Hoe kunt u uw autobekleding schoon te maken: Home trucs

Hoe kunt u uw autobekleding schoon te maken: Home trucs

Is de bekleding van uw auto is vies en weet niet hoe het schoon te maken? Kijk uit voor ons huis eenvoudig en doelmatig trucs zodat het lijkt bijna als nieuw.Hoe kunt u uw autobekleding schoon te maken: Home trucs

schoon autobekleding Het hoeft niet een nachtmerrie zijn als je weet wat je te wachten staat. Er zijn duizenden producten op de markt die een onberispelijke laat uw auto zetels te garanderen, maar moet weten hoe elk gebruik en welke is beste voor elk type van de vlek. Daarnaast is er altijd een praktijk aan huis die u zal toestaan ​​om een ​​paar euro te besparen. Onnodig te zeggen dat, als we het hebben over auto’s ‘premium’ met lederen bekleding, is het best niet om te gokken en krassen zijn zak.

home solutions

Zij zijn de meer economische oplossingen maar ze kunnen een risico inhouden indien zij niet zorgvuldig gedaan. Hierbij moet worden bedacht dat de gebruikte moet boven de plek worden overgelaten vloeistoffen om te handelen en we moeten niet wrijven, maar droog voorzichtig met een droge doek. Het is ook belangrijk om de reikwijdte doekjes of vloeibare zeep te houden om vlekken te voorkomen om te drogen, omdat in dit geval moeilijker te verwijderen zal zijn.

  • gom: Bij het reizen met kinderen is waarschijnlijk om te eindigen met wat snoep vast aan bekleding. Het ergste zijn de gom, we hebben om uit te harden met ijs en verwijder voorzichtig met een spatel.
  • braken: Gebruik water en zeep en zo snel mogelijk om de vlek te verwijderen en, in dit geval, of er zal wrijven. Soms zullen we geen andere keuze hebben, maar om de auto aan een gespecialiseerde reiniging van de binnenkant plaats te brengen omdat dit de bekleding kan beschadigen door te wrijven en onaangename geur niet altijd volledig verwijderd.
  • inktMeng alcohol en water in gelijke delen in een houder en beits.
  • café: Met koud water en glas schoner dit heel gebruikelijk vuil op de auto’s die we gebruiken om naar het werk kan eindigen.
  • vetEen mengsel van water met wat ontvettingsmiddel kan een oplossing voor deze vlekken zijn.
  • chocolade: Vloeibare zeep en een vochtige doek moet in staat zijn om dergelijke vlekken te verwijderen.
  • make-up: Gebruik wasmiddel voor de wasmachine gekocht of vloeibare make-up verwijderaar, deze nauwkeurig en met een lichte aanvankelijk als de reactie die produceert corrosief kunnen zijn.

speciale producten

Er zijn veel schoonmakers op de markt, waaronder een aantal specifiek voor elk type van de vlek. Je kunt ze vinden bij benzinestations, in winkels die gespecialiseerd zijn in de reparatie van auto’s en grote oppervlakken met een sectie gewijd aan de automotive wereld.

de droogschuimreiniging Het is de meest voorkomende product en is zo dicht mogelijk ‘vlekverwijdering’ gebruikt voor kleding. Het verlaten vuil bloed kan zonder veel moeite de toepassing van dit product, laat drogen en vervolgens verwijderd met een droge doek worden verwijderd.

voor lederen bekleding dat moet worden toegepast voedende crème speciaal voor dit materiaal om zo vaak en vooral, gebruiken gespecialiseerde producten om vlekken te verwijderen is onder het oppervlak. Deze producten zijn vaak duur en kunnen we gebruik maken van slechts één of twee keer geteld, maar dat zal de bekleding niet beschadigen.

U kunt ook geïnteresseerd

– Hoe kan vloeibare vorm ruitenwissers huis

– Dus de accupolen schoongemaakt uw auto

– 30 home remedies voor de auto

– Hoe om ijs te verwijderen van de voorruit, eenvoudige trucs

Adblock
detector