Suzuki Ignis 2017: Prijzen en testen van nieuwe kleine SUV

Suzuki Ignis 2017: Prijzen en testen van nieuwe kleine SUV

Suzuki Ignis 2017 het rendement na de terugtrekking uit de markt in 2008 model met deze naam. Bijna 10 jaar later landt een esthetiek van SUV en motor met micro-hybridisatie.

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

We konden de Suzuki Ignis 2017 tijdens de Paris Motor Show 2016 en hebben we de gelegenheid om dit te proberen gehad kleine auto met SUV identiteit die, van het merk, bedoeld om te classificeren als CUV (afkortingen van woorden ingelsas "crossover utility vehicle").

Met deze innovatie, die de Spaanse markt hit begin 2017, Suzuki haalt de naam lichtje, een auto die in zijn vorige periode verkocht onder het mom van kleine minivan. Het nemen van de prototype Suzuki IM4 Concept getoond op de Autosalon van Genève 2015 Nieuwe Suzuki Ignis getoond aantrekkelijker en met aspiraties ‘off-road’ die duidelijk aan te bieden als een optie 4×4 tractie ‘Allgrip Auto’.

Suzuki Ik spreek van duidelijke intenties om een ​​eenvoudige en iconische auto te presenteren, allemaal terug te vinden in dit model 3.7 meter lang en 1,95 meter hoog en ontwikkeld op het nieuwe lichtgewicht platform waar we zag dat zijn broer Suzuki Baleno rustte. Over de hoogte van het lichaam op de grond, Suzuki aangekondigd voor lichtje een cota van 180 mm.

Suzuki Ignis 2017Een eerste blik op de buitenkant van de auto laat een lichaam geschilderd in two-tone kleuren, die aan de achterzijde spleten dat het karakteriseren Suzuki Cervo de eerste generatie, en de A- en B-stijlen zwart geverfd, zoals in Suzuki Swift, en afzuigkap geïnspireerd door de Suzuki Vitara. De voorkant van de hoogste afwerking (GLX) kan onderscheiden van de beëindiging van de toegang (GLE) zijn LED-technologie om hun koplampen en iets meer opvallende informatie te presenteren op de grille.

Al in de binnenland de Suzuki Ignis 2017, hoewel we niet van hoge kwaliteit waargenomen door de opmerkelijke aanwezigheid van een meerderheid van plastic materiaal te waarderen, de ruimte is royaal en comfortabele stand van het stuurwiel. Hetzelfde zeggen de passagiersstoel en twee achterste afzonderlijke stoelen die rusten verschuifbaar in een liggende positie of gevouwen kofferbak groeien bij normale levert een hoeveelheid 267 liter (Iets minder voor Allgrip 4×4-aandrijving versie), kan dit cijfer worden vergroot als we niet de achterbank te gebruiken. In de normale configuratie, konden ze krijgen 3-4 goed geplaatste soort bagagewagen (of zakken van handbagage toegestaan ​​in de cabine van een vliegtuig).

Waardoor dus de Suzuki Ignis 2017

Het gevoel om te gaan rijden met de Suzuki Ignis 2017 Het is dat het een zeer rustige auto voor reactie, dat is duidelijk als de enige motor aangeboden in het bereik ontwikkelt een maximum koppel van 12.24 MKG. De eenheid die we hebben getest hebben we de benzinemotor 1.2 Dualjet SHV ​​94 pk, die beschikt over technologie genaamd micro-hybridisatie ISG (4 CV biedt extra). Deze techniek omvat een elektrisch apparaat dat de benzinemotor ondersteunt bij de stuwkracht en leeft van 3 kWh batterij, vooraf geladen met de energie die vrijkomt bij inhouding motor of tijdens het remmen.

Ik hou van het gevoel van de leiding, welk is gepasseerd of zacht of te hard, wat belangrijk is in een auto die is ontworpen voor gebruik in een grote stad, grondgebied waarvoor die is bereid met draaicirkel van meer dan genoeg wielen te manoeuvreren in kleine ruimtes en straten (4,7 meter). We konden een goed rekening mee te bewegen door de smalle straten van de dorpen in Italië we hadden het geluk om onze weg te vinden geven. de verbruik gecombineerde cyclus lezen we in onze dashboard werd 5,1 l / 100 km, nieuwsgierig hetzelfde als we verkregen met de Suzuki Baleno hetzelfde mechanisme. Het cijfer lijkt opmerkelijk, hoewel gezegd door de manier waarop, we beschouwen het als een vrij leeg gevoel in termen van rijdende auto betreft, die op zijn beurt helpt aangenaam te zijn aan degenen die niet veel meer hoeft te zoeken dan verhuizing van ene naar de andere.

Ze willen niet te horen over Suzuki op te nemen mechanische Diesel en de drie-cilindermotor 1.0 Boosterjet turbocharged 111 pk naar voren gekomen als een optie, het is nu niet in de geest van de fabrikant, dat het nog steeds gereserveerd voor de Baleno. Misschien zou de keuze voor diegenen die gretig de reactie van deze auto, die in het ‘worst’ case weegt zoek zijn geweest 870 kg.

Suzuki Ignis 2017 InteriorWat het wel ons in staat stellen Suzuki Ignis 2017 Het is om andere opties voor de benzinemotor 1.2 Dualjet kiezen. Afgezien van de micro-hybridisatie SHV’s (alleen beschikbaar in 4×2-versie) deze motor is ook verkrijgbaar met tractie 4×4 ‘Allgrip Auto’ (Automatische koppelverdeling op verzoek van wegcondities of verlies van adhesie) of 4×2, kan deze worden gekoppeld aan een automaat Type gecontroleerd met vijf versnellingen, in plaats van de standaard manuele transmissie (ook vijftraps).

In de veiligheid en rijhulpsystemen, afwerking GLX systeem features’Brake Dual Camera ondersteuning‘(Dual kamer), kan automatisch stoppen als het tegenkomt obstakels in de weg. We moeten ook nog de ‘Lane Departure Warning‘Door visuele indicatie en een kleine stuurwiel trilling en geluid en licht waarschuwen hemdje, Ik kan zijn veroorzaakt door een vergissing of een suf state driver.

Prijzen Suzuki Ignis 2017 (naar schatting en de afwezigheid van bevestiging)

Suzuki Ignis 1.2 4×2 90 pk GLE – 12.000 euro

Suzuki Ignis 1.2 GLX 90 pk 4×2 – 13.700 euro

Suzuki Ignis 1.2 GLX 94 hp 4×2 SHV – 14500 EUR (micro-hybridisatie)

Suzuki Ignis 1.2 GLX 90 pk 4×2 Auto – 14.600 euro

Suzuki Ignis 1.2 4×4 90 pk GLE – 13.500 euro

Suzuki Ignis 1.2 4×4 GLX 90 pk – 14.200 euro

* Alle prijzen zijn inclusief de lancering van een promotionele korting van 2.000 euro en 1.000 euro kan worden verlaagd als in aanmerking komen voor financiering Suzuki omstandigheden.

U kunt ook geïnteresseerd

De SUV bereik Suzuki 2016

Suzuki auto’s komen in 2017

Feitelijk verbruik Suzuki

Adblock
detector