het werkelijke verbruik van auto's: Suzuki Celerio 1.0

het werkelijke verbruik van auto’s: Suzuki Celerio 1.0

De Suzuki Celerio 1.0 is de stedelijke auto die minder heeft uitgegeven, volgens onze tests. Ook hier weer op pad om de efficiëntie te controleren.

Suzuki Celerio 1,0, reële verbruik testen

Suzuki Celerio 1,0, reële verbruik testen

Suzuki Celerio 1,0, reële verbruik testen

Suzuki Celerio 1,0, reële verbruik testen

in de databank de Highway Technical Center, We hebben geregistreerd miljoenen cijfers en getallen van de geteste tientallen jaren auto’s. Van auto’s die momenteel in productie, volgens onze tests de Suzuki Celerio 1.0 (Zie technische gegevens en prijzen Suzuki Celerio) is de Een stadsauto segment met betere voorlichting van de consument.

om te controleren besteedt weinig benzine de Suzuki Celerio 1.0, we hebben weer op de weg met hem en we hebben geprobeerd in omstandigheden van specifieke en concrete gedrag, in dit geval, een reis die voor het eerst zijn gegaan door een snelweg en waarin hebben we geprobeerd om een ​​constante snelheid te handhaven 120 km / h; Ten tweede, een nationale weg, en ten derde, een stuk van de berg wegen met verschillende gebieden en veeleisende helling stijgt en afdalingen.

Suzuki Celerio 1.0: Uw sleutels

de Suzuki motor kleine celerio één liter en kleiner dan 70 pk (68 pk om precies te zijn) en we voorspelde alvorens een proef aangepaste consumptie. Vooral als, stabiele kruissnelheden en niet erg hoog is een soepele rit voor kleine cilinderinhoud zonder zoveel dat moet worden weerspiegeld in brandstofverbruik nagenoeg handhaven diesel. Maar zelfs in de meest veeleisende stretch, het verhogen van de bergpas voor ongeveer 13 kilometer in een normaal tempo, nauwelijks gemarkeerd 6,5 liter midden toen we kroon bijna 1.800 meter hoog.

Suzuki Celerio reële verbruikde lange strook van snelweg, met steile hellingen, was ik niet een probleem om de score Needle te houden Suzuki Celerio tussen 120 en 130 km / h in de vijfde versnelling. Met een groei van iets meer dan 35 km / h, Naald cuentavueltas bleef onder de 4.000 toeren per minuut, met een kleine marge, ook al vanaf daar vereist veel ruimte om kracht vooruit te krijgen … en wat geduld. In deze afdeling gemiddelde verbruik 4,8 l / 100 km; En de kleine verplaatsing wordt gevoeld en drie cilinders hoeft alleen maar brandstof om te gaan. Dus ook al is het nodig zijn diepte, noch kunnen overmatig consumeren, gezien de beperkte voordelen. Llanea gemakkelijker gepland en overwint kleine oorbellen overdreven pad zonder problemen of nodig hebben om terug te brengen tot de vierde versnelling, behalve in uitzonderlijke gevallen.

in Conventionele en goede asfaltweg, de veranderende lay-out met bochten en hellingen, vraagt ​​aandacht voor het rijden te zijn. In deze omstandigheden kan de Suzuki Celerio 1.0 wiel vijfde versnelling, omdat de ontwikkeling ervan is zeer geschikt voor een cruise tussen 90 en 100 km / h, met draaiende motor onder de 3.000 tpm en een gemiddeld verbruik niet bereikt de 4,0 l / 100 km. Hij voelt zich op zijn gemak op dit circuit, omdat het beter kan gebruik maken van de resterende vermogen circuleert tegen die koers. Het chassis zelf is zeer geschikt voor dit soort wegen. en zijn lichtheid, weegt net iets meer dan 800 kilo, Ook het telt.

de National Road de ideale grond voor Suzuki Celerio buiten de stad; die van berg, die de grootste uitdaging voor hem. Zijn kleine motor passeert de trance, maar stukwerk verandering, met behulp van niet alleen de derde, maar de tweede, en het aftappen van de cuentavueltas met het oog op een voldoende hoge snelheid te handhaven niet om een ​​obstakel op de weg voor de rest van geworden auto’s. Ondanks de vraag tantísima, we de haven gekruist met een verbruik van 6,5 liter op het einde van de afdaling, snijden we de 4,1 l / 100 km. Een echte aansteker … zelfs in de slechtste omstandigheden.

Suzuki Celerio 1.0: hun werkelijke verbruik

via

gemiddelde snelheid

verbruik

snelweg

104 km / h

4.8 l / 100 km

snelweg

88 km / h

3,8 l / 100 km

bergweg

58 km / h

4,1 l / 100 km

Gemiddeld verbruik in de test: 4,2 l / 100 km (Technical Center vorige gemiddeld verbruik: 5,1 l / 100 km)

Adblock
detector