Tien tips om de ITV passeren zonder problemen

Tien tips om de ITV passeren zonder problemen

Neem onze auto naar de technische inspectie uit te voeren is een verplichte proces dat, bij vele gelegenheden, we kunnen het hoofd te brengen. Om zo snel mogelijk te passeren en “goed te keuren” de eerste, de volgende tips en alles vlot verloopt.Tien tips om de ITV passeren zonder problemen

rustig

De gebruikelijke tijd die u kunt nemen in het onderzoek ligt op ongeveer een half uur, omdat je aankomt tot het resultaat is ontvangen. Dus, beter niet gaan in een haast.

Pre-ITV

Neem de auto naar uw workshop vertrouwen om u een te maken beknopt overzicht voor het passeren van de ITV. Het is de snelste en eenvoudigste manier om fouten in uw auto die op het eerste gezicht zie je niet op te sporen, maar u kunt problemen in de technische evaluatie opleveren.

frequente storingen

De meest voorkomende tekortkomingen geconstateerd in de ITV meestal gecentreerd in deze volgorde in de Verlichting / signalering, motor, remmen, toestand van het lichaam / chassis en assen met overeenkomstige elementen (Suspensies, wielen en banden).

de goedkoopste

ITV dienst te zijn vrijgegeven, kunt u zoeken naar nu en vergelijk de prijzen van verschillende centra waar we op zoek naar de beste deals. Maak een afspraak online of per telefoon.

documentatie

In het centrum vindt u vragen kaart Technische Inspectie en Circulation Permit. U zou u ook vragen het verslag van de laatste technische controle indien van toepassing.

engine afgestemd

Nu met de kou is het raadzaam om een ​​paar kilometer over de weg lopen voordat hij naar ITV zodat de motor op normale bedrijfstemperatuur inspectie, en het uitlaatgas op het juiste emissieniveaus.

Het wassen van de auto

Een auto met goede looks altijd leiden tot betere indruk dan een vies en onverzorgd. Was de auto en maak het binnen vóór inspectie.

Doe het zelf

Zelfs als u onlangs ondergaan een beoordeling genoemd, niet vertrouwt. best Zie voor jezelf een aantal elementen van het voertuig. Bijvoorbeeld, de diepte van de banden die op scheuren of vervorming hebben en dragen uniform. Controleer of alle lichten werken voertuig. Controleer of de bumper, kentekens en andere lichaamsdelen elementen niet beschadigd en zijn allemaal goed ingeburgerd. Controls vloeistofniveaus en controleert de conditie en de werking van de ruitenwissers.

modificaties Eye

Een eenvoudige verandering van wielen maatregelen met betrekking tot uiting in de goedkeuring van de ABC reden voor een ongunstig rapport.

eventuele boete

De boete voor het rijden zonder APK is verlopen of wanneer het is 200 euro. En als we rijden met de auto met een negatieve controle stijgt tot 500 euro, met inbegrip van middelen kan het voertuig te immobiliseren. Doe mee met de datum en probeert de inspectie door te geven op het juiste moment. In sommige autonome gemeenschappen, de politie en automatisch een boete zonder ITV kentekenplaten met het oog gedetecteerd door bewakingscamera’s.

Adblock
detector