Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008, wat is beter?

Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008, wat is beter?

Kleine SUV’s blijven groeien. Vandaag voor de leider van Renault Captur met hernieuwde Peugeot 2008 image meer campera en altijd origineel Citroën C4 Cactus.

SUV Vergelijking: Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008

SUV Vergelijking: Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008

SUV Vergelijking: Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008

SUV Vergelijking: Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008

Wordt herhaald opmerking gemaakt dat SUV’s worden steeds de standaard auto conventioneel van vandaag. Het volstaat zijn beeld, dat is waar impliceert inwendig andere praktijkwaarden, te worden alternatieven voor de sedan comprimeren, minivan aan… en zelfs Nu het bedrijfsvoertuig. De Renault Captur is momenteel de leider van dit groeiende segment van de stedelijke SUV en elke maand bijna net zoveel als Renault Captur en Renault Clio worden verkocht.

Beoordeel uw auto gratisongetwijfeld, het vermogen van deze kleine SUV te rollen van de asfalt, hun grotere bodemvrijheid, Het is niet belangrijk. Wat is vandaag de dag de meest gelaatstrekken die een grotere hoogte zitten draagt, en wat het uitstraalt: Gevoel van een betere controle van het milieu en comforttoegang en accommodatie. Het wordt zeker in uw beste argument. En in die zin, het kan ook de Renualt Captur voorkant van de Peugeot 2008 en de Citroën C4 Cactus dat onder ogen te zien. deze twee auto’s van de Franse groep PSA Ze hoeven niet te markeren deze functie zowel SUV en als je zit op hen, begin dan niet het gevoel een hoogte die groter is dan die van een conventionele auto heupen, met name in C4 Cactus, welke in dit aspect is een personenauto. Niet verrassend, het is tot 11 centimeter onder het eigen Renault Captur.

Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008: Space

Het hoogste niveau van de heupen Renault Captur ook hoeveel het gewaardeerd in de achterste zitplaatsen. zijn De toegang is comfortabeler en aangenamer voor degenen die meestal bezighouden met kinderzitjes. En over het brengen van kinderen en de gevolgen daarvan, goede oplossing het afneembare mouwenzetel van deze Captur aan wassen of verlengen. En een andere oplossing geladen met uitvoerbaarheid van deze auto is zijn in lengterichting verschuifbare achterbank (15 cm), waardoor demand variëren de beenruimte van de achterpassagiers of de romp.

Vergelijkende stedelijke SUVUitgevoerd stoep einden, de Renault Captur Het biedt veel meer bagage (tot 485 liter, 370 met de rugleuning alles) Of beenruimte (tot 76 centimeter, 61 transportpositie) die Peugeot 2008 (380 liter bagageruimte altijd en 70 cm beenruimte) en C4 Cactus (400 liter bagageruimte en 72 cm voor de benen). De Captur in beide gevallen bereikt waarden veel grotere auto’s.

Voor zijn deel, Peugeot 2008 vraagt ​​uw aandacht voor zijn rijpositie, dat, niet geassimileerd en, verrassend voor kleine stuurwiel en de hoge doos horloges, je zeker een voorsprong te nemen anders dan je zou in een andere positie van de auto. ook Deze 2008 Allure presenteert superieure afwerking hoogwaardige materialen en afwerkingen dat lijkt te zijn over zijn twee rivalen. En dan commentaar we, samen bewijst de Peugeot auto met een smeltpunt hoger verfijning Citroen C4 Cactus van en Renault Captur.

In het bijzonder vond ik het korte zitbanken in de Renault Captur en Peugeot 2008, en om die reden te zitten op de Citroën C4 Cactus Ik waardeer jou zijn veel breder. Het is ook duidelijk dat Cactus stoelen zijn zachte pluizige, een definitie die in het kort kan worden erkend, maar ik vraag me af of in het lang zal iedereen tevreden. Aan de andere kant, het dashboard valt op door zijn avant-gardistisch minimalistisch box digitale horloges (afzien teller) en centrale touch screen, die vrijwel elimineert alle fysieke switch snelkoppeling en moeilijk een beetje sneller handling equipment. maar meer twijfelachtig is een panoramisch glazen dak optioneel. Zonder een gordijn dat kan dekken (alsof heeft de Peugeot 2008) blootstelling aan de zon de cockpit van de C4 Cactus wordt een sauna, met de toevoeging dat passagiers op de achterbank aangenomen dat de ramen daar Abatan slechts minimaal. Cactus speelt met eenvoud als onderdeel van de persoonlijkheid van de auto, maar in sommige opzichten dieptepunten ondervraagd.

Renault CapturCitroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008: snelheid en consumptie

de Renault Captur opnieuw onze aandacht toen we opschieten. uw reactie Dieselmotor 1.5 dCi 110 pk overgedragen vermogen zullen beter in staat zijn dan de 100 pk 1.6 BlueHDI Groep PSA beide rijden Peugeot Citroën C4 Cactus in 2008. Hoewel sommige geen invloed op de versnellingsbakken elk: van 6-speed en smalle sprongen in Renault, door 5 versnellingen meer open en Peugeot Citroen in. Met deze combinaties, omdat je de mars initiëren het vinden van een Renault Captur met levendiger gasrespons, het voelt u zich flexibeler in drukke straten en sneller als het gaat om op de weg.

De twee SUV PSA reageren langzamer, maar de Peugeot 2008 is meer een kwestie van gevoelens die het gevolg zijn. Hoe dan ook, ze zijn "utility" met een capaciteit voor het rollen op wegen en snelwegen met een goede solvabiliteit. Ja, het is onder onze aandacht gekomen van de verschillende reacties die we in de Renault Captur hebben ondervonden tijdens onze test. Sterkte en progressie meestal beantwoordt de dCi 110 pk bij andere tijden van hoge belasting en met zeer hoge omgevingstemperaturen, was steeds minder krachtig.

de Renault Captur opgelegd als het tempo, maar ook u betaalt de hoogste consumptie. Ze zijn echter zeer laag en dat is de reden waarom we lijken verwonderlijk dat de consumptie van onze Technical Center heeft geverifieerd in de Peugeot 2008 en Citroën C4 Cactus. de Citroën dit is in staat een stad Renault naar beneden om te spelen een liter. En op de weg, met 4,0 l / 100 km gemiddeld (Door Peugeot 2008 4.2 en 4.5 de Renault Captur) Het is een van de meest zuinige auto’s op de markt vandaag. Omdat het C4 Cactus een groter dan Captur en 2008 auto is ook dan lichter (1.192 kg, 1.243 in 2008 en 1316 de Captur) en beweegt een royale ontwikkeling van verandering, zoals we al eerder gezegd, ten koste van het geven in de prestaties en sensaties, het wint met grote efficiëntie. In de verlenging, de Peugeot 2008 is veranderd dat uitzonderlijk (en dure) start-stop-apparaat door omkeerbare alternator, zelfs voor de motor stop onder de 20 km / h, voor een conventioneel systeem zoals Captur Cactus en dat het moet gezegd worden, is verfijning verloren, niet-efficiëntie.

Citroën C4 Cactus, Renault Captur en Peugeot 2008: het comfort

En aan de hand, zouook hetzelfde Franse troost? Omdat er enige gelijkenis tussen de modellen van de PSA kan zijn, maar Elke auto heeft zijn eigen persoonlijkheid met passagiers en chauffeur. de Renault Captur bijvoorbeeld kiezen fermere afstelling van de vering, nooit hard, dat past bij uw motor reactiviteit om een ​​meer dynamische set van het rijden. Het is een zeer draaglijk en gemakkelijke auto om te richten, dat u niet zetten in de problemen en voelen consistente en veilig.

Cactus Citroën C4de tegenpool is de Citroen C4 Cactus. Citroën zo goed product, windt er geen doekjes zeer flexibel suspensies, in eerste instantie geven ze je een hoog rijcomfort, maar ten koste van het aanvaarden hand liggende laterale en longitudinale slingeringen in haar lichaam. En wanneer het licht wielen, tussen bochten of hobbels beledigingen, haar aanraking is de meest vage en totdat u de vraag van de kwaliteit van hun loopvlak. de Peugeot 2008 heeft een grote middelpunt: Meer filterwiel Renault Captur, maar voelt ook de beweging C4 Cactus krachten behouden bij het lopen. In het algemeen, voelt zeer evenwichtig en meer verfijnde, zelfs airconditioning de finish Allure voor winterbanden M + S, die hem veel steun en remmen beperkt, zo hem recht als de meest in staat die een SUV ook het perfecte excuus om allerlei firma schieten met een plus ziet beveiliging.

In het kort, hoe complete auto is het segment verkopen leider, de Renault Captur. Bij de controles, overigens, het is degene die je uitzendt gaan op een hogere auto, wat dit verslag. en het interieur praktische geeft veel voordeel. Ook mechanische meer opgewonden. de Cactus maakt zijn gedurfde image zijn beste argument (en efficiëntie). de verfijning en kwaliteit zet 2008. En als je gebruik maken van uw banden en elektronica, zoals we hebben gezegd is het meest in staat om rollen over elk oppervlak.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Speciale SUV: de nieuwe kleintjes komen

SUV gids: de beste auto’s te kopen in 2016 en 2017

De meest uitgebreide gids voor het kopen van een SUV

Adblock
detector