Audi A1 Sportback 1.0 TFSI S tronic Ultra: daadwerkelijke verbruik

We zijn begonnen met het testen van deze Audi A1 Sportback zo specifiek, met 1.0 TFSI-motor slechts 3 cilinders. Tijd om eerst te controleren of uw werkelijke verbruik zijn zo laag als beloften.

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukken

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukken

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukken

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukken

Heeft u al in het bewijs van de nieuwe Audi A1 Sportback Ultra 1.0 TFSI 95 pk, een nieuwe versie van toegang benzine voor de Duitse kleine hulpprogramma dat tot nu toe begon hij met de 1.4 TFSI 125 pk. Om onze aandacht te beginnen dat onze eerste eenheid monteert de showy omverpakking S-lijn, met grote banden in actie 225/35 R18. Dit geeft ons een idee over twee verschillende dingen: de eerste is dat het meest waarschijnlijk heeft een sportievere prestaties dan verwacht; en de tweede dat het moeilijk is te bereiken met deze band gehomologeerd verbruik.

Na onze eerste kilometers met de Nieuwe Audi A1 Sportback 1.0 TFSI 95 pk Ultra zeggen dat we niet erg misplaatst op onze eerste ideeën te lopen. In onze gebruikelijke route van het werkelijke verbruik proeven op de weg, waar we door snelwegen, wegen en provincies, de dynamisch gedrag van deze kleine Audi A1 De toegang is dichter bijna een Audi S1 ​​dat een Ultra low-power versie. Wijzigingen in de ondersteuning zijn snel en zelfs de achteras insinueert iets Toen we het gaspedaal los in de bocht. We verwachten niet dat!

De waarde van uw autonu kerend materiaalverbruik, Deze Audi A1 Sportback 1.0 TFSI 95 pk Ultra mislukt weg bij 6 l / 100 km (5,9 l / 100 km heeft ons precies te zijn), een aanvaardbare cijfer geregistreerd zonder rekening te houden met de “ultra” -model. Of optionele apparatuur wielen helpen, noch de Tronic 7 traps S paardrijden onze eenheid, die terwijl het juist voor de werking ervan is, verminderen twee, zelfs drie snelheden als de oneffenheden van de weg wordt beschuldigd, en geen vrijloopfunctie, behoudt zich te veel als de helling negatief is en kon meer snelheid waarmee we naar beneden gaan gebruiken. In onze ervaring, met handmatige verbruik zal zeker lager zijn.

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: toets of aflaatklep

Speciale vermelding verdient ongetwijfeld de ontluchter in de tank met Audi A1 Sportback Deze Ultra 1.0 TFSI 95 pk. Heeft uw rol? Verwijder de lucht die we zetten in de brandstoftank bij het invullen of tanken bij het benzinestation. We vinden het heel nuttig, want er is niet veel verschil met de eerste “klik” slang totdat het gebruik van de klep, vult u de tank naar de top. Geen gimmicks, geen lucht. Maar bovenal dit verschil zal ons veel meer autonomie te geven, en duurt het langer om te gaan door middel van het tankstation. Het duurde ongeveer 5 minuten bijvult, als er soms zonder deze gadget, duurde 15 tot 20 minuten. In dit geval meer dan 11 liter verschil willen we ongeveer 200 km van autonomie meer. Bijna niets. Echter, andere fabrikanten wedden op de “Easy Fuel” trekken overtollige brandstof uit de derde “klik” leverancier. Waarom?

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Seat Audi A1 vervaardigd Martorell

Nieuwe Audi A3 2016

Q2 tot Q9: Alle Audi SUV komt