Met minder massa dan stoppen, is het remsysteem eveneens opnieuw ontworpen en hier eens 10 kilo meer opgeslagen. En ja, bijna alles is geoptimaliseerd. nu dit Opel Astra 1.4 Turbo 150 pk niet alleen het zet de hetzelfde niveau, Volgens onze metingen, het licht altijd Seat Leon 1.4 TSI (1.284 kg) Maar onthult op dynamische Ford Focus 1.5 Ecoboost (1.395 kg), Die net de nieuwe Ecoboost 4-cilinder motor is vrijgegeven. En dat de Opel blijft, met uitzondering van de Mazda3, de ruimste auto (lang) segment… ondanks maatregelen heroverwegen hun omlaag. Het is nu vijf centimeter korter en middelen smaller. De vraag … en minder bewoonbaar?

Opel Astra 1.4 Turbo 150 pk: het ergste trunk

Opel vindingrijkheid is nu toegepast op de kilo’s af te trekken, maar niet bijzonder om centimeters … te houden in de kofferbak. Als vóór de 370 liter gemeten door ons met reservewiel onder de vloer waren precies goed gezien hun grootte (415 liter meten we in de Peugeot 308 dezelfde voorwaarden), nu door het openen van het hek verdachte de romp is de grote overlevende geweest. gemeten, 320 reservewiel gecontroleerd met onze Technical Center liter Wij verklaren dat is het kleinste segment. Er is echter geen bezwaar tegen de andere maatregelen van de bewoonbaarheid. Kortom, dit Opel Astra zelf voelt ruim interieur in alle richtingen en kritische beenruimte voor de achterste passagiers ligt zeer dicht zelfs de beste (Seat Leon en de Volkswagen Golf).

al lopend, deze nieuwe Opel Astra 1.4 Turbo 150 pk Je zendt een kwaliteit rollend. Als je geen zin hebt lichter, veel zachter … minder "grof". zijn richting nu elektrisch en misschien door het stuur voel je je meer geïsoleerd loopvlak van de band. zijn Demping zou zeggen dat het ook comfortabeler. Het lijkt flexibeler of bewegen met minder inspanning en vooral is veel meer verfijnd. Zeker minder gewicht te ondersteunen en te begeleiden kunt u een vriendelijker beeld aanduiden en nemen minder verplichtingen. misschien is dit is verdwenen optionele demping Piloted voordat drie idioten om te kiezen.

Opel Astra 1.4 Turbo ruimteNu, met de juiste balans, deze nieuwe Opel Astra reageert heel goed op alle situaties, eisen en wensen. Omdat het resultaat is niet alleen een zeer mooie auto roll, maar ook zeer effectief. Zeker de nieuwe Opel Astra structureel meer rigide: gewicht te verliezen betekent niet dat het verliezen van kracht. De compacte soepel zonder trillingen, Bacchae ontlede en gebogen steunen snelheden extreem hoge stap zonder het gevoel van instorten schorsing of banden. De voorste verteert al zijn werk alsof ze woog inderdaad veel minder dan voorheen. In het kort, Vandaag is een zeer vooruitstrevend en constant auto in hun reacties. En nog veel meer geraffineerd dan voorheen.

Opel Astra 1.4 Turbo-motor van 150 pk

Het gevoel van een auto "premie" ook wordt gegeven in de nieuwe Opel Astra voor zijn Interior presentatie. Het dashboard vervoert kwaliteit, design, materialen en afwerkingen. Ook verbetert de perceptie Opel Insignia gerenoveerd. Tik op het stuurwiel, te wijzigen, schakelaars, alles brengt u naar een auto-onderhoud waarnemen. En ook, ik moet zeggen, door de goede isolatie van geluid en trillingen. Ik vraag me af hoe goed dit Opel Astra maakt zijn nieuwe 1.4 Turbo benzinemotor.

Opel Astra 1.4 Turbo gedragmodern, 1.4 Turbo benzinemotor van 150 pk Het kan de slechtste tegenstander eigenlijk 1.6 CDTI 136 pk. zij Opel première van de nieuwe Astra en de evolutie ervan is technisch combineren directe inspuiting, variabele kleptiming inlaat en uitlaat. Het is ook toegevoegd aan het dieet product: blok aluminium en bespaart 10 kilo Turbo betrekking tot 1,4 hoger. Geconfronteerd met een motor 3 cilinders wijze concurrenten als 1.2 PureTech de nieuwste Peugeot 308 en 4 cilinder 1.4 TSI geavanceerd uitschakelbare cilinders de stoel Leon en VW Golf, Opel Astra concurreert niet in zowel de bepaling als smaak en consumptie. In onze metingen weg nu is de auto minder geconsumeerd ons categorie (slechts 5,4 l / 100 km gemiddeld). Niet een temperamentvolle motor, maar een mechanische vertoning zeer goede manieren van zeer lage toerentallen, die reageert met veel smaak en de solvabiliteit dat de turbo geeft. Diesel consumptie veilig is onovertroffen, maar als een goede motor benzine verbruik zorgt ervoor dat u zo strak, ze zijn anders.

En ten slotte hebben we gesproken haar apparatuur beschikbaar, waar de Opel Astra is ook geplaatst zeer hoog vandaag in zijn segment. Exclusive zijn weinig Fantastische optionele LED-koplampen technologie. Vanaf 60 km / h het grootlicht is aangesloten ‘s nachts vrijwel permanent en voor het tegemoetkomende verkeer of dat voorafgaat aan ons, het genereert actief schaduwen in de bundel alleen oogverblindende voorkomen, houden stak een lang, breed gezichtsveld . er Ook nieuw veiligheidssystemen, als de actieve rijbaanbehoudsysteem, blinde vlekken alarmen, automatische pre-collision remsysteem en de geavanceerde connectiviteit met belangrijke functies van onze smartphone te integreren met de auto instrumentatie, evenals WiFi is niet aan de andere passagiers te verlaten. De prijs vanaf 19.540 euro met een korting van, Het is ook zeer concurrerende. Oh, als ik een koffer een beetje meer in staat …

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Diesel of benzine, welke nieuwe Opel Astra geïnteresseerd?

Opel Astra de voorkant van de nieuwe Renault Megane en VW Golf

Adblock
detector